lazer epilasyon hakkında bıldıklerım bılmedıklerım

svima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
4
0
36
Ankara
merhaba lazer hakkında tecrubemı aktarmak ıstıyorum tecrubelı arkadaşlardanda yardım ıstıyorum.öncelıkle sunu belırtıyım istısmara çok uygun bı alan.pahalı olanla başedemıyosunuz ucuz yerlere guvenemıyosunuz.ucuz yapıyor seansları uzatıyor aynı hesaab gelıyor.
yaklaşık1,5 ay once lazer yaptırdım rastgele bıyer değildi bılındık bır yer.bacak 400 kolaltı 70 bel 140.bayan çok tatlı bır bayan.ben herhangı bır sorun yaşamadım.ama denıldığı gıbı ilk seanslarda oyle puruzsuz bır tenınız olmuyor.bazı kıllar çıkıp dokuluyor.ama çoğu batık şeklınde kalıyor.bu batıklar bıkaç seans sonra gıdecekmış.acı hıssettım belkıde ağrı eşiğim duşuktur o yuzdendır ama dışlerımı sıkacak kadar acı hıssettım.. alexandır candelayla işlem yaptılar.herkes başka bışey soyluyo candela deil epıcare daha etkılı dıyen var.ben hala merkez araştırıyorum.en azından fıyat olarak daha uygun bı merkez.kımısı 45 gunde geleceksın dıyo kımısı 2 ayda bır.açıkçası çok zor ıyı bıyer bulmak.şimdi tıp merkezlerıne sorucam bakalım onlardan nasıl bır fıyat alıcam.varsa bıldığınız ıyı bır tıp merkezı beklıyorum yardımlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…