• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon fiyatları hakkında fikir verebilir misiniz lütfen?

272416ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
699
39
118
Siirt
kızlar g. doğu anadolu bölgesinde bir şehirde yaşıyorum işim gereği ve burada da sadece 2 yerde lazer uygulaması var daha doğrusu biri ıpl onu saymayayım, alex yeni geldi buraya, hani "med..." hastanesi var ya ( belki reklama girer yasaktır falan diye tam adını yazmıyorum) orada yapılıyor. genital, koltukaltı, tüm bacak 7 seanslık paket fiyatı 1900. doktor var ama erkek olduğu için bayan estetisyen yapıyormuş ama dediğim gibi 2 tane doktor var. fiyat ve yerle ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? sadece görüntü için değil sağlık için de gitmek zorundayım çünkü kıllarımı kökünden almaya karşı alerjim var berbat oluyor vücudum ama işte kararsız gibiyim gitmeyi de çok istiyorum. bu hastanede yaptıran ya da tanıdığı yaptıran falan var mı? fiyat uygun mu sizce? çok sordum di mi:1:

Canım sanırım düşündüğüm hastaneden sözediyorsun antep te misin? Ben de bir hastane başladım istanbulda. koltuk altı + genital + tüm bacak 1250 kredi kartıyla ödeme yaparsan 1400 oluyor 8 seanslık ücreti bu. Ben ilk seansımı sadece koltukaltına yaptırdım neler yapabileceklerini görmek için. 40 TL ydi onunda ücreti. Benimkini güzellik uzmanı yapıyor. Ama erkek olduğu için başka bir doktorun yapmasına anlam veremedim çok saçma geldi bana :S

Son düzenleme:
cevaplar için sağolun arkadaşlar biraz geç oldu ama:14: lazere başladım hatta haftaya 2. seansıma gidicem ama Allah'a şükür 1,5 aydır tüysüz geziyorum ve çok rahatım:) ne batma, kaşıntı ne de sivilce gerçekten büyük rahatlık imkanı olan her bayan bence gitmeli:52:

Back