lazer epilasyon dusunuyorum fakat korkuyorum !!!

KaderinCilvesi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
86
6
Merhabalar, ben 23 yasindayim beyaz tenliyim ve tuylerimde cok sikayetciym kuaforum tuyden ziyade kıl sendekiler cok kalin ve siyah cildine gore dedi surekli agdayla ugrasmaktansa lazer epilasyon yaptirip kurtulayim istiyorum fakat sagliksiz diyen var cocugun olmaz diyen var.. yaptiran,skinti yasayan ya da memnun olan var mi bi yardimci olur musunuz ?

bende aynı konuda dert sahibiyim..
burada da başka sitelerde de çok okudum, bilinen herhangi bir zararı olmadığını söylüyorlar. doktorlar açıklama yapıyor.
yine de işte bilgisi olmasa da birisi çıkıp yok çocuğun olmaz, yok şöyle yok böyle diye konuşup insanın kafasını bulandırıyor.

ağustos ayında evleneceğim, evlenmeden bu dertten kurtulmak istiyorum..
çok düşündüm, çok araştırdım..
yine de gönül rahatlığına ulaşmış değilim...

sanırım bu anne olma arzusu çok kuvvetli bir şey ki, mantıklı ya da mantıksız her şeye takılıp insan ikileme düşüyor...
başka bir konu olsa sağda solda duyduğum insanlara aldırış etmem bilimsel açıklamalara bakarım...
fakat bu konuda kitlendim kaldım..

etraftan da duymaya sanırım ihtiyacım var
lazer de yaparım çocuk da

yaklaşık 1.5 yıl araştırdım lazer epilasyonu zararı var mı nerede yaptırılır gibi. Duyduğum bir zararı olmadı tabi kimse net bir şey söyleyemiyor galiba o konuda.
şuan devam ediyorum ve çok memnunum keşke daha önce başlasaydım diyorum. Tabi yaptırılan yer en önemli faktör bence hem sağlık hem olumlu sonuç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…