• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon durduruldu haberi olan varmı

bhtrduman

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
4
0
286
42
İzmir
Merhaba
ben 5 seanstır lazer epilasyon yaptırıyorum en son gittiğim seansta doktorların güzellik merkezlerinde epilasyon yapmaması için mahkeme actıklarını ve bunun sonucunda mahkeme süresince epilasyonu durdurdukları soylendi. Bilgisi olan varmı?

ben daha iki gün önce yaptırdım..sizin gittiginiz yer güzellik salonu tarzında doktorun olmadıgı biyerdir ondan kapanmış olabilir belkide biri şikayet etmiştir memnun olmadıgından..

güzellik salonlarından bu uygulamayı kaldırmaları cok iyi olmuş,xxxxx gittim toplamda 2 defa dayanabildim çünkü bekleme salonu insan yığını herkes birbirinin tüylerini inceliyo 1 saat bekletiyolar,bide bağrıyolar sizin ne vardı naciye hanım tüm genitalmiydi ????? okadar kalabalığın arasından kafayı uzatıp evet dıyosun rezil oldum,bide içerden çıkıyorsun kıpkırmızı halde bekleme odasında insan yığını meraklı gözlerle seni izliyor,bekleme salonundaymış buzlar,mecbursun gidip almaya offf çok amatör bi çalışma şekli hiç beğenmedim ve bidahada gitmedim:41:

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxx canım orası kapanmaz:) ama uygulamaları kontrol edilsin en azından. ben hiç çekinmiyorum bana normal geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxx canım orası kapanmaz:) ama uygulamaları kontrol edilsin en azından. ben hiç çekinmiyorum bana normal geliyor.

neden kapanmasın orası hastane değilki güzellik salonu.kurbanlık koyun muamelesi var içerde,kesime alır gibi alıyolar insanları.hiç olmazsa hastaneler daha profesyonel,hem o gün ufak bi kız geldi okul kıyafetleriyle,hani 18 yaşından küçüklere yapılmıyordu ? direk bana bunu düşündürttü.kız dedi yüzümde kocaman iz kaldı lazerden sonra,yanağını gösterdi.bizim yapabileceğimiz bişey yok dermatoloğa yönlendirilmeniz lazım dediler.çok korkunç sana nasıl normal gelebiliyor ki anlayamadım? sonuçta bekleme salonunda erkeklerde var sıra bekleyen.onların içinde bağrılıyo genitalmi şu mu bu mu.adam çeviriyo kafayı direk sana bakıyo kim olsa utanır :53:

Son düzenleme:
Ben de geçende bi yerde okudum güzellik salonlarında ipl yapılması da yasaklanmış artık sadece iğneli epilasyon yada ağda yapabilecekler. Güzellik merkezi diye bişey de kalmadı yani. Onların belge alabilenleri ki koca ülkede 170 taneymiş poliklinik olmuş. Bence gittiğiniz yerlere dikkat edin eğer poliklinik değilse sizde yasadışı bir şeyin parçasısınız demektir hem biyeriniz yansa bi şey olsa hesap da soramazsınız.

Back