İğneli Epilasyon lazer epilasyon çözüm olmadı:(..yardım....

fulltime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
48
Yer
İçel Mersin
Bayanlar merhabalar...koltuk altı bölgeme lazer epilasyon yaptırdım fakat 9.seyans olmasına rağmen halaaa bitmedi...ne yapmam lazım..iğneli mi yaptırsam diye düşünüyorum ???

ıgneli lazere ımkanı yok dayanamazsın kolay degil oyle benım kol altım bitti 12 seansta sabret

4 seansla bitecek ıs degil ben kılsız tugsuz biri olmama ragmen 12 seansta bitirdim kızlar

arkadasım neden yıkılıyorsun kı ha bı eksik ha bi fazla sonuc mukemmel olacak sen vuslatı bekle..

ee düğüne kadar biter diye düşündüm ben ya :( birde yurtdısına gidicem o yüzden orda devam etme sansım olmaz şimdi ilk etapta :(

her ay duzenlı olarak gidersen biter.. bende genital bolgeme basladım dugune kadar yetistirmeye calsııyorum hazırana kadar 5 ıla 6 sean olacak bıtecek hadı ınsallahh kaymak gıbı jıllop gibi olucaz :))))

her ay duzenlı olarak gidersen biter.. bende genital bolgeme basladım dugune kadar yetistirmeye calsııyorum hazırana kadar 5 ıla 6 sean olacak bıtecek hadı ınsallahh kaymak gıbı jıllop gibi olucaz :))))

tek derdimiz o zaten bakalım :)

genıtal bolgem den ıyı sonuclar alıyorum aldıkca mutlu oluyorum ya su lazeri icat edenden allah razı olsun kol altı derdim bitti kıl tug ter koku jılet agda tarih:)

genıtal bolgem den ıyı sonuclar alıyorum aldıkca mutlu oluyorum ya su lazeri icat edenden allah razı olsun kol altı derdim bitti kıl tug ter koku jılet agda tarih:)

açıkçası 5 koca yılını lazere harcamış ve hiçde memnun kalmamış biri olarak fikirlerinize katılmıycam ayrıca tüylerini lazerde bıtırmiş bırı olsam hayatın tadını çıkarırdım iğneli epilasyon başlıklı biforumda vakit kaybetmenizin nedenini anlamış değilim doğrusu

canım 9 seansta yüzde 60 70 sonuç alman gerekirdi hangi cihaz kullanılıyor bir sor bakalım niye hala sonuç alamıyorum diye

Kaç kisiden duyduysam lazerden kimse memnun degil iğneyi tavsiye ederim lazerde paranız bosu na gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de lazeri özellikle yüz üst kol göbek vs tavsiye etmem. pişman olursunuz etmeyin

Back