Lazer epilasyon cihazını satıyorum :)

_lawyer

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
29
0
merhaba kızlar iki yıl önce annemin özellikle yüz bölgesindeki tüylerden muzdarip olduğumuz için tvden rio lazer cihazını istedik.yüzünde faydasını gördükten sonra kollarında da denedik memnun kaldı. tüyleri bitti artık ihtiyacımız kalmadı ben kumral olduğum için tüylerim sarı işe yaramıyor özellikle siyah kıllar hemen bitiyor. şimdi ihtiyacı olan varsa satmak istiyorum aşağıda açıklaması falan var. ürün tertemiz dezenfektanla özellikle temizlendi ve birlikte göndereceğim.150 TL
RİO LAZER EPİLASYON SİSTEMİ ANA ÖZELLİKLERİ
Hız ayarı 5 kademelidir
MODEL
SALON LASER LAHR2-3000
ÜRÜNÜN TANIMI
Rio lazer epilasyon sistemi Avrupa'daki kişisel kullanıma uygunluğu ve insan sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmediği testlerle kanıtlanmış, standartlara uygun 1.sınıf lazer epilatörüdür. Evde kullanıma uygunluk şartları olan güvenli anahtarı, 3B tipi 880nm dağılan lazer, güvenlikli deri temas noktaları, tüy hedefleyen ışık ve dijital güç kaynağı güvenlik özelliklerini içermektedir ve sizlere evinizin rahatlığında lazer olma imkanını son derece mükemmel bir şekilde sunmaktadır.
SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ
Tüyleri kalıcı olarak azaltır
Acısızdır
Pahalı Sarf Malzemeleri Yoktur
Evde kullanım için tasarlanmıştır
Deri Temas Noktaları deriye temas etmeden çalışmaz, böylece istenmeyen bir yere tutulamaz,
Tüy hedefleyen ışık sistemi mevcuttur
Tüyleri tek tek hedef alır
Dijital Güç Kaynağı Kontrolü bulunur
Yanlış kullanımı engellemek için güvenlik anahtarı bulunmaktadır
Güvenlik anahtarı olmadan ürün kesinlikle çalışmaz
GARANTİSİ
Ürünü İngiltereden almıştım. Garantisi bitti.
GÖRÜNÜM
Renk: Beyaz
Ebat: Yükseklik 6 cm, boyu 23.5cm, eni 28cm
Resimler ürünün kendi orjinal resimleridir
Orjinal Kutusundadır SORULARINIZ OLURSA ÇEKİNMEYİN :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…