• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon bu fiyata olur mu?

zugasiberepe

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
104
0
296
Ankara
yaşadığım semtte bir güzellik merkzi koltuk altı genital bölge tüm bacak çözüm garantili lazer epilasyona taksitli 750 peşin 600 lira diyor fiyatın bu kadar uygun olması beni düşündürüyorbu yerearkadaşımın ev sahibid gitmiş kadın çok memnun kalmış ne yapacağım bilmiyorum bu konudada bilgi sahibi değilim kandırılıp kandırılmayacağımı işe yarayacağını nasıl anlarım_?

öncelikle hangi şehirde yaşıyorsun? ve o memnun kalan bayan yaptıralı kaç sene olmuş kaç seans gitmiş?
genelde insalar 1kere gidiyor 2kere gidiyor 3-4 ay çıkmayınca sanıyorlarki işe yaradı sonra hoop daha beter...
bu fiyat biraz fazla ucuz...

öncelikle hangi şehirde yaşıyorsun? ve o memnun kalan bayan yaptıralı kaç sene olmuş kaç seans gitmiş?
genelde insalar 1kere gidiyor 2kere gidiyor 3-4 ay çıkmayınca sanıyorlarki işe yaradı sonra hoop daha beter...
bu fiyat biraz fazla ucuz...

ankara sincan da bi yer sene olduğunu sanmıyorum diyorum ya o kadar bilgisizimki bu konuda ne soracağım nasıl yapacağım bilmiyorum

toplamda bu fiyat ise, bu fiyata IPL cihazla yapılıyor.modern ağda yani.
lazer epilasyon cihazlarıyla yapılanlar daha pahalı oluyor.
hatta sizin söylediğiniz miktar,neredeyse bir seans ücreti oluyor.

yaşadığım semtte bir güzellik merkzi koltuk altı genital bölge tüm bacak çözüm garantili lazer epilasyona taksitli 750 peşin 600 lira diyor fiyatın bu kadar uygun olması beni düşündürüyorbu yerearkadaşımın ev sahibid gitmiş kadın çok memnun kalmış ne yapacağım bilmiyorum bu konudada bilgi sahibi değilim kandırılıp kandırılmayacağımı işe yarayacağını nasıl anlarım_?

ya çok afedersin ama yuhh diecem ya bu fiyata herhangi bir işlem alınırmı ya merkezin kalitesizliği dirum başka bir şey demirum inanamıyrum bu fiyata ha canım lütfen kendi cildinizin pazralığını yapmayın bu knularda 3*5 fazla neyse mutlaka kaliteli işini iyi bilene gidin işini iyi bilen kaliteli ürün kullanan ve hizmet veren bu fiyata yapmaz zaten bende yapırum peşin 1800 bu ne yaa cidden şaka gibi

Back