• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bebeğe Zarar Verirmi? Lazer Yaptırırken Hamile Kalanlar Yardım Lütfen

cemrekara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
1.037
104
83
Kızlar selam...
Bu konuda pek topık goremedıgım ıcın açmak ıstedım...
9 aydır evliyim 3 aydır bebek için korunmuyoruz. Aynı zamanda lazere gıdıyrum butun vucut (yuz kol genital bacak) genelde ovulasyon donemınden once gıtmeye calısyrum hanı hamıle kalırsam dıyerekten. Sizin bılgınız var mı lazer bebege zarar verir mı? Böyle bır durum yasayan yada duyanlar yardımcı olur mu lutfennn...
Çok kararsızım lazere devam edıp etmemekte sonucta hemencık hamıle kalınmıyor bu donemıde bos gecırmek ıstemıyorum...

lazer bebeğe iç organlara veya yumurtalıklara zarar veremez arkadaşlar, herkes aynı soruyu soruyor lütfen mantıklı düşünün. derimiz 7 kattan oluşur ve lazer sadece 2 kat derine inebilir, tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor. lazer yaptıran binlerce milyonlarca insan var, eğer zarar verse kısırlıktan çoğalamazdı insanlar, bebege ya da yumurtalıklara zararı olmaz içiniz rahat olsun.
bir arkadaş tüyleri bile tam bitirmiyor başka yerlere nasıl zarar versin gibi bişey yazmıştı çok hoşuma gitmişti :)

lazer bebeğe iç organlara veya yumurtalıklara zarar veremez arkadaşlar, herkes aynı soruyu soruyor lütfen mantıklı düşünün. derimiz 7 kattan oluşur ve lazer sadece 2 kat derine inebilir, tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor. lazer yaptıran binlerce milyonlarca insan var, eğer zarar verse kısırlıktan çoğalamazdı insanlar, bebege ya da yumurtalıklara zararı olmaz içiniz rahat olsun.
bir arkadaş tüyleri bile tam bitirmiyor başka yerlere nasıl zarar versin gibi bişey yazmıştı çok hoşuma gitmişti :)

Kusura bakma canım ya mesjını smdı farkettım...
Tüyleri bile tam bitirmiyor başka yerlere nasıl zarar versin dıyen kısı gerckten cok hos demıs hıc bu acıdan dusunmemıstım. Bilemedım ya lazere gıttgım yerdekıler bebek dusunuyorsan bırakalım dıye bır kac kez sorunca bende acaba zarar mı verıcek dıye dusunmeden edemedım. Sen lazer epilasyn yaptıryormsn pekı?

Kusura bakma canım ya mesjını smdı farkettım...
Tüyleri bile tam bitirmiyor başka yerlere nasıl zarar versin dıyen kısı gerckten cok hos demıs hıc bu acıdan dusunmemıstım. Bilemedım ya lazere gıttgım yerdekıler bebek dusunuyorsan bırakalım dıye bır kac kez sorunca bende acaba zarar mı verıcek dıye dusunmeden edemedım. Sen lazer epilasyn yaptıryormsn pekı?

ben yaptırıyorum daha 19 yaşındayım tabi ama ailemden yaptıranlarda herhangi bir sorun ortaya cıkmadı, için rahat olsun diye bir doktora da basvurabilirsin tabi ama bence bir soru çıkmaz :40:

ben yaptırıyorum daha 19 yaşındayım tabi ama ailemden yaptıranlarda herhangi bir sorun ortaya cıkmadı, için rahat olsun diye bir doktora da basvurabilirsin tabi ama bence bir soru çıkmaz :40:

Valla bende aynen senın gıbı dusunuyorum en yakın ornegım ablam hamıle oldgnu bılemden gıttı kac saens lazere masallh cocgu cok saglıklı . Bana yapan kadın oyle korkttukı benı yok bebek dusunuyosan yapmam yok ben kendımde bebek dusundgum zaman seanslara gırmeyecgm dedı. Ne alka anlamdım baskasına lazer yapmasının ona ne zararı olcak kı

Back