Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım incirli caddesinde Slim Life diye bir yer var ENT nin en üst katında ben orda yaptırdım fiyatıda uygun ve gerçekten memnun kaldım oraya bakabilirsin.
Ben de Bakırköy Estethica'ya tavsiye üzerine başladım.Bazı bölgelere jelli diod bazı bölgelere alex yapıyorlar.Henüz ilk seansımı 5 gün önce yaptırdım.Sonucu ben de merakla bekliyorum açıkcası.
Ben de Bakırköy Estethica'ya tavsiye üzerine başladım.Bazı bölgelere jelli diod bazı bölgelere alex yapıyorlar.Henüz ilk seansımı 5 gün önce yaptırdım.Sonucu ben de merakla bekliyorum açıkcası.
Merhaba. Ocak ayında Estethica'ya lazere gitmişsiniz. Son durum ne, memnun kaldınız mı? Ben de bakırköy çevresinde bir yer arıyorum da! Bilgi verirseniz sevinirim
Ben estetichadan hiç memnun kalmadım bacak genital koltuk altı gittim. Bacağım olduğu gibi duruyo. Koltuk altı genitalde azalma var bitmedi yeni yer arayışındayım.