arkadaşlar Epiderm Bakırköy ile görüştüm ve internette bu merkez ile ilgili çok araştırma yaptım. Çalışanların nezaketsiz davranışları dışında sonuç alamama gibi bir durumla hiç karşılaşmadım. Şu var ki paket olarak bir hizmetleri yok. Yani seans seans lazer yapılabiliyor. Alex kullanıyorlar. Bu cihaz da küçük kılları görmüyormuş mesela benim kollarımı ve üst bacağımı görmezmiş. Yalız başka merkezlerde rastladığım ütüleme yöntemi ile kollarımı ve üst bacaklarımı göreceğini söylediler. Kafam karıştı. Bir de Aile hastanesi ile görüştüm. paket olarak tüm vücut 2400 tl fiyat verdiler. Her iki merkezin de dermotoloğu var bu arada.
Bu arada geçenlerde bu işte uzman ve emekli olmuş bir güzellik uzmanıyla tanıştım.Bana piyasadaki %90 cihazın sahte olduğunu, bilindik iyi marka cihazların dış yüzeylerini sahte cihazlara giydirdiklerini söyledi.Ben de doğal olarak PESSS dedim.Tavsiye edebileceği bir merkez olup olmadığını sordum bana Epiderm ile gene B.köydeki Estethica ciddi çalışan yerlerdir dedi.Önümüzdeki günlerde burayla da görüşmeyi düşünüyorum açıkcası.
Acıbademin neresinde acaba ? Cihaz adı nedir?bir de ücret öğrenebilir miyim rica etsem?Ben Acıbadem Ladonna'ya gidiyorum. Ve gayet memnunum. Makinelerinin güvenilir olduğunu düşünüyorum ve seansa giyen uzmanlar çok kibar ve yardımcı.
Seneler önce başka bir salonda bacak ve koltukaltı yaptırmıştım. Ladonna'da genital için başladım. Seneler içinde kol ve bacaklarımda çıkan tek tük tüylere de atış yapıyorlar sağolsunlar ve bunlar için 20tl falan gibi komik bir ek ücret alıyorlar.
4 seansta kasık bölgesinde tam sonuç aldım diyebilirim.
Canım Özel Kadıoğlu hastanesini öneririm. İyi ve yeni cihazları var. Şişli’de merkezi hem.Selam arkadaşlar, tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız dermatoloğu olan ve güvenilir bir yer olmalı. İstanbul Avrupa Yakasındayım. Ve son bir haftadır Acıbadem Bakırköy, Epiderm Bakırköy, Medicalpark Bahçelievler ve Aile Hastanesi ile görüştüm. Siz de bu çevrede lazer epilasyon araştırıyorsanız veya yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Yaptığımız araştırmaları yazarsak iyi ve güvenilir bir yer bulabiliriz :)
1.seansa gittim gerçekten acı vericiymiş. Oradaki uzmanın kolunu sıka sıka bitti Oradan tamamen tertemiz bir şekild e ayrılacağımı düşünüyordum öyle değilmiş. Zamanla dökülecek dedi. Çoğu zamanla döküldü ancak kalanlar oldu. Siyah ama ince tüyler de kalacakmış zaten ona ağdaya devam yani. 15 gün sonra kontrole gittim. Kontrol de kalan yerlere atış yapmış ama yine de kalıyor. Kısa olanları tuttuğunda ele geliyor. Ama gelmiyorsa çekmiyorum. Kalanlar uzuyor. Kokler siyah siyah kaliyor. Oyle olsa bile o dokulen yerler düşünün 1 aydir cikmadi.9 Ağustos da başladım 2.seans Ekim 20 sinde. Düğünüm de 1 Kasım da insaallah. Biraz daha erken olacaktı ama regl dönemi vs. 20 sine aldim randevuyu.merhaba.bende epilasyona gidecek yer arıyorum acaba memnun musunuz siz başlayalı 1 ay olmuş galiba nasıl bir yer ? şuan bir azalma varmı ?
evet merak ediyorum. Tecrbenizi paylaşırsanız sevinirim. ben de arayış içindeyim.Bakırköy Epiderm e başlıyorum insaallah yarın. Hala merak eden varsa sonrasında paylaşabilirim.
Merhaba. Ben de lazer yaptiracak guvenilir bir yer ariyorum. Siz buldunuz mu, bir yerde basladiniz mi, basladiysaniz memnun musunuz merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.Selam arkadaşlar, tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız dermatoloğu olan ve güvenilir bir yer olmalı. İstanbul Avrupa Yakasındayım. Ve son bir haftadır Acıbadem Bakırköy, Epiderm Bakırköy, Medicalpark Bahçelievler ve Aile Hastanesi ile görüştüm. Siz de bu çevrede lazer epilasyon araştırıyorsanız veya yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Yaptığımız araştırmaları yazarsak iyi ve güvenilir bir yer bulabiliriz :)
Merhaba seanslar nız bittim i sonuç nasıl aradan zaman geçmiş post açılalı bilgi verirmisiniz1.seansa gittim gerçekten acı vericiymiş. Oradaki uzmanın kolunu sıka sıka bitti Oradan tamamen tertemiz bir şekild e ayrılacağımı düşünüyordum öyle değilmiş. Zamanla dökülecek dedi. Çoğu zamanla döküldü ancak kalanlar oldu. Siyah ama ince tüyler de kalacakmış zaten ona ağdaya devam yani. 15 gün sonra kontrole gittim. Kontrol de kalan yerlere atış yapmış ama yine de kalıyor. Kısa olanları tuttuğunda ele geliyor. Ama gelmiyorsa çekmiyorum. Kalanlar uzuyor. Kokler siyah siyah kaliyor. Oyle olsa bile o dokulen yerler düşünün 1 aydir cikmadi.9 Ağustos da başladım 2.seans Ekim 20 sinde. Düğünüm de 1 Kasım da insaallah. Biraz daha erken olacaktı ama regl dönemi vs. 20 sine aldim randevuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?