Lazer epilasyon (alexander) resimli

Eski111a

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
4
1
1
28
merhabalar . Alexander lazere gidiyorum birtek yüz bölgesi ile sorunlarım var diğer bölgelerden memnunum. Şöyleki sadece favori kısmının olabileceğini diğer kısımların tüy ve lazerde etkisiz olacagını söylediler . Resmide atıyorum inanılmaz bir fark ve alınamayan kılların belirginliği var lütfen yardımcı olurmusunjz önerdiğiniz lazer türü var mı insan içine çıkarken kendime olan güvenim gitti teşekkürler

Canim bence hormon bozukluğu olabilir lazerden önce bunu çöz
Hastaneye git bi test yaptır

ıpl ben yaptırdım yüzüme hiç bir işe yaramıyor paranıza yazık sakın yaptırmayın. 4 yıl gittim düşünün. Şimdi diode yada buz lazer deneyeceğim ama pek umutlu değilim. lazer yüzde pek olumlu sonuç vermiyor sanırım.

Sadece favori olur dediler oraya yaptılar orda sıkıntı yokta yapılmayan yerlere lazer olmaz dediler anlayamadım bi türlü çözümde bulamadım

Ben ankara da çok yer gezdim gördüm yüzüm için tüm yüzüme lazer uyguluyordu uzmanım (alexandrite) şimdide bitiş için cihaz değiştirdik kalanlar bitiyor 2 seansım felan kaldı sanırım.Ankaradaysan git bi görüş ben uzmanımdan memnunun Özel Clnc Medilife .İnş biran önce sorununa çözüm bulursun seni çok iyi anlayabiliyorum şuan.

anladımm çok teşekkür ederimm inşallah

İyi akşamlar benim de yüzüm aynı sizinki gibi maalesef Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..Çok geçmiş olsun bu arada umarım en kısa sürede kurtuluruz bu büyük dertten

İyi akşamlar diliyorum benim de yüz bölgemde aşırı tüylenme var her tarafında anlayacağınız yanak çene favori boyun ve bunlar maalesef açık renkli de değiller siyah ve yarısı kalın Siz memnun musunuz lazerden ben bayağı korkuyorum çok daha fazla artmasından

Simdi bazi guzellik merkezlerinde alex diye cihazlar var onlarin etkisinin fazla oldugunu dusunmuyorum ama buyuk kliniklerde alexandrite cihazlar var clnc medilife da da candela kullaniyorlar ve ben suan cok memnunum siyah tuylerim gitti denebilir

Simdi bazi guzellik merkezlerinde alex diye cihazlar var onlarin etkisinin fazla oldugunu dusunmuyorum ama buyuk kliniklerde alexandrite cihazlar var clnc medilife da da candela kullaniyorlar ve ben suan cok memnunum siyah tuylerim gitti denebilir
iyi akşamlar diliyorum yeni gördüm yorumunuzu:) Ben de gideceğim bir kliniğe yüz bölgesi için umarım ben de memnun kalırım sizin gibi

o bögeleri buz lazer görür. onlar alex ince tüyleri görmeyeceği için öyle demişlerdir. 12 seans buz lazer almanı öneririm. ben yaptırıyorum.

Buz lazer en yenisi galiba :/:/
Aynen. Öyle diyorum çünkü yüz bölgesi hem hassas hem de tüyler bakımından en inatçı yer. Diğer makinalar leke bırakır korkusuyla lazeri önermiyorlar yüze. ama buz lazer her mevsim her cilde yapılıyor diye öneriyorlar. Ben de riske atıp yaptırdım. 7. seansımı oldum en son. Bende işe yaramaya yeni yeni başladı. 12 seansa kadar yolu varmış. Ama çok sivilcelenme yapıyor baştan söyleyeyim.

Lütfen iyi düşünün yaptırmadan.Ben lazer yaptırıyorum ütüleme diod ama hiç memnun değilim.Üstelik cilt sorunlarım oluştu.İğneliyi de araştırın imkanınız varsa küçük bi bölgenizde denetin.

Bunun caresi igneli epilasyon. Tabiki iyi bir uzman sart. iz leke kalmamasi ve tuylerin bitmesi icin. yuzunuze lazer degdirmeyin. Pisman olan cok kisiyle tanistim. Igneli epilasyon sabir gerektiriyor ama uzman ellerde kesin cozum.

iyi akşamlar diliyorum yeni gördüm yorumunuzu:) Ben de gideceğim bir kliniğe yüz bölgesi için umarım ben de memnun kalırım sizin gibi
Guvensel problemler cok maalesef isterseniz clnc medilife a gorusmeye bi gidin bende cok arastirip baslamistim basladigin yer nere olursa bilgilendir herkes bilsin umarim biran once kurtulursunuz sorunlarinizdan.

Buz lazer en yenisi galiba :/:/
Alexandrite ince tuyleri tetikledigi icin kesinlikle yuz bolgesine yapilmamali. benimde yuz bolgesi sorumlu.sakaklara kadar cene alti biyik yanaklar. bende gecen cumartesi buz lazere basladim buz lazerde diod lazerin son teknolojisi. boynunuzdan alti alex. boynunuzdan yukarisi diod olmali

Merhaba ben de candela kullanıyorum ilk seansımı yaptırdım daha ama tereddütte kaldım kolda göbekte ve yüzde artırır diye sizde durum şu an nasıl bu cevabınız benim için önemli şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…