Çok teşekkür ederim. Peki seans araları ne kadardı?Yaptırdım ama yarım bırakmak durumunda kaldım şehir değişikliği nedeniyle. 4 seans yaptırmıştım. Yaptırdığım dönemde geç çıkıyordu, azalma olmuştu, çok memnundum ama ara verince neredeyse eski haline döndü. Tekrar başlayacağım bu nedenle. Kesinlikle ara vermemek gerekiyormuş. Süreci başa döndürüyor
Lazerden sonra güneşe çıkmayın çok zararlı özellikle yaz ayları onermezler lazer ve altıncı seansiniz artık açısı çok az olmalı ilk dört seans acısı fazla olur gititkce tüyler azalıp inceldikce acı azalır bukadar büyük yanıkların olması normak değil doğru ayarda uygulama yapmıyor olmalılarSelamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
İlk üç dört seans 15 gün arayla sonraki seanslar ayda bir pandemi yüzünden yarım kaldı tekrar başlayacağım çok memnundum ciddi oranda azalma oldu kollar çok seyrek alt bacak neredeyse hiç yok oysaki düzenli gidemedim sekiz seans ama çok düzensiz gitmeme rağmen çok yararını gördüm öneririm kesinlikleÇok teşekkür ederim. Peki seans araları ne kadardı?
İlk seanslar 6 haftada bir. Olması gereken buymuş. Ama 3 seanstan sonra seans araları uzamaya başladı. Misal kol 2 ayda bir olmaya başlamıştı. 4 seanstan sonra koltukaltı 2 buçuk ay çıkmamıştı. Bu şekilde seans araları gitgide açılıyor. Yaptıracaksanız buzlazerin kendi sitesinde yazan merkezlerden birine yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben yarım biraksam da arkadaşlarım çok çok memnun kalmıştıÇok teşekkür ederim. Peki seans araları ne kadardı?
Çok teşekkür ederim. Kol konusunds tereddütüm var açıkçası üst kolu arttırıyor diyenler vardı. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mıİlk seanslar 6 haftada bir. Olması gereken buymuş. Ama 3 seanstan sonra seans araları uzamaya başladı. Misal kol 2 ayda bir olmaya başlamıştı. 4 seanstan sonra koltukaltı 2 buçuk ay çıkmamıştı. Bu şekilde seans araları gitgide açılıyor. Yaptıracaksanız buzlazerin kendi sitesinde yazan merkezlerden birine yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben yarım biraksam da arkadaşlarım çok çok memnun kalmıştı
Benim üst kol da dirsek altı gibi yoğun olduğu için lazerin artırmasına gerek kalmadıÇok teşekkür ederim. Kol konusunds tereddütüm var açıkçası üst kolu arttırıyor diyenler vardı. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdinizBenim üst kol da dirsek altı gibi yoğun olduğu için lazerin artırmasına gerek kalmadıeğer sizin oradaki tüyler ince ise muhtemelen o kısma lazer yapmayacaklardır. Çünkü yapsalar bile çok etkili olmayacak ve bunun haricinde traş bıçağı kullanacağınız için yoğunluğu artacak. Kimileri traş bıçağı yoğunluğu arttırmaz diyebilir ama kendi deneyimim arttırdığı yönünde.
Rica ederimÇok teşekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdiniz
Bırakmadım malesef iki gün önce 8.seansıma gittim. Kolumda izler kaldı hafif. Ama geçecek gibi duruyor. Enerjisini yükseltiyolarmış kıllar inceldiği için göremiyomuş o yüzden yüksek veriyolarmış yanıklar normalmiş falan. Zaten epey azaldı . Bitsede kurtulsam bıktım iyiceLazerden sonra güneşe çıkmayın çok zararlı özellikle yaz ayları onermezler lazer ve altıncı seansiniz artık açısı çok az olmalı ilk dört seans acısı fazla olur gititkce tüyler azalıp inceldikce acı azalır bukadar büyük yanıkların olması normak değil doğru ayarda uygulama yapmıyor olmalılar
Ama şunu da söyleyeyim o yanan yerlerde birdaha kıl felan çıkmaz bendede bir kaç yanık oldu bu şekil ama ilk iki seansta oralarda birdaha birşey çıkmadı Allah'a şükür lekede kalmadı ama güneşten korunun güneş kremini evde bile kullanın özellikle yüzünüz için de gidiyorsanız ciddi lekeler oluşur
Biticektir sonuç güzel olduğu için acıya her türlü razı oluyorum benBırakmadım malesef iki gün önce 8.seansıma gittim. Kolumda izler kaldı hafif. Ama geçecek gibi duruyor. Enerjisini yükseltiyolarmış kıllar inceldiği için göremiyomuş o yüzden yüksek veriyolarmış yanıklar normalmiş falan. Zaten epey azaldı . Bitsede kurtulsam bıktım iyice
Çok hafif iz kaldı sağ kolumda. Sol kolum çok yanmadı. TeşekkürlerBiticektir sonuç güzel olduğu için acıya her türlü razı oluyorum bengeçmiş olsun yanıklar için leke kremi alabilirsiniz
Ne bileyim benhani buz lazer yakmıyordı
Külliyen yalan ben yaptıralı birkaç yıl oldu yüzde 90 sonuç aldım ..şimdi 6 ayda bir çıkan 3 5 tüy için gidiyorum rötuşa buz lazere çok acıyor dayanamıyorum resmenhani buz lazer yakmıyordı
Malesef yanmış dermotologla görüşüp tedavi uygulamadan geçmez..geçmiş olsunSelamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.