Krem vermediler miSelamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
O kadar lazere gittim hiç böyle lekem olmadı. Yüksek atış yapıp yakmışlar gibi duruyor. Bu arada bu şeklide güneşe çıkarsanız leke kalırSelamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
Yok tavsiyede bulundu sadece. Sonrasında sürdüm krem evde ama bu resmdeki ilk hali. Gitgide karardı yaralar şuan daha belli duruyo. Geçmesini bekliyorum. Ve sanırım yaz çıkana kadar gitmem lazere. Ağdaya devam etsem sorun olur mu acaba başladığım yere döner miyimKrem vermediler mi
Ben lazere gitriğimde de bu tazr lekeler olabiliyordu ama sonrasında kkı tane krem kullanıyordum duzelıyordu
Lazerden sonra kesınlıkle güneşe çıkmayın
Yandı zaten. Bi süre gitmem artkO kadar lazere gittim hiç böyle lekem olmadı. Yüksek atış yapıp yakmışlar gibi duruyor. Bu arada bu şeklide güneşe çıkarsanız leke kalır
Bana agdaya gitme demişti gittiği yerYok tavsiyede bulundu sadece. Sonrasında sürdüm krem evde ama bu resmdeki ilk hali. Gitgide karardı yaralar şuan daha belli duruyo. Geçmesini bekliyorum. Ve sanırım yaz çıkana kadar gitmem lazere. Ağdaya devam etsem sorun olur mu acaba başladığım yere döner miyim
Bitti mi seanslar kaç seansta bitti ve % kaç azalma oldu ?Ben de kaç seans gittim bir kere bile kızarıklık dahi olmadı. Belli noktalar dışında ( diz kapağı, dirsek, ayak parmak üstü gibi..) hiç ağrım olmadı. Hatta koltukaltı yapılırken gidiklaniyordum. Cihazla alakalı olabilir. Orijinal buz lazerdi benimki. Kendi sitesinde yazan yerlerden birinde yaptırmıştım. Ne yazikki buz lazer adı altında sadece başlığı farklı kullanıp buz lazer yapıyoruz diyorlar. Ve uygulama esnasında ısı, acı hissedebiliyorsunuz.. çok geçmiş olsun..
TeşekkürlerBana agdaya gitme demişti gittiği yer
Yazın bi de lazer guneşten dolayı çok faydalı olmıyor
Anladıgım kadaryle esmer gibisin benım ten rengımde bötlw o yüzden bu tarz lekeler bendede oldu
Ama krem surunce ıkı gune geçiyordu
Benımkı yanık gibi değildi
4 seans yaptırdım sonra şehir değişikliği oldu. 5 ay gidemedim. Şuan bulunduğum şehirde 5 ay sonra bir seans daha yaptırdım ama pandemi nedeniyle 4 aydır yine gidemedim. Tekrar başlayacağım. Yani düzenli yaptirmadigim halde koltukaltı %80, bacak %60 ( eğer tras bıçağıyla alırsam bir ay neredeyse hiç çıkmıyor, 3 ay içinde uzuyor kalanlar), kol ne yazikki % 40 azaldı. Düzenli yaptırsaydim muhtemelen bitmişti şimdiye. Eskiden yaşadığım şehirde benim yaptırdığım yerde benden önce arkadaşım yaptırmıştı. Onun 7 seansta bitmişti tüm bölgeler.Bitti mi seanslar kaç seansta bitti ve % kaç azalma oldu ?
4. Seansım asla bu şekilde olmadı. yüksek atış yapmışlar muhtemelen.Selamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
Madecassol ve hipokort ikisini üst üste o bolgelere sürünTeşekkürleriz kalmaz umarım
Evet kollarım baya yandı diğer yerlerde sıkıntı yok4. Seansım asla bu şekilde olmadı. yüksek atış yapmışlar muhtemelen.
Kırem kullanın nemlendirin iz kalacak yanığa benzemiyorlar.Evet kollarım baya yandı diğer yerlerde sıkıntı yok
Bence sizi bayağı bildiğiniz yakmışlar. 2 yıl lazere gittim asla böyle leke falan olmadı bende. İşlemin yapıldığı gün bile sadece minik pembelikler olurdu, ertesi gün geçerdi. Bence bir daha aynı yere gitmeyin normal falan değil bu izler, resmen yanık.Selamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
Yanmış, kesinlikle güneş görmesin bu bölge kararır siyah leke kalır. Güneş kremi kullanın eğer güneşe cıkacaksanız. Yanık kremleri, hücre yenileyici kremler kullanabilirsiniz.Selamlar. Buz lazer yaptıran kızlar sizinde canınız yanıyor mu ? 6.seansıma gittim geçen haftalarda. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Kuaföre kolumun resmini çekip attım. Normal dedi. İlerleyen seanslarda enerjiyi yükselttikçe tahriş olabiliyor dedi. Benim kolumdaki izler geçmek bilmedi. Güneşte gezdim biraz ten koyulaştı diye mı ayarı yükselttiler diye mi bilmiyorum. Yaz bitene kadar gitmesem mi sizce ? Gören koluna noldu diyor. Bu havalarda uzun kolluda giyemiyorum.
Merhaba acaba kolunuza da lazer yaptırdınız mı ve memnun kaldınız mıBen de kaç seans gittim bir kere bile kızarıklık dahi olmadı. Belli noktalar dışında ( diz kapağı, dirsek, ayak parmak üstü gibi..) hiç ağrım olmadı. Hatta koltukaltı yapılırken gidiklaniyordum. Cihazla alakalı olabilir. Orijinal buz lazerdi benimki. Kendi sitesinde yazan yerlerden birinde yaptırmıştım. Ne yazikki buz lazer adı altında sadece başlığı farklı kullanıp buz lazer yapıyoruz diyorlar. Ve uygulama esnasında ısı, acı hissedebiliyorsunuz.. çok geçmiş olsun..
Yaptırdım ama yarım bırakmak durumunda kaldım şehir değişikliği nedeniyle. 4 seans yaptırmıştım. Yaptırdığım dönemde geç çıkıyordu, azalma olmuştu, çok memnundum ama ara verince neredeyse eski haline döndü. Tekrar başlayacağım bu nedenle. Kesinlikle ara vermemek gerekiyormuş. Süreci başa döndürüyorMerhaba acaba kolunuza da lazer yaptırdınız mı ve memnun kaldınız mı