- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Acı hissetmedin mi benim canım tatlıdır birazValla ben lazer epilasyona gittim ancak acıyı azaltmak için krem kullanmadım. Epilasyondan sonra nemlendirici krem sürüp öyle giyiniyordum. Onu da giyinme kabinine onlar bırakıyordu.
Hissettim tabi ancak dayanılmayacak bir acı değildi. Hangi bölgeye yaptıracaksın?Acı hissetmedin mi benim canım tatlıdır biraz
Tüm vücutHissettim tabi ancak dayanılmayacak bir acı değildi. Hangi bölgeye yaptıracaksın?
Genital bir tık daha fazla acıtıyor. Belki o bölge için acı azaltıcı krem kullanabilirsin. Tavsiyem epilasyon yapacak kişi ile konuşman. Seni en iyi o yönlendirir.Tüm vücut
Tamam teşekkür ederimGenital bir tık daha fazla acıtıyor. Belki o bölge için acı azaltıcı krem kullanabilirsin. Tavsiyem epilasyon yapacak kişi ile konuşman. Seni en iyi o yönlendirir.
Rica ederim. Bir de ilk seanslarda hissettiğin acı ile sonrakiler bir olmuyor. Git gide hissetmez oluyorsun. :)Tamam teşekkür ederim
Ben birtek genitalimi tüy dökücüyle alıyorum ağdanın acısına dayanamadığımdan diğer bölgelerimi epilasyon aletimle alıyorum genital bölgenin acısından korktum krem kullanırım birtek oraya birde benim kollarım ve üst bacağımdaki tüyler sarı lazer görür mü sonuç alabilirmiyim yoksa hiç girişmesem miRica ederim. Bir de ilk seanslarda hissettiğin acı ile sonrakiler bir olmuyor. Git gide hissetmez oluyorsun. :)
Onu uzmanına soracaksın işte ben bilemem.Ben birtek genitalimi tüy dökücüyle alıyorum ağdanın acısına dayanamadığımdan diğer bölgelerimi epilasyon aletimle alıyorum genital bölgenin acısından korktum krem kullanırım birtek oraya birde benim kollarım ve üst bacağımdaki tüyler sarı lazer görür mü sonuç alabilirmiyim yoksa hiç girişmesem mi
PekiOnu uzmanına soracaksın işte ben bilemem.
Sen kendin alıyorsun isteğe özel epilasyon merkezleri o şekilde bir uygulama yapmazlar.Acıyı azaltmak için kremi ben mi alıp uyguluyorum yoksa epşlasyon merkezleri yapıyor mu ?
Anladım teşekkürlerSen kendin alıyorsun isteğe özel epilasyon merkezleri o şekilde bir uygulama yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?