• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon acılı mı ?

Prenses Annesii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
192
104
53
Acıyı azaltmak için kremi ben mi alıp uyguluyorum yoksa epşlasyon merkezleri yapıyor mu ?

Valla ben lazer epilasyona gittim ancak acıyı azaltmak için krem kullanmadım. Epilasyondan sonra nemlendirici krem sürüp öyle giyiniyordum. Onu da giyinme kabinine onlar bırakıyordu.

Valla ben lazer epilasyona gittim ancak acıyı azaltmak için krem kullanmadım. Epilasyondan sonra nemlendirici krem sürüp öyle giyiniyordum. Onu da giyinme kabinine onlar bırakıyordu.
Acı hissetmedin mi benim canım tatlıdır biraz

Rica ederim. Bir de ilk seanslarda hissettiğin acı ile sonrakiler bir olmuyor. Git gide hissetmez oluyorsun. :)
Ben birtek genitalimi tüy dökücüyle alıyorum ağdanın acısına dayanamadığımdan diğer bölgelerimi epilasyon aletimle alıyorum genital bölgenin acısından korktum krem kullanırım birtek oraya birde benim kollarım ve üst bacağımdaki tüyler sarı lazer görür mü sonuç alabilirmiyim yoksa hiç girişmesem mi

Ben birtek genitalimi tüy dökücüyle alıyorum ağdanın acısına dayanamadığımdan diğer bölgelerimi epilasyon aletimle alıyorum genital bölgenin acısından korktum krem kullanırım birtek oraya birde benim kollarım ve üst bacağımdaki tüyler sarı lazer görür mü sonuç alabilirmiyim yoksa hiç girişmesem mi
Onu uzmanına soracaksın işte ben bilemem.

Back