• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon acil yardım

Ne bileyim bi kaç forumda sakin yüze jilet vurdurmayin yayılır daha sonra demişler. Benim bulunduğum yerde diod ütüleme yokmuş napayım sizce boşuna zamanım ve param gitsin istemiyorum
Eger yoksa nd yag yaptir. Alexandrite sakin yaptirma. Birde ipl yaptirma. Ipl de tuyler oldugu gibi geri geliyor lazer degil o. Simdi bilincsizce gidenlere utuleme sistem yapiyoruz diye ipl yapip kandiriyorlarmis. Siz nerede oturuyorsunuz..

Jileti yapmak zorundalar tuylerin 2 mm olmasi gerekiyormus. Uzun tuye yapilirsa verilen enerji koke inmeden deri yuzeyindeki tuy emiyormus.Eger yoksa nd yag yaptir. Alexandrite sakin yaptirma. Birde ipl yaptirma. Ipl de tuyler oldugu gibi geri geliyor lazer degil o. Simdi bilincsizce gidenlere utuleme sistem yapiyoruz diye ipl yapip kandiriyorlarmis. Siz nerede oturuyorsunuz..

Ben pendikte bi estetik merkezinde alex ile yaptırdım.6 seans aldım 15 gün sonra kontrol seansına aldılar her seanstan sonra.Üst kolda ince ve sarı tüyler var diyerek dioda yönlendirdiler ama ben 2 seanstan sonra kollardada alex e geçtim.Çünkü diod arttırdı benim kollarımdaki tüyleri
Seanlarım bitti şuan durum gayet iyi 2 3 seans daha alırsam tek tük kalacak düzeyde tüyler.Bayanlarda ortalama 8 seans gayet iyi sonuçlar veriyor.Gittiğin yerdeki makineler sağlamsa ve uzmanlarınız iyiyse tabi.
Düzgün bir yere giderseniz uzmanınızın yönlendirmeleri ile hareket etmelisiniz.Herkesin vücudu aynı değil.
Birde makineler yeni bakımdan çıktıysa cok iyi sonuç alıyordum o seanslarımda bakım zamanı yaklaştıysa dökmekte bile zorlanıyordu cihaz.(Her ay bakıma giriyormuş cihazlar)
Ayrıca uzmanım 8 seanstan sonra her sene bir kere toparlatman gerekiyor tüyler asla tamamen bitmez biter diyen yerden uzak durun dedi.

Ben pendikte bi estetik merkezinde alex ile yaptırdım.6 seans aldım 15 gün sonra kontrol seansına aldılar her seanstan sonra.Üst kolda ince ve sarı tüyler var diyerek dioda yönlendirdiler ama ben 2 seanstan sonra kollardada alex e geçtim.Çünkü diod arttırdı benim kollarımdaki tüyleri
Seanlarım bitti şuan durum gayet iyi 2 3 seans daha alırsam tek tük kalacak düzeyde tüyler.Bayanlarda ortalama 8 seans gayet iyi sonuçlar veriyor.Gittiğin yerdeki makineler sağlamsa ve uzmanlarınız iyiyse tabi.
Düzgün bir yere giderseniz uzmanınızın yönlendirmeleri ile hareket etmelisiniz.Herkesin vücudu aynı değil.
Birde makineler yeni bakımdan çıktıysa cok iyi sonuç alıyordum o seanslarımda bakım zamanı yaklaştıysa dökmekte bile zorlanıyordu cihaz.(Her ay bakıma giriyormuş cihazlar)
Ayrıca uzmanım 8 seanstan sonra her sene bir kere toparlatman gerekiyor tüyler asla tamamen bitmez biter diyen yerden uzak durun dedi.
Size kac joule uygulandi. Lazerin marka ve modeli neydi

Size kac joule uygulandi. Lazerin marka ve modeli neydi
Bana özellikle yaza girerken balayına gideceğim için son seansımda cok yuksek attılar.Bene genel olarak hep yuksek ıstedım acısına dayanmaya calıstım daha cok faydasını gordum.
Candela diye bir makinaydı.

Bana özellikle yaza girerken balayına gideceğim için son seansımda cok yuksek attılar.Bene genel olarak hep yuksek ıstedım acısına dayanmaya calıstım daha cok faydasını gordum.
Candela diye bir makinaydı.
Memnunmusunuz. Genel olarak yuzde kac kalicilik oldu

Memnunmusunuz. Genel olarak yuzde kac kalicilik oldu
memnunum hepsi dökülmedi tabi ama ben çok rahatladım başlarkende uzmanım zaten en az 8 9 seans lazım sana demişti öyle de oldu bir 3 seans daha gıdebılırsem tam rahat edicem.
Ben bırakalı bir 6 ay oldu bir artış hissetmedim hiç
Fakat ben 6 seans 5 bölgeye 1000 tl vermiştim şuan fiyatlar cok yükselmiş aynı şartlarda 2 bın tl fiyat veriyorlar

memnunum hepsi dökülmedi tabi ama ben çok rahatladım başlarkende uzmanım zaten en az 8 9 seans lazım sana demişti öyle de oldu bir 3 seans daha gıdebılırsem tam rahat edicem.
Ben bırakalı bir 6 ay oldu bir artış hissetmedim hiç
Fakat ben 6 seans 5 bölgeye 1000 tl vermiştim şuan fiyatlar cok yükselmiş aynı şartlarda 2 bın tl fiyat veriyorlar
Evet ekim ayinda 8 seans 2100 tl anlastim

Kızlar benim makinenin adı sense deep ıpl +e light + rf bununla ilgili bi bilginiz varmı bacaklarda tek tük tüy var genitalte biraz var ama baya inceldi

Kızlar benim makinenin adı sense deep ıpl +e light + rf bununla ilgili bi bilginiz varmı bacaklarda tek tük tüy var genitalte biraz var ama baya inceldi
Sakin ama sakin yaptirma lazer degil o . Yogun isik teknolojidi. Bit nevi sit agda gibi. Evde yapilan aletler var ya ayni onlardan. Biraktiginda tuyler aynen geri geliyot benden soylemesi. Siz hic arastirmadan gitmissiniz belli ki

İnceldi baya randevu aldım diyota grcem nide öyle denicem inşllah işe yarar çünkü öğrenci halimle parayı ödedim

Arkadaslar merhaba. Istanbul sisli mira poliknikte yaptirmay i dusunuyorm. Alexandrite cynosure ve soprano buz llazer yapiyorlar. Ne dersiniz ? Lutfen acil yardim edebirseniz cok sevinirim

Back
X