Yüze jilet vurulunca daha kötü olmaz mı ama. Teşekkür ederim bi bakayımUtuleme israrinda vardir bi bildigi yoksa baslardi para alacak sonucta. Buzlazer.com dan girin son sistem diod utulemedir bu soprano ice. Size en yakin klinigi ordan bulabilirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyon acil yardım
- Konu Sahibi busraerkn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Yoo hic bir sey olmuyor. Onlar orada kendi yapiyorlar.Yüze jilet vurulunca daha kötü olmaz mı ama. Teşekkür ederim bi bakayım
Ne bileyim bi kaç forumda sakin yüze jilet vurdurmayin yayılır daha sonra demişler. Benim bulunduğum yerde diod ütüleme yokmuş napayım sizce boşuna zamanım ve param gitsin istemiyorumYoo hic bir sey olmuyor. Onlar orada kendi yapiyorlar.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Eger yoksa nd yag yaptir. Alexandrite sakin yaptirma. Birde ipl yaptirma. Ipl de tuyler oldugu gibi geri geliyor lazer degil o. Simdi bilincsizce gidenlere utuleme sistem yapiyoruz diye ipl yapip kandiriyorlarmis. Siz nerede oturuyorsunuz..Ne bileyim bi kaç forumda sakin yüze jilet vurdurmayin yayılır daha sonra demişler. Benim bulunduğum yerde diod ütüleme yokmuş napayım sizce boşuna zamanım ve param gitsin istemiyorum
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Jileti yapmak zorundalar tuylerin 2 mm olmasi gerekiyormus. Uzun tuye yapilirsa verilen enerji koke inmeden deri yuzeyindeki tuy emiyormus.Eger yoksa nd yag yaptir. Alexandrite sakin yaptirma. Birde ipl yaptirma. Ipl de tuyler oldugu gibi geri geliyor lazer degil o. Simdi bilincsizce gidenlere utuleme sistem yapiyoruz diye ipl yapip kandiriyorlarmis. Siz nerede oturuyorsunuz..
Ben pendikte bi estetik merkezinde alex ile yaptırdım.6 seans aldım 15 gün sonra kontrol seansına aldılar her seanstan sonra.Üst kolda ince ve sarı tüyler var diyerek dioda yönlendirdiler ama ben 2 seanstan sonra kollardada alex e geçtim.Çünkü diod arttırdı benim kollarımdaki tüyleri
Seanlarım bitti şuan durum gayet iyi 2 3 seans daha alırsam tek tük kalacak düzeyde tüyler.Bayanlarda ortalama 8 seans gayet iyi sonuçlar veriyor.Gittiğin yerdeki makineler sağlamsa ve uzmanlarınız iyiyse tabi.
Düzgün bir yere giderseniz uzmanınızın yönlendirmeleri ile hareket etmelisiniz.Herkesin vücudu aynı değil.
Birde makineler yeni bakımdan çıktıysa cok iyi sonuç alıyordum o seanslarımda bakım zamanı yaklaştıysa dökmekte bile zorlanıyordu cihaz.(Her ay bakıma giriyormuş cihazlar)
Ayrıca uzmanım 8 seanstan sonra her sene bir kere toparlatman gerekiyor tüyler asla tamamen bitmez biter diyen yerden uzak durun dedi.
Seanlarım bitti şuan durum gayet iyi 2 3 seans daha alırsam tek tük kalacak düzeyde tüyler.Bayanlarda ortalama 8 seans gayet iyi sonuçlar veriyor.Gittiğin yerdeki makineler sağlamsa ve uzmanlarınız iyiyse tabi.
Düzgün bir yere giderseniz uzmanınızın yönlendirmeleri ile hareket etmelisiniz.Herkesin vücudu aynı değil.
Birde makineler yeni bakımdan çıktıysa cok iyi sonuç alıyordum o seanslarımda bakım zamanı yaklaştıysa dökmekte bile zorlanıyordu cihaz.(Her ay bakıma giriyormuş cihazlar)
Ayrıca uzmanım 8 seanstan sonra her sene bir kere toparlatman gerekiyor tüyler asla tamamen bitmez biter diyen yerden uzak durun dedi.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Size kac joule uygulandi. Lazerin marka ve modeli neydiBen pendikte bi estetik merkezinde alex ile yaptırdım.6 seans aldım 15 gün sonra kontrol seansına aldılar her seanstan sonra.Üst kolda ince ve sarı tüyler var diyerek dioda yönlendirdiler ama ben 2 seanstan sonra kollardada alex e geçtim.Çünkü diod arttırdı benim kollarımdaki tüyleri
Bana özellikle yaza girerken balayına gideceğim için son seansımda cok yuksek attılar.Bene genel olarak hep yuksek ıstedım acısına dayanmaya calıstım daha cok faydasını gordum.Size kac joule uygulandi. Lazerin marka ve modeli neydi
Candela diye bir makinaydı.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Memnunmusunuz. Genel olarak yuzde kac kalicilik olduBana özellikle yaza girerken balayına gideceğim için son seansımda cok yuksek attılar.Bene genel olarak hep yuksek ıstedım acısına dayanmaya calıstım daha cok faydasını gordum.
Candela diye bir makinaydı.
memnunum hepsi dökülmedi tabi ama ben çok rahatladım başlarkende uzmanım zaten en az 8 9 seans lazım sana demişti öyle de oldu bir 3 seans daha gıdebılırsem tam rahat edicem.Memnunmusunuz. Genel olarak yuzde kac kalicilik oldu
Ben bırakalı bir 6 ay oldu bir artış hissetmedim hiç
Fakat ben 6 seans 5 bölgeye 1000 tl vermiştim şuan fiyatlar cok yükselmiş aynı şartlarda 2 bın tl fiyat veriyorlar
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Evet ekim ayinda 8 seans 2100 tl anlastimmemnunum hepsi dökülmedi tabi ama ben çok rahatladım başlarkende uzmanım zaten en az 8 9 seans lazım sana demişti öyle de oldu bir 3 seans daha gıdebılırsem tam rahat edicem.
Ben bırakalı bir 6 ay oldu bir artış hissetmedim hiç
Fakat ben 6 seans 5 bölgeye 1000 tl vermiştim şuan fiyatlar cok yükselmiş aynı şartlarda 2 bın tl fiyat veriyorlar
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Sakin ama sakin yaptirma lazer degil o . Yogun isik teknolojidi. Bit nevi sit agda gibi. Evde yapilan aletler var ya ayni onlardan. Biraktiginda tuyler aynen geri geliyot benden soylemesi. Siz hic arastirmadan gitmissiniz belli kiKızlar benim makinenin adı sense deep ıpl +e light + rf bununla ilgili bi bilginiz varmı bacaklarda tek tük tüy var genitalte biraz var ama baya inceldi
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Teninin rengi tuylerin rengi ve durumuna gore gec derim. Tuylerin inceyse gecPeki diyota geçsem olur mu
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ozellikle yuz bolgesi ve ince tuylerde ise yaradigini biliyorum. Son sistemi soprano ice. Bir oncekide soprano xl oyle biliyorum. Ama iyice arastirin gidin derim.Diyot hakkında bilgin nedir.
- 28 Eylül 2016
- 39
- 2
- 86
- 30