kızlar ben yeni lazere başladım. bir güzellik salonuna basladım tüylerim sert ve kalın ilk önce bana alexandrite cihazının iyi olacağını söylediler fakat ilk seansa gittiğimde ıpl cihazı ile uygulama yapılacağı söylendi nedenini sorduğumda alexandrite cok acılı dayanamazsın dediler peki dedim ilk seansa girdim bugun 15. gün tüylerin çoğu döküldü. fakat her yerde ıpl cihazın bi ışın tedavisi ve kalıcı epilasyon olmadığı yazıyor.kendimi kötü hissediyorum. 2. seansa alexandrite ile devam etsem nasıl olur. dökülen tüylerin 6 ay sonra tekrar cıkmasında korkuyorum 2. seans tan sonra alexandrite makinesi kullandrsam bi çözüm oluır mu? yarın kontrole gidicem nolur bana yardımcı olun ne yapmam gerek?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyon acil yardım
- Konu Sahibi busraerkn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ipl sakin yaptirma modern agda diyorlar ona. alexle devam et faydasini gorursunkızlar ben yeni lazere başladım. bir güzellik salonuna basladım tüylerim sert ve kalın ilk önce bana alexandrite cihazının iyi olacağını söylediler fakat ilk seansa gittiğimde ıpl cihazı ile uygulama yapılacağı söylendi nedenini sorduğumda alexandrite cok acılı dayanamazsın dediler peki dedim ilk seansa girdim bugun 15. gün tüylerin çoğu döküldü. fakat her yerde ıpl cihazın bi ışın tedavisi ve kalıcı epilasyon olmadığı yazıyor.kendimi kötü hissediyorum. 2. seansa alexandrite ile devam etsem nasıl olur. dökülen tüylerin 6 ay sonra tekrar cıkmasında korkuyorum 2. seans tan sonra alexandrite makinesi kullandrsam bi çözüm oluır mu? yarın kontrole gidicem nolur bana yardımcı olun ne yapmam gerek?
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Sakin inanma boyle seylere ipl onlarin isine geliyor tabi tuylerin bitmeyecek ki ipl ile. alex ile acimiyor sadece genitalin bazi yerleri biraz aciyor disini sık bence cok faydasini gorursun. ben 2 seans yaptirdim 8 seanslik paket aldim. hatta bi dahaki gidisime bacaklarim koltuk altimda dozu yukseltmelerini soyluycem
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ipl asla kalici bir lazer degil bunu sakin unutmaSakin inanma boyle seylere ipl onlarin isine geliyor tabi tuylerin bitmeyecek ki ipl ile. alex ile acimiyor sadece genitalin bazi yerleri biraz aciyor disini sık bence cok faydasini gorursun. ben 2 seans yaptirdim 8 seanslik paket aldim. hatta bi dahaki gidisime bacaklarim koltuk altimda dozu yukseltmelerini soyluycem
Sense deep ıpl e light rf makinanın ismi bitim garantisi verdiler konuştum onlarla sen güven bitcek diyolar eski makinalardan bu hem sadece bu makinada kalmicaksın gerektiğinde diyot nd yag onlara gececeksin dediler napacagımı sasırdım bulundugum sehirde başka yapan yerde yok mecburum parasını da ödedim 3. Seans bitti asırı dökülme var çıkmadı hatta ama sonradan çıkma ihtimalinden korkuyorum
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ipl kesinlikle kalici degil. Internetten arastirin yorumlari okuyun anlarsinizSense deep ıpl e light rf makinanın ismi bitim garantisi verdiler konuştum onlarla sen güven bitcek diyolar eski makinalardan bu hem sadece bu makinada kalmicaksın gerektiğinde diyot nd yag onlara gececeksin dediler napacagımı sasırdım bulundugum sehirde başka yapan yerde yok mecburum parasını da ödedim 3. Seans bitti asırı dökülme var çıkmadı hatta ama sonradan çıkma ihtimalinden korkuyorum
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Birde gittiginiz yerde doktor yok ise yaptirmayin. Doktor bulunan yerler ruhsatli yerlerdir. Digerleri ipl yaparSakin inanma boyle seylere ipl onlarin isine geliyor tabi tuylerin bitmeyecek ki ipl ile. alex ile acimiyor sadece genitalin bazi yerleri biraz aciyor disini sık bence cok faydasini gorursun. ben 2 seans yaptirdim 8 seanslik paket aldim. hatta bi dahaki gidisime bacaklarim koltuk altimda dozu yukseltmelerini soyluycem
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Neden yapiyorlar boyle bisi anlamiyorum. Seans sayisini uzatmak icinmi. Paket bittikten sonrada yetmedimi dicekler acaba. Bende 8 seanslik paket aldim alexandrite epicare ile basladik onunlada bitecek. Benim gittigim yerdede hepsi var. Profesor dermatalog ta var.Bu gittigim yerde estetisyenler var ve bütün makinaları var ıpl alex nd yag diyot buz lazer hepsi var ama herkese ıpl ile başlatıyo
- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
Merhaba. Siz epilasyon için nereye gidiyorsunuz. Gerçi önce hangi şehirdesininz diye sormam lazım galiba :)Neden yapiyorlar boyle bisi anlamiyorum. Seans sayisini uzatmak icinmi. Paket bittikten sonrada yetmedimi dicekler acaba. Bende 8 seanslik paket aldim alexandrite epicare ile basladik onunlada bitecek. Benim gittigim yerdede hepsi var. Profesor dermatalog ta var.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ankaradayim. Vucut bolgesi icin elos . Yuz bolgesi icin elpidaya gidiyorum.Merhaba. Siz epilasyon için nereye gidiyorsunuz. Gerçi önce hangi şehirdesininz diye sormam lazım galiba :)
- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
Ben İstanbuldayım malesef hala güvenilir bir yer bulamadım kendimeAnkaradayim. Vucut bolgesi icin elos . Yuz bolgesi icin elpidaya gidiyorum.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Tuylerin ve tenin nasil once onu belirt ve nerenize yaptiracaksiniz. Bende uzun sure internetten arastirdim sonra gittim gorustum. Gercektende ikiside iyi yer ciktiBen İstanbuldayım malesef hala güvenilir bir yer bulamadım kendime
- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
tüm vücut istiyorum. beyaz tenliyim tüylerimde koltuk altı ve genital orta kalınlıkta, kol ve bacaktakiler ise ince.Tuylerin ve tenin nasil once onu belirt ve nerenize yaptiracaksiniz. Bende uzun sure internetten arastirdim sonra gittim gorustum. Gercektende ikiside iyi yer cikti
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Alexandrite epicare lazerden sasma beyaz tenliysentüm vücut istiyorum. beyaz tenliyim tüylerimde koltuk altı ve genital orta kalınlıkta, kol ve bacaktakiler ise ince.
Ya arkadaşlar bende dün görüştüm bir yerle benim boyun altimda tüyler var İğneli için görüştüm ordaki bayan bana İğneli değil de utuleme sistemi ile lazer yapalım dedi ben İğneli diye ısrar ettikçe o lazer yapalım dedi napicam bilemiyorum. Makinanın adı Optima buz başlıklı lazer mis napayim bi akıl verin
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Utuleme israrinda vardir bi bildigi yoksa baslardi para alacak sonucta. Buzlazer.com dan girin son sistem diod utulemedir bu soprano ice. Size en yakin klinigi ordan bulabilirsinizYa arkadaşlar bende dün görüştüm bir yerle benim boyun altimda tüyler var İğneli için görüştüm ordaki bayan bana İğneli değil de utuleme sistemi ile lazer yapalım dedi ben İğneli diye ısrar ettikçe o lazer yapalım dedi napicam bilemiyorum. Makinanın adı Optima buz başlıklı lazer mis napayim bi akıl verin