• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon acil yardım

busraerkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
11
0
1
29
kızlar ben yeni lazere başladım. bir güzellik salonuna basladım tüylerim sert ve kalın ilk önce bana alexandrite cihazının iyi olacağını söylediler fakat ilk seansa gittiğimde ıpl cihazı ile uygulama yapılacağı söylendi nedenini sorduğumda alexandrite cok acılı dayanamazsın dediler peki dedim ilk seansa girdim bugun 15. gün tüylerin çoğu döküldü. fakat her yerde ıpl cihazın bi ışın tedavisi ve kalıcı epilasyon olmadığı yazıyor.kendimi kötü hissediyorum. 2. seansa alexandrite ile devam etsem nasıl olur. dökülen tüylerin 6 ay sonra tekrar cıkmasında korkuyorum 2. seans tan sonra alexandrite makinesi kullandrsam bi çözüm oluır mu? yarın kontrole gidicem nolur bana yardımcı olun ne yapmam gerek?

kızlar ben yeni lazere başladım. bir güzellik salonuna basladım tüylerim sert ve kalın ilk önce bana alexandrite cihazının iyi olacağını söylediler fakat ilk seansa gittiğimde ıpl cihazı ile uygulama yapılacağı söylendi nedenini sorduğumda alexandrite cok acılı dayanamazsın dediler peki dedim ilk seansa girdim bugun 15. gün tüylerin çoğu döküldü. fakat her yerde ıpl cihazın bi ışın tedavisi ve kalıcı epilasyon olmadığı yazıyor.kendimi kötü hissediyorum. 2. seansa alexandrite ile devam etsem nasıl olur. dökülen tüylerin 6 ay sonra tekrar cıkmasında korkuyorum 2. seans tan sonra alexandrite makinesi kullandrsam bi çözüm oluır mu? yarın kontrole gidicem nolur bana yardımcı olun ne yapmam gerek?
Ipl sakin yaptirma modern agda diyorlar ona. alexle devam et faydasini gorursun

alexandrite ile çok acı çekiceğimi söylediiler 3 gün sonra seansım var alex iile devaö etmek istiyorum dedim bir yandan da çok acır diye korkuyorum

Sakin inanma boyle seylere ipl onlarin isine geliyor tabi tuylerin bitmeyecek ki ipl ile. alex ile acimiyor sadece genitalin bazi yerleri biraz aciyor disini sık bence cok faydasini gorursun. ben 2 seans yaptirdim 8 seanslik paket aldim. hatta bi dahaki gidisime bacaklarim koltuk altimda dozu yukseltmelerini soyluycem

Sakin inanma boyle seylere ipl onlarin isine geliyor tabi tuylerin bitmeyecek ki ipl ile. alex ile acimiyor sadece genitalin bazi yerleri biraz aciyor disini sık bence cok faydasini gorursun. ben 2 seans yaptirdim 8 seanslik paket aldim. hatta bi dahaki gidisime bacaklarim koltuk altimda dozu yukseltmelerini soyluycem
Ipl asla kalici bir lazer degil bunu sakin unutma

Sense deep ıpl e light rf makinanın ismi bitim garantisi verdiler konuştum onlarla sen güven bitcek diyolar eski makinalardan bu hem sadece bu makinada kalmicaksın gerektiğinde diyot nd yag onlara gececeksin dediler napacagımı sasırdım bulundugum sehirde başka yapan yerde yok mecburum parasını da ödedim 3. Seans bitti asırı dökülme var çıkmadı hatta ama sonradan çıkma ihtimalinden korkuyorum

Sense deep ıpl e light rf makinanın ismi bitim garantisi verdiler konuştum onlarla sen güven bitcek diyolar eski makinalardan bu hem sadece bu makinada kalmicaksın gerektiğinde diyot nd yag onlara gececeksin dediler napacagımı sasırdım bulundugum sehirde başka yapan yerde yok mecburum parasını da ödedim 3. Seans bitti asırı dökülme var çıkmadı hatta ama sonradan çıkma ihtimalinden korkuyorum
Ipl kesinlikle kalici degil. Internetten arastirin yorumlari okuyun anlarsiniz

Birde gittiginiz yerde doktor yok ise yaptirmayin. Doktor bulunan yerler ruhsatli yerlerdir. Digerleri ipl yapar

Ya bir çok yorum okudum hepsi kötü ama şuan yapabilceğim bişey de yok sanırım sonuna kadar gitcem çünkü ödememi yaptım geri alamam da inşallah kötü bi sonuç olmaz

Bu gittigim yerde estetisyenler var ve bütün makinaları var ıpl alex nd yag diyot buz lazer hepsi var ama herkese ıpl ile başlatıyo

Bu gittigim yerde estetisyenler var ve bütün makinaları var ıpl alex nd yag diyot buz lazer hepsi var ama herkese ıpl ile başlatıyo

Neden yapiyorlar boyle bisi anlamiyorum. Seans sayisini uzatmak icinmi. Paket bittikten sonrada yetmedimi dicekler acaba. Bende 8 seanslik paket aldim alexandrite epicare ile basladik onunlada bitecek. Benim gittigim yerdede hepsi var. Profesor dermatalog ta var.

Neden yapiyorlar boyle bisi anlamiyorum. Seans sayisini uzatmak icinmi. Paket bittikten sonrada yetmedimi dicekler acaba. Bende 8 seanslik paket aldim alexandrite epicare ile basladik onunlada bitecek. Benim gittigim yerdede hepsi var. Profesor dermatalog ta var.
Merhaba. Siz epilasyon için nereye gidiyorsunuz. Gerçi önce hangi şehirdesininz diye sormam lazım galiba :)

Tuylerin ve tenin nasil once onu belirt ve nerenize yaptiracaksiniz. Bende uzun sure internetten arastirdim sonra gittim gorustum. Gercektende ikiside iyi yer cikti
tüm vücut istiyorum. beyaz tenliyim tüylerimde koltuk altı ve genital orta kalınlıkta, kol ve bacaktakiler ise ince.

Ya arkadaşlar bende dün görüştüm bir yerle benim boyun altimda tüyler var İğneli için görüştüm ordaki bayan bana İğneli değil de utuleme sistemi ile lazer yapalım dedi ben İğneli diye ısrar ettikçe o lazer yapalım dedi napicam bilemiyorum. Makinanın adı Optima buz başlıklı lazer mis napayim bi akıl verin :(

Ya arkadaşlar bende dün görüştüm bir yerle benim boyun altimda tüyler var İğneli için görüştüm ordaki bayan bana İğneli değil de utuleme sistemi ile lazer yapalım dedi ben İğneli diye ısrar ettikçe o lazer yapalım dedi napicam bilemiyorum. Makinanın adı Optima buz başlıklı lazer mis napayim bi akıl verin :KK43:
Utuleme israrinda vardir bi bildigi yoksa baslardi para alacak sonucta. Buzlazer.com dan girin son sistem diod utulemedir bu soprano ice. Size en yakin klinigi ordan bulabilirsiniz

Back
X