Kızlarrr!!!! Araştıran varsa bir göz atsınbende daha iki gün önce youtubeda lazerle ilgili takılırken funda zeytun beauty nin kanalına denk geldim. Gerçek lazer ıpl farkını anlatıyor.(izlemek isterseniz lazer epilasyon 4 videosu) Meğersem beni kandırmışlar lazer diye ıpl epilasyon yapıyorlarmış. IPL nin lazerle ilgisi yokmuş agda etkisinde imiş yaptırdıkça kıl dökülüyor bırakınca geri çıkıyor. Bilgiyi teyit etmek amacıyla koskoca dermatoloji profesörüne yazdım. Ipl lazer değil foto epilasyon dedi. Dedim hocam ben tüketici hakem heyetine başvuracağım bilirkişi raporu istesem lehime çıkar mı . Siz haklısınız lehinize çıkacaktır yasal hakkınızı arayın dedi. Tüm araştırmalarımdan sonra güzellik merkezi ile konuştum. Başta kem küm ettiler avukatımızı göndereceğiz dosyanızı dedi. Bende hukukcuyum zaten bunlara pabuç bırakacak halim yoktabi dedim avukata söyleyin bana talebinin reddi ile ilgili yazılı açıklama hazırlasın. Şunuda belirtin dedim. sözleşmenin esaslı unsuruna hata yaptınız artık o sözleşme sakattır. Gerekli tüm makamlara şikayet edecektim arkadaşlar. Hatta olumlu sonuçlanması halinde medyaya dahi bundan bahsedecektim çünkü kampanyalar ile Türkiyenin dört bir yanında herkesi magdur ediyorlar. Neyse sonuca geleyim arkadaşlar çok uzattım. Bir saat sonra aradılar nazik bir dille paranın tamamını iade edeceklerini söylediler. Ve param eksiksiz hesabıma yatırıldıDemem o ki böyle bişey başınıza gelirse hakkınızı savunmaktan hiç çekinmeyin. Uzlaşma yoluyla güzellikle alamazsanız tüketici hakem heyetine başvurursunz. Bu arada gittiğim yer kahramanmaraşta neredeyse her hafta kampanya yapan uygun fiyatlı bir yer. Kahramanmaraş’ta olup merak eden varsa özelden cevaplarım. Bir tavsiye daha cihazın marka modelini öğrenmeden kesinlikle lazer yaptırmayın önce iyice araştırın. İmkanlarınız elveriyorsa doktor klinik ya da tıp merkezinde yaptırın. Güzellik merkezlerine göre pahalı olur ama daha güvenli. Kendinize çok iyi bakın