Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani etkili bir cihaz değil mi :/ sözleşme de imzaladımben duymustum ama asil alexandrite oldugunu dusunmuyorum ipl yan sanayi olablr
Evde yapılan değil ama güzellik salonuna gidiyorum bu cihaz varEvde yapılan lazer cihazlarına pek inanmıyorum
Ipl sistem olabilir. Yani yogun isik ile calisan modern agda sistemi. Yaptirdikca temiz geziyorsunuz. Biraktiginizda aynen geri geliyor. Kalicilik yok.Evde yapılan değil ama güzellik salonuna gidiyorum bu cihaz var
Anladım çok pişman oldum iyice araştırdım şimdi .Sözleşme de imzaladım napıcam 1600 lira kol hariç bi deIpl sistem olabilir. Yani yogun isik ile calisan modern agda sistemi. Yaptirdikca temiz geziyorsunuz. Biraktiginizda aynen geri geliyor. Kalicilik yok.
onemli bir gerekceyle iptal etmek istediginizi beyan edin isterseniz orj bir cihaz herkesce biliniyor zaten belli basli kaldi artik asil cihazlarben duymustum ama asil alexandrite oldugunu dusunmuyorum ipl yan sanayi olablr
Gitmediyseniz veya 1.nci seansi yaptirdiysaniz belli bir kismini alabilirsiniz paranizin. Sozlesme kisminda yazar bunlar.Anladım çok pişman oldum iyice araştırdım şimdi .Sözleşme de imzaladım napıcam 1600 lira kol hariç bi de
Yaa 1 buçuk sene geçmiş ama sormak istedim. Yaptırmaya devam ettiniz mi acaba. Bende alexplus kullanan bir yere başlayacağim da kafamda deli sorularAnladım çok pişman oldum iyice araştırdım şimdi .Sözleşme de imzaladım napıcam 1600 lira kol hariç bi de
Yaa 1 buçuk sene geçmiş ama sormak istedim. Yaptırmaya devam ettiniz mi acaba. Bende alexplus kullanan bir yere başlayacağim da kafamda deli sorular