• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer bittikten sonra kalan tüyler nasıl temizlenir?

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
geçen yazdan beri tüm vücut lazere gidiyorum ve seanslarım bitmek üzere (8 seans anlaşmıştık). baştan da söyledikleri gibi oldu, büyük ölçüde döküldü tüylerim, kalanlar da geç uzuyor. maalesef tamamen bitmesi söz konusu değil. benim merak ettiğim kalan tüyleri nasıl temizleyeceğiz? bu konuda herkes farklı birşey söylüyor, merak ettim diğer uzmanlar ne tavsiye ediyor acaba?

geçen yazdan beri tüm vücut lazere gidiyorum ve seanslarım bitmek üzere (8 seans anlaşmıştık). baştan da söyledikleri gibi oldu, büyük ölçüde döküldü tüylerim, kalanlar da geç uzuyor. maalesef tamamen bitmesi söz konusu değil. benim merak ettiğim kalan tüyleri nasıl temizleyeceğiz? bu konuda herkes farklı birşey söylüyor, merak ettim diğer uzmanlar ne tavsiye ediyor acaba?

kılı kökten almayan yöntemleri kullanmalısınız .. örneğin jilet..

lazer epilasyonun son uygulanan uzaktan atış şekliyle bitmesi mümkün bir yakınım gidiyor ve tamamen bitti neredeyse kullanılan aletlerde önemli tabiki ..

ufak tefek kalıyormus mutlaka.. benım gıttıgım merkezın doktoru tuy dokucu krem kullanabılırsın demıstı.. bır keresınde seansıma gıdemedım acıl sehır dısına cıkmam gerektı ve kıllarla olmazdı.. o zamanda doktoru aradıgımda tuy dokucu krem kullanabılırsın bır seferlık demıstı

kılı kökten almayan yöntemleri kullanmalısınız .. örneğin jilet..

kesinlikle seans aralarında çıkan tüylerinizi jiletle kesmeyin. çünkü jilet diğer ince tüyleirnizi de sertleştirecektir. kaş yaparken göz çıkarmayın. makasla tek tek tüyleri kesmek en iyisi.

kesinlikle seans aralarında çıkan tüylerinizi jiletle kesmeyin. çünkü jilet diğer ince tüyleirnizi de sertleştirecektir. kaş yaparken göz çıkarmayın. makasla tek tek tüyleri kesmek en iyisi.

valla canım bende öyle yapıyorum kesiyorum ucunden kesmiştim tşörtün altından çıkıyor diye amaaaa bence çok da mantıklı yöntem değil. önceki gün koltuk altıma baktığımda o kıl gene uzamış ama üst kısmı tüyümsü dipten uzayan kısmı ise kıl gibi koyu renkleşmiş.
kökten güçleniyor galiba :31:

buarada ben küçükken ilk zamanlar ağda yapamamıştım jilet de annem güçlenir diye izin vermemişti. :17: kesmiştim çoğu zaman.
ama hiç de öyle aynı olduğu gbi durmadı. gene de güçlendi kıllarım. :27:

Kızlar ben 1 ay önce 5. seansıma gittim. Genital ve koltukaltı için alex kullanılan bir merkeze gidiyorum. İlk başlarda çok memnundum önemli ölçüde azalma oldu. Fakat koltukaltımda hala bir sürü tüy çıkıyor, öyle birkaç tel de değil baya çok yani. İnce ve açık renk çıkıyorlar ayrıca geç uzuyorlar ama 3. seanstan sonra azalma olmadı yani böyle kaldı. Son seanslarıma 2,5 ay aralıklarla gitti tatilden dolayı. Araları uzattığım için tüylerin çoğaldığını söylediler ama bildiğim kadarıyla ara vermek iyi bile oluyor, yani tüyleri çoğaltma etkisi olmaması lazım. Sizin de başınıza geldi mi kızlar yoksa ben boşa mı gidiyorum :14:
Ayrıca seans aralarında tüyleri mümkün olduğunda almamak gerekiyormuş ama gittiğim merkez birkaç defa kullanabilirsin demişti. Birkaç defa jilet ve makas kullanmıştım ama ikisinde de tüyler kalınlaştı ve hızlı uzadı. Yani seanslarım bitince malesef yüzde yüz tüyler bitmeyecek, kalan kısa tüyleri de jiletle veya makasla almak istemiyorum. Ne yapıcaz peki :50:

Kızlar ben 1 ay önce 5. seansıma gittim. Genital ve koltukaltı için alex kullanılan bir merkeze gidiyorum. İlk başlarda çok memnundum önemli ölçüde azalma oldu. Fakat koltukaltımda hala bir sürü tüy çıkıyor, öyle birkaç tel de değil baya çok yani. İnce ve açık renk çıkıyorlar ayrıca geç uzuyorlar ama 3. seanstan sonra azalma olmadı yani böyle kaldı. Son seanslarıma 2,5 ay aralıklarla gitti tatilden dolayı. Araları uzattığım için tüylerin çoğaldığını söylediler ama bildiğim kadarıyla ara vermek iyi bile oluyor, yani tüyleri çoğaltma etkisi olmaması lazım. Sizin de başınıza geldi mi kızlar yoksa ben boşa mı gidiyorum :14:
Ayrıca seans aralarında tüyleri mümkün olduğunda almamak gerekiyormuş ama gittiğim merkez birkaç defa kullanabilirsin demişti. Birkaç defa jilet ve makas kullanmıştım ama ikisinde de tüyler kalınlaştı ve hızlı uzadı. Yani seanslarım bitince malesef yüzde yüz tüyler bitmeyecek, kalan kısa tüyleri de jiletle veya makasla almak istemiyorum. Ne yapıcaz peki :50:

bence arayı uzattığın için etki olmamıştır.
çıktıkça makaslama veya jilet yapmadan git bence...

bence arayı uzattığın için etki olmamıştır.
çıktıkça makaslama veya jilet yapmadan git bence...
Öyle mi dersiniz? Bazıları da diyor ki 4-5 seanstan sonra bir ara verip tüylerin tekrar çıkıp çıkmadığına bakmak lazımmış. Ki lazer zaten direk kıl köküne etki ettiği için, o seansta etkilenen kıllar direk ölüyor tekrar çıkmıyor. Tekrar çıkanlar ise yeniler, anajen evresine yeni ulaşanlar. Bu durumda ara vermenin etkisinin olmaması gerek, öyle değil mi?

kızlar ben dıod lazere gidiyorum 4. seansım oldu ve bana jiletle almamı söylediler çıkan tüğleri seans aralıklarım iki ay ilk ay kendi çıkıyor ve dökülüyor kesinlikle işlem yapmıyorum ikinci ayda çok çıkarsa jiletle alıyorum 4. seansı yaptırdım ve iyi gidiyor umarım kurtulurum sonuçta zaman ve para harcıyoruz hepsinin gitmesini beklemiyorum ama en azından yüzde sekseni gitsin.

Hangi makineye yapyırdınız hangi şehir kurum ve fiyatı riva edebilirmüyim ve bende sırta yaptırmayı düşünüyorum tüyler ince onlar dökülüyomu cevaplarsanız memnun olurum

Back