• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer başlıkların temizlenmesi

hemsirehanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
83
1
0
İstanbul
Arkadaşlar sizler lazer yada ıpl yaptırdığınız yerlerde seans öncesi yada bitiminde başlıkların temizlendiğini görüyormusunuz?

yinede cilt hiçbir zaman tam temizlenemez doğal mikrop florası vardır.düşünsenize başkasının genital bölgesinde olan bir mantar bizim vücudumuza bulaşabilir.rahim ağzı kanseri virüsü (hpv) kasık bölgesine sürtünme ile bile bulaşabilen bir virüs.o bile rahatça bize bulaşabilir.ben açıkcası yüzüne lazer yaptırıp sivilce çıkan arkadaşların bu yüzden çıktığına inanıyorum.çünkü vücudun doğal florasında bulunan mikroplarda bizi hasta edebilir.mesela e.coli bizim kalın bağırsağımızda doğal florada bulunur.bizi hasta etmez.fakat onu herhangi bir şekilde (gıda,yıkanmamış meyve vs) ağızdan alırsak ve midemize gelirse bu bizde gıda zehirlenmesi tablosu oluşturur. vücudumuzun başka yerlerinde bulunan mikroplar doğal alanlarından çıkıp başka bölgelere yerleştiklerinde o bölgeye zarar verirler.başkasının genital bölgesinde bulunan bir mikrop benim yüzümü mahvedebilir yani..
işini iyi yapan merkezler için söylemiyorum ama bu güzellik salonlarına sıkı denetimler getirilmesi lazım..çok sömürülmeye başlandık...

ne kadar dogru bılıyorum bılmyıorum ama işleme gecılmeden once yada baska bı kısıye lazer uygulanmadan once makıne bı sure kendı kendıne calısıyor ve kendını temızlıyor dıye bılıyorum!

belki o şekilde olabilir kişinin yaptıgı bir uygulama gormedım ama teknolojik bir temizleme var mı onu soralım yani.. ama zaten benim yaptırdıgım yerde tenime bir cihaz değdirilmedi atış yapılan yerde mesafe vardı ben mi yanlış hatırlıyorum

yinede cilt hiçbir zaman tam temizlenemez doğal mikrop florası vardır.düşünsenize başkasının genital bölgesinde olan bir mantar bizim vücudumuza bulaşabilir.rahim ağzı kanseri virüsü (hpv) kasık bölgesine sürtünme ile bile bulaşabilen bir virüs.o bile rahatça bize bulaşabilir.ben açıkcası yüzüne lazer yaptırıp sivilce çıkan arkadaşların bu yüzden çıktığına inanıyorum.çünkü vücudun doğal florasında bulunan mikroplarda bizi hasta edebilir.mesela e.coli bizim kalın bağırsağımızda doğal florada bulunur.bizi hasta etmez.fakat onu herhangi bir şekilde (gıda,yıkanmamış meyve vs) ağızdan alırsak ve midemize gelirse bu bizde gıda zehirlenmesi tablosu oluşturur. vücudumuzun başka yerlerinde bulunan mikroplar doğal alanlarından çıkıp başka bölgelere yerleştiklerinde o bölgeye zarar verirler.başkasının genital bölgesinde bulunan bir mikrop benim yüzümü mahvedebilir yani..
işini iyi yapan merkezler için söylemiyorum ama bu güzellik salonlarına sıkı denetimler getirilmesi lazım..çok sömürülmeye başlandık...
Merkez diye bir şey kalmadı, ya poliklinik odular ya da salon. Salonlarda zatenIPL de lazer de yasak.

ben ıpl yaptırıyorum ıpl cilde temas ederek yapılan bir işlem olduğu için söyledim.diğer işlemler dokundurulmadan yapılıosa sorun yok.Banada başlıkların her ışında kendini temizlediği söylendi ama makine zaten beklenen performansı göstermedi.Bana açık açık "bu makineyi aldığımızda bizede %100 biteceğini söylemişlerdi ,ama performansı o kadar yüksek değilmiş şimdi %80 biteceğini garantiliyoruz" dedi.Verdiği ışından hayır olmayan bir makinanın kendini düzgünce temizleme ihtimali nedir????Artı hadi kendini temizledi diyelim.Temizlediği alan sadece cam kısmı.Bu başlığın kenardaki plastik yerlerinede dokunuyor.Oraları ışın temizleyemez...
Eğer bu tür ışınlar yeterince temizleyebilen şeyler olsaydı hastanelerde heryer bunlarla temizlenirdi.Halen çamaşır sularının bile temizleyemediği bakteri virüs vs şeyler var.Onların temizleyemediğini bumu temizlicek?
Ben her epilasyon sonrası eve gelip iyice yıkanıyorum.Yıkanmak yetmez biliyorum ama elimden o geliyor ancak :(

benim yaptirdigim yer dezenfekte ilaci kullaniyo gözümün önünde.bittikten sonrada tekrar kullaniyo.böyle olmasida gerekir zaten.

Back