- Konu Sahibi hemsirehanim
Arkadaşlar sizler lazer yada ıpl yaptırdığınız yerlerde seans öncesi yada bitiminde başlıkların temizlendiğini görüyormusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkez diye bir şey kalmadı, ya poliklinik odular ya da salon. Salonlarda zatenIPL de lazer de yasak.yinede cilt hiçbir zaman tam temizlenemez doğal mikrop florası vardır.düşünsenize başkasının genital bölgesinde olan bir mantar bizim vücudumuza bulaşabilir.rahim ağzı kanseri virüsü (hpv) kasık bölgesine sürtünme ile bile bulaşabilen bir virüs.o bile rahatça bize bulaşabilir.ben açıkcası yüzüne lazer yaptırıp sivilce çıkan arkadaşların bu yüzden çıktığına inanıyorum.çünkü vücudun doğal florasında bulunan mikroplarda bizi hasta edebilir.mesela e.coli bizim kalın bağırsağımızda doğal florada bulunur.bizi hasta etmez.fakat onu herhangi bir şekilde (gıda,yıkanmamış meyve vs) ağızdan alırsak ve midemize gelirse bu bizde gıda zehirlenmesi tablosu oluşturur. vücudumuzun başka yerlerinde bulunan mikroplar doğal alanlarından çıkıp başka bölgelere yerleştiklerinde o bölgeye zarar verirler.başkasının genital bölgesinde bulunan bir mikrop benim yüzümü mahvedebilir yani..
işini iyi yapan merkezler için söylemiyorum ama bu güzellik salonlarına sıkı denetimler getirilmesi lazım..çok sömürülmeye başlandık...