• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer artık tüylerimi görmüyor, ne yapmalıyım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
kızlar alexle 5 seans yaptırdım. tüylerim nerdeyse tamamen bitti. ancak incelip kalanlar da oldu. onların da renkleri çok açık ve sarı tüylerimi zaten görmedi. bundan sonra artık ne yapmalıyım? lazer artık bunları görmüyor. iğneli yaptırsam olur mu? ya da ben diyorum ki ameliyat eldiveni ile tek tek alıp bir de bioder sürsem, onları da öyle yok etsem olur mu? bilgisi olan, fikri olan kızlar, yardımlarınızı bekliyorummm :54:

iğneliyi deneyenler var.
bioder de mantıklı gibi.
aslında aklıma geldi. acaba lazer ile aynı zamanda bioder sürülse sonuç ne olur?:44:
dur bunu bir danışayım :44:

sahiden sen söyleyene kadar benim de hiç aklıma gelmemişti. teorik olarak iyi olur gibi geliyor ama, danışmadan da yapmamak lazım tabi. devam ettiğin bir yer varsa sor bakalım canım

lazer mevcut kıl köklerini yok eder. tabi tüyün aktif döneminde işlem yapıldıysa. o yüzden lazer yaptırırken süreceğiniz kremlerin kıl köklerimi besler diyip nemlendirici güneş kremi kullanmayanların yaptıgı yanlış ile sizin yapacagınız arasında bi fark olmaz. bioderin faydalı oldugunu düşünmüyorum. zira lazerin mantıgı kıl kökünü yok etmektir. sen bioder sürmek için var olan sarı tüylerini de yolacaksın ki bu kremlerin mantıgı budur. ben derim ki hiç almakla ugrasma tüy sarartıcı kullan zaten bioder çözüm olmayacak. ince tüyler için en iyisi sarartmak. ben de yüzüme lazer yaptırmıştım suan ince sarı grimsi tüyler var. ara ara sarartıyorum farkedilmiyor bile. tabi beyaz tenliysen. eğer esmersen tüm önerilerimi geri alıyorum. esmer tende arı tüy ben sarartıldım aslında kapkara bişeydim dedirtiyor :D aman be güzelim salla yaa sen böyle de güzelsin ;)

Tabii ki iğneli epilasyon. Başka kalıcı çözümü yok :34:

Ayrıca lazerden kalma tüyler olduğu için sanıyorum sayısı da azdır. Fazla vaktinizi de almaz. Tek seansta kurtulursunuz :)

Son düzenleme:
lazer mevcut kıl köklerini yok eder. tabi tüyün aktif döneminde işlem yapıldıysa. o yüzden lazer yaptırırken süreceğiniz kremlerin kıl köklerimi besler diyip nemlendirici güneş kremi kullanmayanların yaptıgı yanlış ile sizin yapacagınız arasında bi fark olmaz. bioderin faydalı oldugunu düşünmüyorum. zira lazerin mantıgı kıl kökünü yok etmektir. sen bioder sürmek için var olan sarı tüylerini de yolacaksın ki bu kremlerin mantıgı budur. ben derim ki hiç almakla ugrasma tüy sarartıcı kullan zaten bioder çözüm olmayacak. ince tüyler için en iyisi sarartmak. ben de yüzüme lazer yaptırmıştım suan ince sarı grimsi tüyler var. ara ara sarartıyorum farkedilmiyor bile. tabi beyaz tenliysen. eğer esmersen tüm önerilerimi geri alıyorum. esmer tende arı tüy ben sarartıldım aslında kapkara bişeydim dedirtiyor :D aman be güzelim salla yaa sen böyle de güzelsin ;)

sen de harikasın :54:

Tabii ki iğneli epilasyon. Başka kalıcı çözümü yok :34:

iğneli incelip rengi açılanları görür onları öyle yaptırırım. sarılarıdan da bikaç numuneyi amaliyat eldiveni ile alayım bakim. ne kadar sürede geri gelecek ve renkleri kalınlıkları nasıl olacak. çünkü sürekli ameliyat eldiveni kullananlar bir süre sonra (tabi muhtemelen uzun bir süre sonra) tamamen bittiğini söylüyorlar. ben yıllar önce bacaklarımın altını cımbızla almıştım tek tek oralarda sonra bi daha hiç çıkmadı, bilmiyorum tesadüf mü.. deneme yanılma yöntemiyle yapıcaz artık napalım :1:

iğneli incelip rengi açılanları görür onları öyle yaptırırım.

Canım iğnelide "görme" diye bir şey yok ki :23: Uygulayan kişi kendisi klın köküne batırıyor iğneyi. Kalın olsun ince olsun, siyah sarı hiç fark etmiyor. Daha dün kollarıma ve çeneme ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım. Kollarım çok yoğun ve kumral, çenemde ise 5-6 tane artık tüy olmaktan çıkmış iyice kalınlaşmış kıllar vardı. Kılın çıkış yönüne doğru iğnenin ucunu sokup kalınlığına göre de akımı ayarlıyorlar. :34:

Canım iğnelide "görme" diye bir şey yok ki :23: Uygulayan kişi kendisi klın köküne batırıyor iğneyi. Kalın olsun ince olsun, siyah sarı hiç fark etmiyor. Daha dün kollarıma ve çeneme ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım. Kollarım çok yoğun ve kumral, çenemde ise 5-6 tane artık tüy olmaktan çıkmış iyice kalınlaşmış kıllar vardı. Kılın çıkış yönüne doğru iğnenin ucunu sokup kalınlığına göre de akımı ayarlıyorlar. :34:

işte kılı görse kökünü de görecek. sarı tüyler hiç görünmüyor o yüzden dedim. ancak elle yoklayınca fark ediliyor. o yüzden sıkıntılıyım zaten. pürüzsüz olsa hiç uğraşmıycam :44:

işte kılı görse kökünü de görecek. sarı tüyler hiç görünmüyor o yüzden dedim. ancak elle yoklayınca fark ediliyor. o yüzden sıkıntılıyım zaten. pürüzsüz olsa hiç uğraşmıycam :44:

Tamam şimdi anladım :9: Fazla dikkat çekiyor mu ki? Sadece elini sürdüğünde hissediyorsan bence karışma kalsınlar :34:

evet sadece elimi sürdüğümde batıyoo geçenlerde yeğenimle oynarken şortum vardı tenine temas edince çekmemi battığını söyledi :43: şimdi neyse de ilerisi sıkıntılı :1:

Back