• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer (acil)

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
Kızlar 17 yaşında yüz için lazer yaprılmasında bir sakınca varmı? yiğenimle tam 3farklı yere gittik. Birisi hiç bakmadı bile 18 yaş altı olduğu için sorumluluk almadı. Birisi bitene kadar 400 dedi. Bir yerde iyi bir doktordu yani yeri filan çok iyi temizdi. Baya bir konuştu anlattı hormonların hala çalıştığını değişken olduğunu söyledi. Kesin sonuç veremeybilir dedi. Şansa kalmış dedi. Her kafadan bir ses çıkması beni çelişkiye düşürüyor. Doktor dediğimiz yerden büğüne randevu aldık seansı 60 lira. En azındn 45 gün rahat gezersin dedi yiğenime. Sizce gitmemiz doğrumu. Ve kullanılan cihaz emin olmamamla beraber alexandre.

canı hormonlar çalışıyor ondan bir iki sene daha beklemesinde fayda var ama ok rahatsız ediyorsa ileride tekrar çıkma ihtimalini düşülmeli

canı hormonlar çalışıyor ondan bir iki sene daha beklemesinde fayda var ama ok rahatsız ediyorsa ileride tekrar çıkma ihtimalini düşülmeli
zeten suan estetik güzelliği güzel olsun diye istiyor. aynı sorun bendede var ama henuz gitmedim. onda ağda ile alıyor ertesi gün tekrar çıkıyor. ama lazere giderse en azından 45 gün rahat dolaşır diye düşündük

zeten suan estetik güzelliği güzel olsun diye istiyor. aynı sorun bendede var ama henuz gitmedim. onda ağda ile alıyor ertesi gün tekrar çıkıyor. ama lazere giderse en azından 45 gün rahat dolaşır diye düşündük
Yok öyle birşey canım yüzde hiç olmuyor bu süreç aynı ilerliyor sakın yaptırma çok erken

Back