Lavman sonrası dışkı acill kızlarrr

danlaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
8
-4
1
19
Merhaba iyi günler bugün benim saat akşam onda buluşmam var ve anal deneyeceğim erkek arkadaşımla iki kere eczaneden bugün lavman aldım denemiştim saat işte 17:00 gibi ama saat 20:00 gibi tekrar bir dışkılama gördüm ama böyle sıvııydı yani daha lavman yaptığım haldeki gibiydi aynı sizce bugün herhangi bir sıkıntı olur mu koku işte herhangi bir Dışkı sorunu yaşar mıyım yaşamaz mıyım onu sormak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim ilk deneyimimde rezil olmak istemem

herşeyin bir bedeli var diimi.sonuçta anüs kasları öyle zırt pırt gevşetmeye gelmiyor anal dilatasyon meydana geliyor..dışkı tutulamıyor felan.ama operasyonla eski büzme işlemi gördürülebiliyor
a.i.d.s kapma riski en yüksek olan ilşki tipi bu
hah bi de,erkek kişisi hayvan ruhluysa yada penis boyu yumuşak ruhlu olabilmesine engelse, rektum da derin parçalanmalara,kanamalara ani dışkılamalara ( pat diye s@çıvermek) ve hattaa bağıran ve ağlayan üzgün bir partnere neden olabilir. İyi anallar

Neden anal ? Bakireliğin bozulmasın diyemi bence vazgeçin kendnize eziyet etmeyin böyle şeyler sağlıklı değil

İğrençsiniz
Midenizi aldırmış olmalısınız

Şimdi o yolda trafik tek yön. Ters yönden giren kamyon elbet kazaya neden olabilir. Şimdi siz makam aracının girişi için yolu trafiğe kapatmaya çalışmışsınız, pisti de kayganlaştırmayı akıl etmişsinizdir umarım yoksa hasar büyük olur, ama şaka bir yana.. Çok zararlı kızım yapmayın. Anal de zararlı, durduk yere lavman kullanmak da zararlı. Rezil olma kısmına gelince, siz şimdi kokar mokar, erkek arkadaşım dışkımı görür falan diye korkuyorsunuz ama idrar yolu enfeksiyonu başta olmak üzere çeşitli enfeksiyonlar, sonrasında anal prolaps riski (anusün vajina 'ya doğru sarkma durumu) vs ileride cinsel yaşantınızı daha kötü şekilde etkileyebilir.

Daha 19 yaşındasın yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…