• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Lavinya isminin yanina yakisacak bir isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lavinyasln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
5
2
1
30
Merhaba hanimlar 15 haftalik hamileyim Kizim olursa adini Lavinya koymak istiyoruz yaninada daha kisa ve anlamli bir isim ariyoruz onerilerinize acigim Lavinya ismi kesin ve 2 isimli olmasini istiyoruz ilerde istedigini kullanir.
Cevap verirken ay ne bicim isim yanina isme ne gerek var felan dicekseniz hic gerek yok yazmayin lutfen.
Isim onerisi istiyorum fikrimi sorgulamanizi degil :) tesekkurler

Anlamı ölüm çiceği olan bir ismin yanına yine ölümü çağrıştıran bir isim manalı olur bence

Toprak ?
Cok uzun olur ölüm ciceginin yaninda ozgurluk anlami da var , Roma imparatorunun kizinin adidir Lavinya . Babasi kizi öldurunce Zeus kiza cok uzulur ve kizin ruhunu bir cicekte yasatir adinida lavinya ölum cicegi koyar.. yinede tesekkurler

Cok uzun olur ölüm ciceginin yaninda ozgurluk anlami da var , Roma imparatorunun kizinin adidir Lavinya . Babasi kizi öldurunce Zeus kiza cok uzulur ve kizin ruhunu bir cicekte yasatir adinida lavinya ölum cicegi koyar.. yinede tesekkurler

Biliyorum bazı yörelerde de ‘yavşan otu’ diye geçer.
Orjinalide lavinya degil lavinia dır
Tecavüze uğradığı için öldürülmüştür.

Umarım gönlünüze göre isim bulursunuz
Bebeğinize şimdiden sağlık sıhhat ve uzun ömürler dilerim

Lavinya Simla(karla kaplı)
Ayliz(ay parıltısı) Lavinya
Aslin(kraliçe) Lavinya
Biz isim ararken görmüş hoşuma gitmiş isimlerden Lavinya nın yanına yakışabileceğini düşündüklerimi yazdım. Beğenirseniz anlamlarına yine bakın siz ama:)
Şimdiden hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrunuz..

Back