Lavera organik kozmetik kullananlar

_signora_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
9
1
30
Kızlar uzun zamandır araştırdığım organik makyaj malzemelerinde detaylı içerik araştırmalarım ve uygun fiyatlı olma seçeneğiyle lavera diğerlerini solladı. fondöten sipariş ettim ve gelmesini bekliyorum. kullanan var mı acaba özellikle fondotenini ? ve de uygun fiyatlı mineral-organik alabileceğimiz başka markalar var mı ?

merhaba canım ben bella pierre farlarından çok memnun kalmıştım. tekrar almadım ama. onun dışında başka organik kozmetik bilmiyorum türkiyede çok pahalı bu tür markalar malesef. lavera dan aldığında kullandığında bilgi verebilir misin

Lavera fondoten elime gecince hemen kullandım. Ben nemlendirici olarak skin79 un aloe aqua jelini kulllanıyorum gun icinde makyaj oncesinde onu sürdüm acaba o mu yetersiz bilmiyorum ondan mi ama yuzumde cizgiler olustu mesela guldugum yerler belli yani rahatsiz edici bi durum baska nemlendiricilerle denicem ondan. Yapisi pata krem ilk defa kullandigim icin bu tipi degisik geldi bana.ivory rengide en acigi yuzume gitti ama daha acik olabilirdi bence baya beyaz kisiler kullanamaz o rengi bugday tene yakınlara guzel olur. Simdilik yorumum bu.:)

güle güle kullan umarım memnun kalırsın:) senin cildin normalde kuru mu? benim sivilceye meyilli cildim var bu ürün sivilce yapacak gibi mi kurutacak gibi mi sence?

güle güle kullan umarım memnun kalırsın:) senin cildin normalde kuru mu? benim sivilceye meyilli cildim var bu ürün sivilce yapacak gibi mi kurutacak gibi mi sence?
Benim aslında cildim yağlıydı ama kullandigim roaccutane olsun (2 yil once) ve ozellikle neutrogena deep clean temizleme jeli ve tonigini bir arada kullaninca ( guya ayni seri etkisi fazla olsun dedim :))) kuruya dönük bi cildim oldu.simdi karma sayılr ama sivilceler regl donemi basta olmak uzere tek tuk cikmaya devam ediyor.ikiside degil ne sivilce yapicak gibi nede kurutacak gibi zarari dokunmaz bence.

kaça aldın peki

Lilakutudan 35 e almistim diger organik minerallere gore fiyati iyi.ecocert sertifikasi falan var. Normal fiyati 42 sanirim ben vodafonun avantaj cepte indirim koduyla almistim hala varmi bittimino indirim kampanyalari bilmiyorum sifre veriyorlar iste daha karlı oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…