• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lavanta,yasemin,vanilya esansları temizlikte kulanılabilirmi?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar benim aklıma bir şey geldi.Hani aktarlarda küçük şişelerde satılan aroma esanslar var ya,azıcık temizleme suyuna damlatsak evimizde kalıcı mis gibi kokular yayılmaz mı ne dersiniz?Fısfıslı bir şişeye suyla karışım yapıp koltuklara,perdelere sıkarsak evimiz mis gibi kokmazmı,nasıl buldunuz fikrimi?alkisalkisalkis

Ben temizlikte yer silme suyuna bir kaç damla lavanta yağı katıyorum yaklaşık 2-3 aydır arap sabunu kokusunu alsın diye. O gün için güzel kokuyor ama sonra geçiyor. Ama ben kotuk ve perdeye sıkma taraftarı değilim çünkü yağ olduğu için leke bırakabilir

Ben temizlikte yer silme suyuna bir kaç damla lavanta yağı katıyorum yaklaşık 2-3 aydır arap sabunu kokusunu alsın diye. O gün için güzel kokuyor ama sonra geçiyor. Ama ben kotuk ve perdeye sıkma taraftarı değilim çünkü yağ olduğu için leke bırakabilir

Hani su ile birkaç damla karıştırsak spreyli şişe ile sıksak diyorum.Çok mu yoğun bu tür yağlar?

Back