- 18 Temmuz 2008
- 213
- 21
-
- Konu Sahibi BirazMutluluk
pahallı ise saftır
Bir de cilde suruldugunde alerji yapar mıMerhaba, hakiki ve saf lavanta yağı nasıl anlaşılır?Bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi?
çünkü iki ayrı markanın lav.yağını aldım.biri cilde sürülünce hemen emiliyor ve genizi yakan keskin bir kokusu var.diğeri ise daha yoğun ve cilt tarafından hemen emilmiyor ve kokusu daha hafif.hangisi daha kaliteli bilemedim.lütfen yardım...
Merhaba, hakiki ve saf lavanta yağı nasıl anlaşılır?Bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi?
çünkü iki ayrı markanın lav.yağını aldım.biri cilde sürülünce hemen emiliyor ve genizi yakan keskin bir kokusu var.diğeri ise daha yoğun ve cilt tarafından hemen emilmiyor ve kokusu daha hafif.hangisi daha kaliteli bilemedim.lütfen yardım...
arkadaşlar bu sizin lavanta yağlarınızın kokusu nasıl ben bugün lavanta tütsüsü ve lavanta yağın aldım yağı sulandırıp eve sıkacaktım güzel güzel koksun diye ama bu lavanta yağı lavantadan ziyade kekik gibi kokuyor daha önce hiç kullanmadığım bir yağ olduğu için kokusunu bilmiyordum güzeldir deyip aldım ama bu yağın kendi kokusu mu bu kadar acı yoksa bana lavanta diye başka bir şey mi sattılar acaba
Bir de cilde suruldugunde alerji yapar mı
bunları ne ıcın kullanıosunuz