Lekeler, Çiller Lavanta kürüyle sivilce ve cilt lekelerime son verecem :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

madambella

Az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
374
543
53
Merhaba hanımlar,
Elime lavanta çayı geçti ve araştırmalarımın sonucunda İbrahim Saraçoğlunun lavanta kürüne denk geldim. Deneyenler olmuş bazılarına yaramamış ama bazılarına mucize gibi iyi gelmiş bide ben deneyeyim dedim Bugün ilk günüm sonuçlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum merak eden takipte kalabilir :)

Kürün hazırlanışı:
Bir bardak suyu kaynattıktan sonra altını iyice kısıp bir tatlı kaşığı lavanta çayı ekleyip üstü kapalı şekilde 10 dk demleyip hemen ardından çayı süzüp ılıdıktan sonra içmeli. (Akşam yemeklerinden en az iki saat sonra içilmeli.)

Benim tek tük sivilcelerim var. Yüzümde iki tane çıkıyorsa onlar geçtikten sonra iki tane daha çıkar rutin haline gelmiş ben asıl yağ bezeleri ve komedonlardan şikayetçiyim bikaç güneş lekelerim de var bakalım lavantanın faydasını görebilecekmiyim

Deneyenler deneyimlerini paylaırsa sevinirim sağlıklı günler dilerim

Ben denedim ama pek fazla birseyini göremedim . Çok fazla sivilcem yok zaten ama onda da lekelerde de ise yaramadı pek . Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir belki . Sen yaptın mı peki ?

Ben denedim ama pek fazla birseyini göremedim . Çok fazla sivilcem yok zaten ama onda da lekelerde de ise yaramadı pek . Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir belki . Sen yaptın mı peki ?
Evet bugun 13.gunum benim de pek sivilcem olmuyor ama ucu olmayan siyah nokta gibi birsürü komedonlar var yüzümde pütür pütür. İlk başta faydasını görmedim ama bir hafta geçince kocaman kocaman sivilceler çıkmaya başladı yüzümde galiba yaramadı bana ters tepki verdi dedim ama nolur nolmaz diye devam ettim suan o sivilceler kayboluyor ve yüzüm parlamaya başladı komedonlarım da sönüyor ama 15 gün yeterli olmayacak sanırım.. Bir hafta sonra tekrar 15 günlük kür mü yapmam gerekir acaba yoksa ara sıra bu çayı içmek mi gerekir anlamadım

Umarım hepsi geçer.ayni dertlerden ben de mustaribim.net bir bilgi istiyorsan saracoğlunun sitesine bak,tarifin olduğu yere
Bir de hastaların soru sorduğu bir blok var yine kendi sitesinde.ordan da cvplara ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…