• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Lavanta kürü vücutta tüylenme !!!

Turque

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
4
0
1
33
Merhaba , saçlarım aşırı dökülüyordu ve herkes gibi uzun saç hastasıydım forumda da bircok yazıda inanılmaz faydalı diye bir cok kişinin yazısını gördüm ibrahim saraçoğlu 'un lavanta kürünü yaptım .
Fakat 5 6 ay sonra vücüdumda aşırı tüylenme başladı halada devam ediyo .Bütün uzman doktorlara gittim ona yakın kan tahlili yaptırdım hepsi normal cıkıyo yani hormanal bi sorunum yok .
Sadece lavantayı 1 2 tatlı kaşığı içmiştim 1 ay kadar bundan dolayı olablir mi diye düşünüyorum .
Lavanta kürünü içenler böyle bi sorunla karşılaştımı veya cok fazla içtinizmi lütfen cevap yazarsanız sevinirim

Sanmıyorum canım, ben düzenli aralıklarla yapıyorum, özellikle karaciğeri rahatlattığı için alerji mevsimleri,sivilcelenme yaşadığımda ve yoğun antibiyotik türevi ilaçlar kullandığımda sık sık yapıyorum. Beyaz tenlide olduğumdan farkederdim öyle birşey olsa.. Bu süreçte kulladığınız krem vb tarzı şeyleri bir gözden geçirin, tahliller normalse dıştan uygulanan birşeyde yapmış olabilir.

Curıus cat teşekkürler cevap verdiniz icin fakat dikkatim i ceken bu sürecte saclarım ve tüylerim cok uzadı siz ne kadr koyup içiyodunuz acaba

Kitaptaki tarifi birebir uyguladım, süre ve miktarı hep unutuyorum yaptıkça yeniden bakmam gerekiyor o sebeple :KK48:

Back