Lavanta Kokusunda Hoşlananlara Öneri

endeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
490
6
96
İstanbul
Arkadaşlar ben normalde lavanta kokusundan hoşlanmam, oda kokusu alırken bile lavantayı es geçerim. Annem ise bayılır, lavantalı kolonya olsun, lavantalı oda spreyi olsun; ama lavantalı kolonyanın kokusu bana ağır geliyo. T-shopta Rebul'un Lavender Spa edt sini gördüm, hadi alıyım dedim, anneciğe sürpriz olsun. Annem sıktı ilk başta buram buram lavanta, sora kaldıkça farklı bir kokuya dönüştü acayip hoşuma gitti.

Eğer lavanta kokusunu seven arkadaşlar varsa öneririm. Ürünü bulduğunuzda bunun tester'ını sıkın 1-2 saat dolandıktan sonra biraz daha farklı bir koku gelecek, öle karar verirsiniz. Ürün 50ml, Fiyatı da 20 Ytl civarı, bazı yerlerde 18 bazı yerlerde 21 olabilir, yaklaşık fiyat bu arkadaşlar...

sağol canim ben lavanta kokusunu cok severim, ferahlatici bir etkisi oldugunu dusunuyorum, bende merak ediyordum rebul u ve denedim ama ben begenmedim saki wc ye konulan koku tabletleri ya da oda spreyi gibi bir kokusu geldi bana.

bu arada boğa burcu bayanların kokusu lavanta imiş....herkesin bi koku aralığı varmış , eğer onu kullanırsanız çok farklı olurmuşsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…