bal_hatun Meleğimi Sen Koru Rabbim <3 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2012 1.733 429 173 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #1 Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum... Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum... Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur???
Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum... Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum... Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur???
viva Aşksın sen :) Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2012 316 0 26 İstanbul 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #2 bal_hatun .!.: Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum... Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum... Eki Görüntüle 716499 Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur??? Genişletmek için tıkla... bencee kese daha güzell tarihinide yazdırırsınız daha kalıcı olur
bal_hatun .!.: Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum... Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum... Eki Görüntüle 716499 Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur??? Genişletmek için tıkla... bencee kese daha güzell tarihinide yazdırırsınız daha kalıcı olur
bal_hatun Meleğimi Sen Koru Rabbim <3 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2012 1.733 429 173 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #3 viva .!.: bencee kese daha güzell tarihinide yazdırırsınız daha kalıcı olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hem daha uygun fiyatı
viva .!.: bencee kese daha güzell tarihinide yazdırırsınız daha kalıcı olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hem daha uygun fiyatı
Koalina Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 17.480 32.651 798 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #4 Bence de daha kalıcı. Biz bu lavanta keselerini annemle bayılarak kullanıyoruz mesela
viva Aşksın sen :) Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2012 316 0 26 İstanbul 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #5 bal_hatun .!.: Teşekkür ederim hem daha uygun fiyatı Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel işte fazlada masraf olmamış olur hem karlı hem güzel
bal_hatun .!.: Teşekkür ederim hem daha uygun fiyatı Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel işte fazlada masraf olmamış olur hem karlı hem güzel
bal_hatun Meleğimi Sen Koru Rabbim <3 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2012 1.733 429 173 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #6 h0ly .!.: Bence de daha kalıcı. Biz bu lavanta keselerini annemle bayılarak kullanıyoruz mesela Genişletmek için tıkla... İnşallah alanlarda severek kullanır... viva .!.: ohh ne güzel işte fazlada masraf olmamış olur hem karlı hem güzel Genişletmek için tıkla... Valla iyi oldu o zaman
h0ly .!.: Bence de daha kalıcı. Biz bu lavanta keselerini annemle bayılarak kullanıyoruz mesela Genişletmek için tıkla... İnşallah alanlarda severek kullanır... viva .!.: ohh ne güzel işte fazlada masraf olmamış olur hem karlı hem güzel Genişletmek için tıkla... Valla iyi oldu o zaman
delimaviii bayan değil kadınım Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 694 123 323 Ankara 21 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bal_hatun #7 Kurabiyeleridense kese daha hoş kalıcı ve de kullanışlı bence. Kurabiyeyi yesen tadı iğrenç saklasan nereye kadar sonunda çöpe gidiyo
Kurabiyeleridense kese daha hoş kalıcı ve de kullanışlı bence. Kurabiyeyi yesen tadı iğrenç saklasan nereye kadar sonunda çöpe gidiyo