• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Lavanta kesesi mi? Kurabiye mi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum...

Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum...

$405761_456146237812385_527975073_n.jpg

Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur???

Canlar mrb. nereden baksanız 3 ay var olan nişanımız için ben şimdiden bazı şeyleri aradan çıkartmak istiyorum...

Mesela şu söz veya nişanda dağıtılacak hediyelikler... Kurabiye pek kalıcı değil ama yine de fikrinizi almak istiyorum...

Eki Görüntüle 716499

Mesela bu kesenin üstünde "Nişanlandık" veya " Söz Verdik" yazılı olacak... İçine de lavanta koymayı planlıyorum... Sİzce nasıl olur???

bencee kese daha güzell tarihinide yazdırırsınız daha kalıcı olur :27::27:

Bence de daha kalıcı. Biz bu lavanta keselerini annemle bayılarak kullanıyoruz mesela:9:

Kurabiyeleridense kese daha hoş kalıcı ve de kullanışlı bence. Kurabiyeyi yesen tadı iğrenç saklasan nereye kadar sonunda çöpe gidiyo

Back