• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lavabolardan gelen kokular....çözüm önerılerınız

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Merhaba benım bu ara derdım tuvaletten gelen koku bız banyo yu kullanıyoruz dıger tuvalete misafir için ama bır koku kı sormayın oturma odasına kadar gelıyo bazen banyodan da gelıyo domestos lan temizliyorum yıne aynı kış gunu kapı acsan soguk coxuk var açmasan ew kokuyor ev daha yenı anlamıyorum bu yogun koku nerden gelır resmen lagam kokusu bana yardım edın ney önerirsiniz bu konuda

Bizim mutfak lavabosu kokuyordu. Lavabo açıcı ürünlerde yaptık iki tane. Sorun çözüldü. Aynısını tuvalette yapanlarda oluyormuş. Fiyatı bir lira falan. Dene istersen.

Mutfak lavabosundan geliyordu kötü koku. Bir gün öncesinden kireç çözücü kullanmıştım demlik için. Herhalde lavabodanda birşeyler söküp attı ama tam temizlenmemiş demek ki çok kötü kokuyordu. Lavabo açıcı döktük koku falan yok. Birde tuvaletin neresinden geldiği de önemli. Giderinden mi lavabodan mı yoksa tuvalet penceresinden mi?

Bu lavabo demir ? Şu ucuz platikler epey koku yapıyor aslında demir olması şart ve t şeklinde olması gerek

Alaturka tuvaletten gelen kokuya çözüm yok sanırım. Tuvalet taşının üstüne beton döktürüp fayans kaplattım, ardiye olarak kullanıyorum. Hala kokuyor hala kokuyor.

Lavabo için lavabo açıcı deneyin. Ya da porçöz boca edin içine.

koku sürekli ise giderleri tıkalı tutun .Klozet kapağı ve gider kapalı dursun koku gelmez .

Kalici bir çözüm degilse de ben naftalin kullanmistim. Porcoz de dokup kalinti varsa atilmasini saglayabilirsiniz.

Alaturka tuvaletten gelen kokuya çözüm yok sanırım. Tuvalet taşının üstüne beton döktürüp fayans kaplattım, ardiye olarak kullanıyorum. Hala kokuyor hala kokuyor.

Lavabo için lavabo açıcı deneyin. Ya da porçöz boca edin içine.
evt haklısınız fakat o tuvalet sararmalarına cozum yok ne porcoz .. ne camasır suyu .. onları ıstedıgın kadar ov sonuc 0 :(

tuvaletiniz klozet mi yoksa alaturka mı?
bizim evdede klozetten koku geliyordu, meğerse klozet yerine tam oturmamış. aradaki boşluktan pis kokular banyoya dağılıyormuş. eğer klozetse montajına bi baktırın derim...

aynı sorun benim banyomdafa var.klozet gideri boştaydı bez tıkalı oraya klazet taktırdım.duşa kabin yoktu su koku yapar diye duşakabin taktırdım.yok yok yok gitmiyor koku,otomatik sprey taktım şimdi hoş koku veriyo o olmasa yine aynı kokuyo

koku giderici ernetlerden takın tuvalete
camını açın
naftalin falanda bırakın belki kokuyu bastırır

Bizde yeni eve taşındığımızda tuvaletten çok pis bir koku geliyordu. Tuvalete girmeden önce arada lavabo ve gider var. Giderden bolca su döktüm ve giderde bir miktar su bulundurdum. Sonra koku geçti şükür. Şimdi hala giderde su kalmayınca koku geliyor ve ben arada yine bolca su döküyorum.
Birde lavabo borusunun düz değil de kıvrımlı bir halde olması gerekiyor.

Bizim de mutfak lavabosu koku yapıyor. Özellikle rüzgarlı gunlerde. Ben plastik kapak aldım. Lavaboyla isim bitince kapatıyorum. Ama kesin çözüm değil tabiki. Kapak varsa koku yok. Kapağı açtın mi koku fena

aynen benim de hem mutfak hem banyo lavabosundan koku geliyor,kapak gibi birseyle kapatirsam koku yok,acinca ayni.Netten baktim gider borusu U seklinde olmaliymis onu alip degistirecegiz.

Back