lavabo takımı tavsiye edermisiniz...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
selam kızlar... belki biraz basit kaçacak ama kararsız kaldım sizlere danışayım dedim..lavabom için takım arıyorum... pek bişey sinmedi içime... çok büyük bi lavabom yok...ufak bi alanda olduğu için, haliyle ufak bi lavabo yaptırdık...altı beyaz lake dolaplı...üstü de dolaplı fakat komple ayna... alt kısmında da tek raf var... lavabo mermeri düz oval yapılı...tezgah şeklinde olmadığı için öyle büyük güzel gösterişli takımlar olmaz...koyacak yer dar...o yüzden hem şık olsun hemde kullanışlı olsun diye bi takım istiyorum ama güzel bişey bulamadım....şimdiki kullandığım takım plastik içinde gül yaprakları olan su dolgulu olanlardan... baya deforme oldu ve sıvı sabunluğu kırıldı.... mecburen yeni almam lazım....size hoş gelen tavsiye edeceğiniz bi model varmı.... eğer beğenirsem internetten de sipariş verebilrim...teşekkürler kızlar...

Koçtaşta satılan birçok model var ancak ordaki fiyatlar epey yüksek, aynı markanın modelleri Metro markette bulunabiliyor.
Gidebilme imkanınız varsa bakmanızı tavsiye edebilirim.

Koçtaşta satılan birçok model var ancak ordaki fiyatlar epey yüksek, aynı markanın modelleri Metro markette bulunabiliyor.
Gidebilme imkanınız varsa bakmanızı tavsiye edebilirim.

sağol canım cevabın için ama ben resim olarak bi tavsiye istiyorum... benimki gibi tezgah şeklinde olmayan düz lavabolar için nasıl bişey olabilir diye...

canım banyonun zıt renklerinden alabilirsin yapı markelerde porselen sert melamin gibi şeyler var çok güzeller senin banyon ne renk...

canım ya benim lavabom banyomda değil...banyo ve tuvalet arasında ufak bi boşluk alanına yapmışlar...lojman olunca haliyle yıllanmış bi ev...ilk oturduğumuzda iyi kötü biişey vardı sadece çeşme ve altında minicik bi lavabo taşı...biz adam ettik eşimle...ufak bi alan olunca fazla seçenek bulamadık ama tekzende hoş bi altlı üstlü ufak bi takım dolap bulduk...onu alıp monteledik eşimle... ufacık bi dolapda olsa eskisinden çok daha iyi oldu...ve şimdi yeni bi lavabo takımı istiyorum... hem güzel hem kullanışlı olsun...geçen gün tekzende bi takım gördüm bayıldım resmen...ama üç parça şeye 59 lira yazıyor...sıvı sabunluk diş fırçalık ve düz sabunluk :) ama çok hoştu belki görmüşsündür canım melamin gibi üzerinde taşlar var çok estetik tam istediğim gibi ama dandik şeylerede 59 lira çok be bacım :) lavabom banyomda olmadığı için öyle bi renk şeklide yok....hoş bi renk olsun bana yeter....fayanslar beyaz..paspasımda mor ve pembe karışımı....bu arada övünmek gibi olmasın efendim kendi elcağızlarımla ördüm :) :) :1::1::1:

canım ya benim lavabom banyomda değil...banyo ve tuvalet arasında ufak bi boşluk alanına yapmışlar...lojman olunca haliyle yıllanmış bi ev...ilk oturduğumuzda iyi kötü biişey vardı sadece çeşme ve altında minicik bi lavabo taşı...biz adam ettik eşimle...ufak bi alan olunca fazla seçenek bulamadık ama tekzende hoş bi altlı üstlü ufak bi takım dolap bulduk...onu alıp monteledik eşimle... ufacık bi dolapda olsa eskisinden çok daha iyi oldu...ve şimdi yeni bi lavabo takımı istiyorum... hem güzel hem kullanışlı olsun...geçen gün tekzende bi takım gördüm bayıldım resmen...ama üç parça şeye 59 lira yazıyor...sıvı sabunluk diş fırçalık ve düz sabunluk :) ama çok hoştu belki görmüşsündür canım melamin gibi üzerinde taşlar var çok estetik tam istediğim gibi ama dandik şeylerede 59 lira çok be bacım :) lavabom banyomda olmadığı için öyle bi renk şeklide yok....hoş bi renk olsun bana yeter....fayanslar beyaz..paspasımda mor ve pembe karışımı....bu arada övünmek gibi olmasın efendim kendi elcağızlarımla ördüm :) :) :1::1::1:

aaa gördüm ben resmini hatırladım sakallı ipten örmüşsün eline sağlık mşlh çok güzeldi gazel o zman paspasın morsa o yakıştırırım ben olsam pembe ve morlu takımlara bak istersen tekzen bana uzak ankrda bir sürü avm ye gittim orayı bilmiyorum ne var ne yok ama en yakın zaman da ziyaret ederim inşlh anladığım kadarı ile kaliteli ve uygun istiyordun onuda bulmak için gezip bulacaksın zor iş ...

aaa gördüm ben resmini hatırladım sakallı ipten örmüşsün eline sağlık mşlh çok güzeldi gazel o zman paspasın morsa o yakıştırırım ben olsam pembe ve morlu takımlara bak istersen tekzen bana uzak ankrda bir sürü avm ye gittim orayı bilmiyorum ne var ne yok ama en yakın zaman da ziyaret ederim inşlh anladığım kadarı ile kaliteli ve uygun istiyordun onuda bulmak için gezip bulacaksın zor iş ...

canım ya teşekkür ederim ilgin için.... aslında öyle basit şeylere takılan biri değilim yani bi lavabo takımı için böyle uğraşmak bile saçma belki ama...nedenini anlatayım...ilk evlendiğimde porselen bi takım almıştım...aynen bu evimdeki gibi ufak bi lavabom vardı ve sıvı sabunluğu düşüp kırıldı....kalan takımları kullandım ve zamanla onlarda çatladı falan derken eskidi gitti... ardından melamin tarzı tek sıvı sabunluk aldım oda sonradan basmamaya başladı başlığı....onuda attım mecburen çünkü tepesinde plastik başlığı kırılmış....en son bu evimde işte plastik ve içi su dolgulu olanlardan aldım çok estetik bişey ama iyice eskidiler pek kaliteli değilmiş boyaları attı kenarı çatladı falan derken...artıık o yüzden iyi bi fikir istedim sizlerden...yoksa bi lavabo takımının peşine düşecek biri değilimdir takılmam öyle küçük ayrıntılara ama bakalım nasıl bişey bulacam.....

$40_buyuk.webp

bu tarz şeyler var, akrilik sanırım. hani kırılma gibi bir durum söz konusu olmaz. bir de farklı renk modelleri olabiliyor tabi

Eklentiler

• $SM_3808R_1.webp
    $SM_3808R_1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
canım bence bu takımların seramik olanları daha hoş duruyor ama çabuk kırılıyor.arkadaşın resmini koyduklarının gerçeğini gördüm ben gayet güzel ve kırılmaz ürünler ama sen bursada nerden bulabilirsin bilmiyorumki..$2012-Banyo-Setleri.webp$carmen1-banyo-aksesuar-seti.webpben bunları çok beğendim bu renklerde olabilir canım

canım bence bu takımların seramik olanları daha hoş duruyor ama çabuk kırılıyor.arkadaşın resmini koyduklarının gerçeğini gördüm ben gayet güzel ve kırılmaz ürünler ama sen bursada nerden bulabilirsin bilmiyorumki..Eki Görüntüle 455593 Eki Görüntüle 455594 ben bunları çok beğendim bu renklerde olabilir canım

hah işte geztapocum resmen üzerine bastın :) geçen gün gördüm bu takımı sordum markaymış sanırım 59 lira diyor adam şaşırmışmı nedir yuh dedim... taşlı falan çok şık çok beğendim hatta bayıldım ama bi lavabo setinede 60 lira yazık dedim vazgeçtim...çakma falan bulursa almayı çok istiyorum çok beğendim... gerçi benzeri çakma ürünlerde zırt bırt kırılıp çatlıyor işte...ne bileyim valla şaşırdım...

Eki Görüntüle 455349

bu tarz şeyler var, akrilik sanırım. hani kırılma gibi bir durum söz konusu olmaz. bir de farklı renk modelleri olabiliyor tabi

canım ya ilk resimdeki çok şık gerçekten... tam istediğim şekil bunlar gibi işte....ama nerden bulabilirim acaba....bunun bi benzerini gördüm tekzende...ama porselen olunca vazgeçtim... üstelik çok narin bişeydi ufak bişeyde kırılacak gibi duruyordu...ama bunlar akrilikse bilemem....bulurum inşallah...

canım ya ilk resimdeki çok şık gerçekten... tam istediğim şekil bunlar gibi işte....ama nerden bulabilirim acaba....bunun bi benzerini gördüm tekzende...ama porselen olunca vazgeçtim... üstelik çok narin bişeydi ufak bişeyde kırılacak gibi duruyordu...ama bunlar akrilikse bilemem....bulurum inşallah...

Akrilik Banyo Seti 5'li Mor GittiGidiyor'da 58883126

gördüğüm mağazaları şu an hatırlayamıyorum ama görmeden de alırım derseniz internette satılan yerler var. Markası LUNARES sanırım. googleda görsellerde akrilik banyo seti yazarsanız, mor dışındaki renkleri de görebilirsiniz, bi de size uyacağını düşündüğüm pembeli fuşyalı olanlar da var.

Akrilik Banyo Seti Siyah 4 Parça Kargosuz GittiGidiyor'da 59290514

bir de praktikerde satılıyor bu tarz ürünler, Praktiker

bu da tek tek var takım halinde göremedim Praktiker

Akrilik Banyo Seti 5'li Mor GittiGidiyor'da 58883126

gördüğüm mağazaları şu an hatırlayamıyorum ama görmeden de alırım derseniz internette satılan yerler var. Markası LUNARES sanırım. googleda görsellerde akrilik banyo seti yazarsanız, mor dışındaki renkleri de görebilirsiniz, bi de size uyacağını düşündüğüm pembeli fuşyalı olanlar da var.

Akrilik Banyo Seti Siyah 4 Parça Kargosuz GittiGidiyor'da 59290514

bir de praktikerde satılıyor bu tarz ürünler, Praktiker

bu da tek tek var takım halinde göremedim Praktiker

çok teşekkür ederim canım...ama mor renkli olandan başka bi model beğenemedim...ama fırçasız olanından bulursam alırım kesin...fırcaya gerek yok...sadece sıvı sabunluk, diş fırçalık ve katı sabunluk yeterli bana...mor parlak olan çok şık gerçekten....uğraşmış bulmuşsun benim için canım çok teşekkür ederim...:)

çok teşekkür ederim canım...ama mor renkli olandan başka bi model beğenemedim...ama fırçasız olanından bulursam alırım kesin...fırcaya gerek yok...sadece sıvı sabunluk, diş fırçalık ve katı sabunluk yeterli bana...mor parlak olan çok şık gerçekten....uğraşmış bulmuşsun benim için canım çok teşekkür ederim...:)

Rica ederim ne demek :) bugün metro markete gittik ailemle, biz de alacaktık böyle bir takım, hatta aklıma geldiniz :)
bana göre de o kova ve fırça gereksiz geliyor. tek tek almak mantıklı

bizim banyomuz kahve-bej onun için bunu aldık

$AkikBej.webp

Son düzenleme:
Rica ederim ne demek :) bugün metro markete gittik ailemle, biz de alacaktık böyle bir takım, hatta aklıma geldiniz :)

Eki Görüntüle 456229

ayy çok güzelmiş canım yaa sade ve çok şık... güle güle kullanın canım...aklınıza gelmek sevindirdi...değer görmek her ortamda güzel :) teşekkür ederim canım ilgin alakan için...

Eki Görüntüle 456229

ayy çok güzelmiş canım yaa sade ve çok şık... güle güle kullanın canım...aklınıza gelmek sevindirdi...değer görmek her ortamda güzel :) teşekkür ederim canım ilgin alakan için...

teşekkür ederiz :) fotoğraftakinden daha hoş duruyor.
rica ederim ne demek, elime yapışmaz ki :) sadece amacım yardımcı olabilmek.

Eki Görüntüle 457640 işte benim aldığım bunun pembesi gazelcim modası geçti belki ama benim hoşuma gitti

benim şuan evimdeki bunun aynısı...rengi pembe....ama gezatpocum hiç sağlam değiller...ben pişman oldum...kesşke bi danışsaydın canım fikir verirdik...parası hesaplı ama gerçekten kullanışlı değil...hani üst kısımlarındaki gri yaldızlı bölümleri varya, işte ilk önce onların rengi atıyor...allak bullak bişey oluyor...sonra sıvı sabunluğu hemen bozuluyor... neyse ama almışsın artık güle güle kullan...belki seninki kaliteli bişeydir canım...

Back
X