lavabo açıcı

wakawaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
193
3
68
İstanbul
merhaba bir tavsiyede bulunmak istiyorum lavabonuz musluktan akan suyu akıtıyorsa ve denediğiniz cözümler care olmuyorsa tesisatçı çağırmadan önce gülşaj lavabo açıcı jeli deneyin ve yarım saat bekledikten sorna 5-6 kere kaynar su dökün açılıyor biz ne çözümler denedik açılmadı sonra annem bu jeli aldı ve açıldı umarım birilerine yardımcı olur

Biz içindeki pisliği temizledik ama yinede tıkalı .
bu markayı her yerde bulabilir miyiz ki ?
Bu marka olmazsa başka marka/yöntem önerebilir misiniz ?

bizimde denemediğimiz yöntem kalmamıştı bütün gece uğraşmıştık ama açılmamıştı giderden içeri hortum sokup denedik ve hortum bir yerde tıkanıyordu bu yüzden de tesisatçı çağıracaktık ama annem migrostan aldı bu ürünü bütün şişeyi döküp yarım saat bekledikten sonra bol bol su dökün yazıyordu üstünde sonra düzeldi yanlış hatırlamıyorsam 7 tlydi bulabilirseniz bunu alın derim tabi başka ürünlerde etkili olabilir bilemiyorum.umarım yardımı olur size de

lavabo açıcı lavabolardaki pis kokuyu yok edebiliyor mu? benim evimde bazen lavabodan öyle bir koku geliyor ki, ev tuvalet gibi kokuyor nefret ediyorum

Kokuyu alan ve kimyasal olmayan bir çözüm size: bir paket karbonatı lavobaya dökün üzenine 1 su bardağı sirke dökün,hazırladığınız sıcak suyu 3-5 dak.sonra üzeine dökün ve sonuç açılmış bir lavoba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…