• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laura adlı parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
Laura Biogetti nin Laura adlı kokusu hem fresh hem etkileyici bir koku Mutlaka deneyin

evt var dp de de var ben birkaç kere ordan aldım DP deki de çok kalıcı aynı orjinali gibi.Bu koku yumuşacık ,temizlik hissi uyandıran ,bebeksi bir kokuu.

süperrrr bı kokuuuuu sanırım ayva cıcegınden ypılmştı

bilmiyorum ama değişik tam yazlık bir koku.Hep soruyorlar bunu bi de pek duyulmadığı için farklı geliyor

inşallah bulursun arkadaşım bazen söyleyince getiriyorlar.Burdaki bana öyle demişti.Keşke net üzerinden kokuları birbirimize ışınlayabilsek ne güzel olurdu.Ne tarz kokulardan hoşlanırsın ona göre farklı önerilerde de bulunabilirim.Bu konuda geniş bir koleksiyonum var.

tsk ederm cnm ya.. ben genelde sıktım mı yayılan ve kalıcılığını gün boyu hissedebileceğim kokulardan hoşlanıyorum mesela armani she yada candy kullanmıstım bunların kalıcılığı güzeldi tabi tenden tene değişir ama mesela bunlar cok klas kokular artık herkes biliyo yoldan gecenin 3ünden 1inde var yani o derece.. benim istediğim şöyle pek duyulmamış ve kalıcılıgı süper olan bi parfm.. ama böylesi varmı bilemiyorum :S ayrıca cikolata kokularından ve seker kokularından ve cicek kokularından da hoslanırım.. ama tabi bana önerebileceğiniz farklı turde bir parfum varsa onu da deneyebilirim.. herşeye açığım yanii
canım ilgin için cok tesekkürler..

armani she ve candy şekerli kokulardır.sanırım şekerli kokuları seviyorsun bende hiç şekerli koku kulllanamam içimi gıcıklatıyor bi tuhaf oluyorum o kokularla
kalıcılık yönünden önereceklerim:
*dolce gabbana (klasik olan kırmızı kadife kutuda) inanılmaz kalıcıdır kabanına bir kere sık kışı geçirirsin.hatta yıkanınca bile çıkmaz hiç duyulmamıştır yalnız ben bunun orjinalini kullanıyorum
*ralph louren ralph süper bir kokudur çok kalıcıdır özellikle dp si orjinalinden daha iyi
*dolge gabbana the one bu da çikolata gibi gece kullanıma uygun şık bir kokudur
*yves rocher ode au reve (pudralı temizlik kokusu yoldan çevirip sorarlar)
*yves rocher nature (harika bir çiçek kokusu sürdüğün zamankendini mutlu ve temiz hissettirir)
yalnız son yazdığım 2 koku sadece yves rocher de satılıyor zonguldakta şubesi varmı bilmiyorum.
benetton tribu (benim efsane parfümüm ama piyasada yok bulunmuyor bunun için forum bile açtım sadece bazı alışveriş sitelerinde var nette)
*estte louder pleseures (mis gibi temizlik kokar duştan çıkmış gibi)

ben fresh bir koku aradığım için bütün tavsiye edilenlere bakıyorum.laura yı da burda duydum.
hemen gittim parfümeride testırını denedim.evet fresh ama çok farklı bir koku .nasıl desem soğukgibi böyle.almadım daha bir kaç frehs koku var deneyeceğim.

armani she ve candy şekerli kokulardır.sanırım şekerli kokuları seviyorsun bende hiç şekerli koku kulllanamam içimi gıcıklatıyor bi tuhaf oluyorum o kokularla
kalıcılık yönünden önereceklerim:
*dolce gabbana (klasik olan kırmızı kadife kutuda) inanılmaz kalıcıdır kabanına bir kere sık kışı geçirirsin.hatta yıkanınca bile çıkmaz hiç duyulmamıştır yalnız ben bunun orjinalini kullanıyorum
*ralph louren ralph süper bir kokudur çok kalıcıdır özellikle dp si orjinalinden daha iyi
*dolge gabbana the one bu da çikolata gibi gece kullanıma uygun şık bir kokudur
*yves rocher ode au reve (pudralı temizlik kokusu yoldan çevirip sorarlar)
*yves rocher nature (harika bir çiçek kokusu sürdüğün zamankendini mutlu ve temiz hissettirir)
yalnız son yazdığım 2 koku sadece yves rocher de satılıyor zonguldakta şubesi varmı bilmiyorum.
benetton tribu (benim efsane parfümüm ama piyasada yok bulunmuyor bunun için forum bile açtım sadece bazı alışveriş sitelerinde var nette)
*estte louder pleseures (mis gibi temizlik kokar duştan çıkmış gibi)

cnm cok tesekkur ederım dolce gabbana demişsin bunu cok merak ettım acıkcası.. deneyeceğim d&pde var değil mi?
diğerlerini de tek tek denemek istiyorum açıkcası..
yardımların için çok sağol:)

rica ederim arkadaşım yalnız dolce gabbana nın dp si varmı bilmiyorum ben orjinalini kullanıyorum uzun dikdörtgen bir şişede kırmızı kadife kutusu var orjinalin 4 yıl önce aldım hala bitmedi özel günlerde kullanıyorum.eğer deneme şansın varsa bir dükkanda orjinalinin testırını dene sonra dp de denersin aradaki farkı görürsün.çünkü dp bazı kokularda orjinali yakalıyor ama bazılarında tutturamıyor.

evet sanırım haklısın..cünkü hot couturenin dpsi cok kotuydu...birde naomi camphell var..gecen dpde denemistim oda hosuma gttı acıkcası..parfum delisi oldum ben ya.. :))) evde 15 sise parfumum var 5i orjınal digerleri dp.. hastalık oldu resmen bendeee:)))
biz bayanların huyundan mıdır suyundan mıdır yoksa kımyasından mıdır nedir bilemiyorum ama bu gidisle batıcaz kızlar :))

sana katılıyorum arkadaşım aldıkça alasım geliyor sanki bir hastalık hepsini merak ediyorum naomi campelin kokusunu ykm de denemiştim pembe şişede ve ucunda ponponu vardı çok hoş değişik bir koku fazla hafif değil ama hoştu bir arkadaşta bu sitede salvador daliyi deneyin çok değişik demiş dp de sabun tarzı bir kokuymuş şimdide ona bakıcam dp de kovulacam bir gün ordan geçen de cherry aldım dp den fena değil ama orjinali daha iyiydi

hehehe cnm bende kovulacağım bir gun :)) yarında gideceğim dpye, naomi camphel, lolita ve senın onerdıklerıne bakacağım...

naomi camphelin dp sini ben de merak ediyorum eğer güzelse tekrar haberleşiriz.ben orj kokladım bu arada az önce parfümleri gözden geçirdim bitmişleri attım evde misafirim vardı görür diye korktum kadın parfüm manyağı diyecekler diye

ay koptum cnm:)) parfum manyağı derler diye atmışsın :)))) illahi sen:))
gttim cnm dpye açıkcası begendim naomi campheli yani üst notalarında biberimsi bi yapı hakim.. ama böyle temiz temiz kokuyor hoştu bence..ama ben naptım gtim lolita lempickayı aldm:D aklımı celdi o koku üst notalarında portakal var ve cok dişi bir parfum begendim ama buram buram kokuyor bir fıs yaptım aksama kadar gttı bende.. bide odayı kaplıyo hemen kokusu yani kendını farkettirebilen bir koku.. orjınalını bilemiyeceğim cunku kullanmadım ama dpsi hakkındakı goruslerım böyle.. bir de noa var.. acayip temiz bir koku.. böyle krem gbi kokuyor oda cok guzeldi.. ben simdi avonun celebresini merak ediyorum belki cok klasık ve herkes tarafından kullanılan bir koku ama arkadas cok methetmişti.. gerçi üst notalarına ne hakim onu bilemiyorum ama... arastırıyorum acıkcası.. sen kullandın mı, yani burda senın parfum hakkındakı tecrubelerın cok ısıme yaradı acıkcası:) tekrar tsk ederım sana..
evde tam 17 kutu parfumum olmus:)) üstelık hıcbırını dogru duzgun kullanmadım valla batıcaz kız biz :)) paramın hepsi parfume gidiyor nerdeyse, ama kım ıstemez ki soyle buram buram kokmayı guzel kokmayı falan.. abartıyo gbı dursakta bence normal bisi.. kendını seven ve kendıyle ılgılenen bayanlar ıcın.. doğal bisi yani:) hastalık sayılmaz :D

Back