Lateral ventrikül hakkında bilgisi olan ltf cvp acilll

Orkmav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
121
28
98
48
28 haftalık hamileyim aminosentez yaptırdım şükür temiz çıktı detaylı ultrason 2 kez çektirdin şükür problem yok fakat 28 haftada 11 mm lateral ventrikül su toplamış denildi tanıda bilayeral borderline ventrikülomegali dendi ve bebek 2 hafta ileri bilgisi olan ltf beni aydınlatsın

Canım beyinde sıvı genişlemesi demek o 10 a kadar çok sıkıntı değil deniyor 10 dan sonra risk başlıyor benim bebegimde malsef en son 17 daha da artmıştır

Seninki de artmaz gibi inşallah ama artsa da anne karnında yapacak birşey yok canim ben hergun dua ediyorum benim durumumcciddi malesef

Seninki de artmaz gibi inşallah ama artsa da anne karnında yapacak birşey yok canim ben hergun dua ediyorum benim durumumcciddi malesef
Canım allah şifa versin so. Kontrolünde dr aminosentez yaptırmış sın %95 sağlıklı doğrama ileriki zamanlarda sıkıntı anlamıyorum bunu bu neden anladılar dataylı ultrason 2 defa girdim en son 25 haftada sıkıntı yok denildi aminosentez yaptırdım temiz şimdi stresten ölücez inşallah yükselmez benim sanada bebeğinede rabbim şifa versin inşallah

Canım beyinde sıvı genişlemesi demek o 10 a kadar çok sıkıntı değil deniyor 10 dan sonra risk başlıyor benim bebegimde malsef en son 17 daha da artmıştır
Ne zamana fark edildi senin birde aminosentez istemedilermi

Benim 29 haftada 8.5 düştü inşallah daha düşer rabim sağlıcakla kucağa almak nasip olsun
Inşallah cnm bn 30 haftalığım inşallah saglikla kucagimiza aliriz benimkinin miktarını bilmiyorum ama hiç olumlu konusmiyirlar

Inşallah cnm bn 30 haftalığım inşallah saglikla kucagimiza aliriz benimkinin miktarını bilmiyorum ama hiç olumlu konusmiyirlar
Hayırlı haberlerle canım inşallah bazen son ayda düşebiliyormuş içini ferah tut benimde suyum fazla karpuz kes dediler su az içmem gerekiyormuş

Merhaba. 27+5 hamileyim. Bugün ölçüm yapıldı 16mm olmus dedi perinatoloj. 2hafta önce 12mm di. Cok yükselmiş dedi kesin hidrosefali. 20.haftadada detayli usg cekildi hicbir sirun yoktu 25 haftaya kadar. Bi beyin cerrahiyla gorusun dedi sadece

Merhaba bebeğinizin durumu nasıl, gerileme oldu mu sıvıda bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…