28 haftalık hamileyim aminosentez yaptırdım şükür temiz çıktı detaylı ultrason 2 kez çektirdin şükür problem yok fakat 28 haftada 11 mm lateral ventrikül su toplamış denildi tanıda bilayeral borderline ventrikülomegali dendi ve bebek 2 hafta ileri bilgisi olan ltf beni aydınlatsın
Canım beyinde sıvı genişlemesi demek o 10 a kadar çok sıkıntı değil deniyor 10 dan sonra risk başlıyor benim bebegimde malsef en son 17 daha da artmıştır
28 haftalık hamileyim aminosentez yaptırdım şükür temiz çıktı detaylı ultrason 2 kez çektirdin şükür problem yok fakat 28 haftada 11 mm lateral ventrikül su toplamış denildi tanıda bilayeral borderline ventrikülomegali dendi ve bebek 2 hafta ileri bilgisi olan ltf beni aydınlatsın
Canım allah şifa versin so. Kontrolünde dr aminosentez yaptırmış sın %95 sağlıklı doğrama ileriki zamanlarda sıkıntı anlamıyorum bunu bu neden anladılar dataylı ultrason 2 defa girdim en son 25 haftada sıkıntı yok denildi aminosentez yaptırdım temiz şimdi stresten ölücez inşallah yükselmez benim sanada bebeğinede rabbim şifa versin inşallah
Canım beyinde sıvı genişlemesi demek o 10 a kadar çok sıkıntı değil deniyor 10 dan sonra risk başlıyor benim bebegimde malsef en son 17 daha da artmıştır
Merhaba. 27+5 hamileyim. Bugün ölçüm yapıldı 16mm olmus dedi perinatoloj. 2hafta önce 12mm di. Cok yükselmiş dedi kesin hidrosefali. 20.haftadada detayli usg cekildi hicbir sirun yoktu 25 haftaya kadar. Bi beyin cerrahiyla gorusun dedi sadece