Lastikli halı örtüsü modelleri satışı ve üretimi yapmaktayım.

caglam1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
6
4
35
Merhaba hanımlar,
lastikli halı örtüsü modelleri bizzat kesim ve dikim yapıp satmaktayım.
Sadece Welsoft Antibakteriye dokuma kumaş kullanmaktayım, Özellikle Anne olduğum için ve Bebek ve çocuk sağlığı için welsoft şarttır. Bu yüzden lastikli halı örtüsü modellerinde bu kumaşı kullanmak şarttır.
Ölçünüze göre birebir ölçüm, kesim ve dikim yapıyorum.
Kayma ve çekme yapmaz, ütü gerektirmez.
30 derecede yıkanabilir. kolay temizlenir

Tüm ürün ve modeller ücretsiz kargo ve kapıda ödeme olarak göndermekteyim. ölçüler ve fiyatlar

*150x230 - 150x233 - 150x235 - 160x230 - 160x233 - 160x235 ölçüler desenlilerde 60TL - Düz Renklerde 70TL

*170x250 - 175x250 - 170x260 desenliler 65TL - Düz Renklerde 75TL

*200x300 - 200x290 - 200x295 - 198x295 - 195x298 - 200x286 desenlilerde 75TL - Düz Renklerde 85TL dir.

Kullanan var mi acaba bu ortuden ?
Almak iatitorum ama 75 tl, aldigima deger mi acaba ?

Ben de almak istiyorum ama gözümle görmeden ürün almak pek huyum değildir kullanan birini görebilsem keşke

Telinizi ozel den atar misiniz whatsap tan deseniz ve renklere bakmak istiyorum.

gri örtü düz renk welsoft var mı?
çok acil lazım

düz renk krem, pudra, sütlü kahve ve turkuaz var

Kullanan var mi acaba bu ortuden ?
Almak iatitorum ama 75 tl, aldigima deger mi acaba ?

çok memnun kalırsınız :)

Ben de almak istiyorum ama gözümle görmeden ürün almak pek huyum değildir kullanan birini görebilsem keşke

izmirde yerimiz var buyrun gelin :)

Telinizi ozel den atar misiniz whatsap tan deseniz ve renklere bakmak istiyorum.

özelden yazdım :)

İnanılmaz güzel duruyorlar....
Bayıldım...
Yeriniz nerde acaba...
Kullanan varsa fikir verin kızlar...
Mutfağa çok çok lazım...

çok kullanışlıdır :)

Aynen özellikle mutfak ve oturma odasina lazim

evet aynen :)

çok kullanışlı bir çalışms olmuş. instagram hesabınız var mı

özelden yazalım :)

halı ölçünüz kaç acaba? en boy

iyi günler benim halım eni 2.5 metre boyu 3.5 metre başka bir sitede görüp sordum ama halım çok büyükmüş olmuyomuş siz yapabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…