Kızlar merhaba, 1 hafta önce bugun bu saatler lazer lipoliz yaptırdım. 1.70 boyum kilom 65 yaklaşık 40 kilo verdim. Ama basenlerim hep kaldı özellikle bacaklarımın yanında ayrı iki çıkıntı vardı. Üstüm artık s oldu fakat popom bacaklarım çok kalındı. Daha kilo vericem 57 kilo olmayı planlıyorum fakat. Eskisi gibi diyet yapamıyorum artık sıkıldığımdan dolayı. Ne kadar kilo versemde bacaklarımın kenarlarındaki çıkıntılar sporsuz gitmiyecekti. Spor yapmayıda beceremiyorum. O yüzden bende aldırayım gitsin dedim. Yan simitlerim(çok azdı), basen çıkıntılarım, yukarı iç bacak ve diz kapağımın yanını aldırdım toplamda 1,5 lt yağ almış doktor. Çok az değil mi herkes 3-4 lt aldırıyor. Doktor bana yağın yok dedi alabildiğimi aldım dedi. Sizce bir faydası olur mu 1.5 lt almasının. Bacağımın kalınlığı çok kilo vermemden dolayı derimin bol olmasıymış. Spor yapmam gerekiyormuş. Daralması için ama yinede faydası oluyo lazer lipolizin ve ayrıca şuan hiç bir şey farketmiyo her yerim deli gibi ödem topladı, ne zaman geçer bu şişlikler? Deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim :)