laser liposuction - "slim lipo"

ellyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
60
52
30
Merhaba arkadaslar, umarim hepiniz iyisinizdir. Ben Laser liposuction yaptirmaya karar verdim ve 4 hafta sonra ameliyatim gerceklesecek. Sizden ricam lutfen deneyimi olan arkadaslar bilgilendirsin ve aydinlatsinlar beni neler yasadiklarina dair bu surecte - resim yollamak isteyen varsa yollasin lutfen. Simdiden cok tesekkur ediyorum hepinizi opuyorummmm xxx

Meraba ben bundan yaklaşık 4 hafta kadar önce bacak basen bölgeme slim lipo yaptırdım 3 lt ye yakın gitmiş ilk gün pek bir acı olmuyor operasyon esnasında da uyudum yarı uyku hali yani hiç acı olmadı
Sonrasında 3 gün tamponla gezdim o biraz zor oldu eskisinden daha geniş oluyorsun vs
Ama tampon çıkıp sadece korseye kalınca rahat oldu onu da 3 hafta kullandım bence sıkıntı olmadı hatta iyi bile oluyor ilk etapta sarkma olmuyor
Simdi çok daha iyiyim hiç acı morluk kalmadı ama sonuç ne kadar aldım dersem yalan olmasın biraz gitti belli oluyor ama çok da aman aman wauv denecek bir sonuç göremedim henüz erken deniyor tabi sabırla bekliyorum

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin ve Gecmis olsun canim, sevindim iyi olmana. Evet odem yuzunden baya sislik oluyormus asaga yukari 6 ay suruyor net bir sonuc elde etmek diye soyluyor uzmanlar. Benim bolgeler epey var dolayisiyla cok korkuyorum.

Dr um bana çok realist davrandı açıkçası benim cildim gevşek biraz ve bu yüzden istediğin sonucu alamayabilirsin dedi suan hissettiğim şişlik ödem değil kendi cilt gevsekligimden kaynaklı ama ben gene de yaptırmak istedim ve pilates e başladım yürüyüşe vs zamanla toparlayacagimi umuyorum neticede o yağ gerçekten gitti isim daha kolay umarım senin ki okadar gevşek değildir ve daha iyi sonuç alırsın

Operasyon için hiç korkma gerçekten benim kadar acı eşiği düşük biri bile bunu diyorsa hiç korkma o esnada hiç bişey hissetmiyorsun cakirkeyf bi hal sonra da iki uc gün hafif ağrı oluyor iki hafta kadar da otur kalk zorlaniyorsun ama ağrı gibi değil böyle ısınmadan spor yapmışsın gibi bişey ben operasyon sonrası ertesi gün uçağa bindim burdaki çevremdeki onlarca insandan biri bile anlamadı hep iclerinde oldum beraber oturduk kalktık vs

Benim lipomlar olan kisimlar siki fakat karnim baya gevsek bakalim doktor beyle en son kararimiz ne olacak.. Sen siki bir spor programi uygula canim iyi gelecektir masajda uygula

Meraba ne yaptınız merak ettim operasyon nasıl geçti
Benim de hemen hemen iki buçuk ay oldu
Iki üç kilo kadar da kendim verdim o günden beri epeyce farkettim artık yav sende bişey var diyen çoğaldı :)

Kızlar merhaba, 1 hafta önce bugun bu saatler lazer lipoliz yaptırdım. 1.70 boyum kilom 65 yaklaşık 40 kilo verdim. Ama basenlerim hep kaldı özellikle bacaklarımın yanında ayrı iki çıkıntı vardı. Üstüm artık s oldu fakat popom bacaklarım çok kalındı. Daha kilo vericem 57 kilo olmayı planlıyorum fakat. Eskisi gibi diyet yapamıyorum artık sıkıldığımdan dolayı. Ne kadar kilo versemde bacaklarımın kenarlarındaki çıkıntılar sporsuz gitmiyecekti. Spor yapmayıda beceremiyorum. O yüzden bende aldırayım gitsin dedim. Yan simitlerim(çok azdı), basen çıkıntılarım, yukarı iç bacak ve diz kapağımın yanını aldırdım toplamda 1,5 lt yağ almış doktor. Çok az değil mi herkes 3-4 lt aldırıyor. Doktor bana yağın yok dedi alabildiğimi aldım dedi. Sizce bir faydası olur mu 1.5 lt almasının. Bacağımın kalınlığı çok kilo vermemden dolayı derimin bol olmasıymış. Spor yapmam gerekiyormuş. Daralması için ama yinede faydası oluyo lazer lipolizin ve ayrıca şuan hiç bir şey farketmiyo her yerim deli gibi ödem topladı, ne zaman geçer bu şişlikler? Deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim :)

Geçmiş olsun oncelikle
Boyunuz kilonuz düşünüldüğünde evet şekil sıkıntısından başka fazla yağ bulamamış olmasi normal
Benden 3 lt ye yakın aldı çünkü boy 165 cm kilo 68 idi epeyce yağ vardı çoğu bacak basende toplanmış
Bir de dr um bana da benzer bişey söylemişti cildiniz çok gevşek bundan dolayı istediğim miktar yağı bulamayabilirim cihaz artık yağ kalmadı diyebilir demişti neyseki bulmuş epey
Suan için şişlik normal herhangi bir sonuç da beklemeyin 1 ay dan önce sonuç görmeye başlamak zor
O dış yan çıkıntilar gidiyor ama merak etmeyin yapısal olarak evet şanssız doğmuşuz ama o çirkin görüntü eskisi kadar kötü olmuyor daha minimal düzeyde bi farklılık oluyor giydiğiniz daha çok yakışacak :) içinizi ferah tutun

Çok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için. Çok sinir oluyodum yandaki çıkıntılarıma onlardan kurtulmak bile yeterli okucak tabiki bir de diz kapağı yanındaki çıkıntıma. Yediklerime dikkat ediyoeum sıkı bir diyet yapmıyorum tabiki olabildiğinde düşük düzey de karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum. Umarım kurtuluruz şu kilolardan ben senelerce artık mücadele etmekten yoruldum. Al ver al ver bir hal oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…