Laroxyl 10 mg kilo yapar mı

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Doktor migren için verdi ama antidepresanmış.Antidepresanlar genelde kilo yapar bu hap kilo yapıyor mu bilen var mı?

Doktor migren için verdi ama antidepresanmış.Antidepresanlar genelde kilo yapar bu hap kilo yapıyor mu bilen var mı?

Bende migren için uzun bir süre kesıntısız bu ilacı kullandım. Bu sürede kilom hiç değişmedi. Ama size tavsiyem migren atağınız ayda 3-4 kereden fazla olmuyorsa ilaç kullanmayın. Ne kadar dr vermiş olsa dahi..

Bende 19 yasındayım. Migren illetiyle yaşıyorum senelerdir. yaklaşık bir sene dideral+ laroxly kullandım. Ama ataklarım öyleydi ki neredeyse haftanın 5 günü yatırıyordu. Bu iki ilaçla ilk başlarda haftada 2 ye 3 e ındı. Sonra ayda 3-4.. Ama sonradan ağrım yıne arttı. Gittiğimde son çare bir ilaç olduğunu soyledı doktorum. Onu da kullandım ama yorumlarda okuduğumun aksıne acayıp uyku yaptı ve kılo kaybı yasadım ( haftada 5 kılo ) olan kılomu ben 1 ayda almadm kı anı kılo kaybı yasayayım diyerekten kendı kendıme tedavıyı kestım ve suan şükürler olsun iyiyim. Ayda 3-4 kez şiddetli bir ağrım oluyo o kadar. ne kadar hafıf olursa olsun ilaç kullanmamayı düşünüyorum...

Tercih sizin. Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Diderali ben de kullanıyordum şimdi ikisini de bıraktım.Laroxyl feci uyku yapıyor çünkü.Sadece şiddetli ağrım tuttuğunda laroxyl içiyorum.

Teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Diderali ben de kullanıyordum şimdi ikisini de bıraktım.Laroxyl feci uyku yapıyor çünkü.Sadece şiddetli ağrım tuttuğunda laroxyl içiyorum.

Evet. İlk başlarda uyku yapar ancak alışıyorsun zamanla. Bir de onu yatmadan önce almıyor musun ?
Bu arada laroxly zaman zaman alınacak bir ilaç değil.. Çok yanlış bir şey yapıyorsun canım. Şiddetli ağrın tuttuğunda sadece ağrı kesici al. Bulantın varsa bulantı hapı iç önce sonra ağrı kesici. Arveles alabilirsin. Beni en çok rahatlatan ilaç o. Birde dolarex.

Bana doktorum demişti ki ağrın çok şiddetlendikten sonra ilaç alma. Hissettiğin an bulantı hapı yarım saaat sonra ağrı kesici...

Tamam canım o zaman dolarexi denerim.Ben kafama estikçe başım ağrıdıkça içiyordum.Normalde uyumadan önce içilir dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…