Çocuk Hastalıkları Laringomalazi yada ses teli felci olan bebeği olan var mı acaba. Yada bu durumlar hakkında bilgisi olan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ssylg_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
932
874
15 aylık oğlumda doğduktan birkaç ay sonra uykuda hırıltılı ses farkettim doktoru büyüdükçe geçer dedi ve yok uyutmayin dedi. Büyüdükçe azalmadı ama emip uyuduğu için tok olduğundan oluyor diye düşündüm. Yürümeye başlayınca heyecandan ıslık sesi gibi ses çıkarmaya başladı nefes alırken ve sorun olduğunu farkedip dra götürdük laringoskopla bakmaya çalıştı ancak başarılı olamadı çok inemedi bebeğim çok agladi. Sonrasında tahris nedeniyle bagazi şişti öksürük oldu baya zor bir süreç geçirdik. Dr tam görmedi ama ses teli felci yada gelişim sorunu olabilir dedi ameliyat gerek dedi çok korkuyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi

15 aylık oğlumda doğduktan birkaç ay sonra uykuda hırıltılı ses farkettim doktoru büyüdükçe geçer dedi ve yok uyutmayin dedi. Büyüdükçe azalmadı ama emip uyuduğu için tok olduğundan oluyor diye düşündüm. Yürümeye başlayınca heyecandan ıslık sesi gibi ses çıkarmaya başladı nefes alırken ve sorun olduğunu farkedip dra götürdük laringoskopla bakmaya çalıştı ancak başarılı olamadı çok inemedi bebeğim çok agladi. Sonrasında tahris nedeniyle bagazi şişti öksürük oldu baya zor bir süreç geçirdik. Dr tam görmedi ama ses teli felci yada gelişim sorunu olabilir dedi ameliyat gerek dedi çok korkuyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Çok geçmiş olsun tek bir doktorla kalmayın araştırma Hastanesi'ne gidin mutlaka

Benim oğlumda vardı doğumundan itibaren resmen ötüyordu hiç ememesi biberonla içerken de hep hırıltılı ve öterek içiyordu uyurlen nefesi kesilir gibi oluyordu çamlıca Medipol hastanesindeki çocuk doktoru Muhittin bey anladı laringomalazi olduğunu ve aynı hastanede çocuk KBB uzmanına yönlendirdi aynı zamanda tek taraflı ses teli felci varmış ilerleyen süreçte ameliyat gecikebilir konuşamayabilir dendi fakat sesinde bir problem yok çok şükür konuşuyor bağırıyor laringomalazi de 6 aya kadar hafifledi sonrasında tamamen bitti şu an 20 aylık. Ama ameliyat gerektiğine karar vermek için tam olarak bakılması lazım ve yanlış hatırlamıyorsam 3 yaştan önce ameliyat yapılamaz demişti doktor 2 yaşına kadar kendiliğinden düzelebilir demişti

Bu arada rahatsızlığa sebep olan farklı bir durum mu var diye kardiyoloji muayenesi ve tüm batın grafisi istende altında yatan başka bir sebep mi var diye

Benim bebeğimde de var ama hafif düzeyde beslenmesi iyi kilo alımı da iyi olunca zamanla geçer dediler . Doktorum biraz gribi falan ağır geçirebilir d vitini ihmal etme oda iyileşmesine yardımcı dedi kş kıkırdak doku az gelişmiş oluyor d vit ve güneş kesinlikle iyi geliyor

M
Benim oğlumda vardı doğumundan itibaren resmen ötüyordu hiç ememesi biberonla içerken de hep hırıltılı ve öterek içiyordu uyurlen nefesi kesilir gibi oluyordu çamlıca Medipol hastanesindeki çocuk doktoru Muhittin bey anladı laringomalazi olduğunu ve aynı hastanede çocuk KBB uzmanına yönlendirdi aynı zamanda tek taraflı ses teli felci varmış ilerleyen süreçte ameliyat gecikebilir konuşamayabilir dendi fakat sesinde bir problem yok çok şükür konuşuyor bağırıyor laringomalazi de 6 aya kadar hafifledi sonrasında tamamen bitti şu an 20 aylık. Ama ameliyat gerektiğine karar vermek için tam olarak bakılması lazım ve yanlış hatırlamıyorsam 3 yaştan önce ameliyat yapılamaz demişti doktor 2 yaşına kadar kendiliğinden düzelebilir demişti
Bizde de sesteli felci dendi ama çocuğun sesi çıkıyor 2 yaşını gectik sadece ıslık sesi kaldı uyuyrken . Siz nasıl bir tedavi gördünüz ses teli için. Bize daha bir tedavi uygulanmadi

M

Bizde de sesteli felci dendi ama çocuğun sesi çıkıyor 2 yaşını gectik sadece ıslık sesi kaldı uyuyrken . Siz nasıl bir tedavi gördünüz ses teli için. Bize daha bir tedavi uygulanmadi
Hiçbir tedavi uygulanmadı şu an 2,5 yaşında herhangi bir problem kalmadı çok şükür 8 9 aylıkken tamamen bitti diyebilirim. O yüzden çocuk doktoru kbb muayenenesine gerek olmadığını söyledi. İsterseniz kbb uzmanına götürün ıslık sesi için. Yanlış hatırlamıyorsam 2yaşa kadar kendiliğinden düzelmezse ufak bir operasyon yapılıyor demişti doktor. Umarım gerek yoktur tabi ama yine de içiniz rahat eder.

4-5 KBB ye goturduk yarışı laringomalazi dedi 2si ses teli felci. Sizde ses teli felci deyince merak ettim. Bizimde çok azaldı. Ancak öksürük olduğunda çok zor atlatiyor ve kreşe gitmek zorunda. Kreşe gittiğinde 3 ay sürekli hastaydı ve uyuyamiyordu oksurmektenn. Bakalım en son prof. Sizi ariycam tedavi için dedi bekliyoryz

Merhaba benim bebeğim şu an 4 aylık.2 haftalıkken hırıltılı nefes almaya başladı.çocuk doktoru kbb ye yönlendirdi bir doktor hafif düzeyde laringo malazi dedi bir doktor bir şeyi yok dedi ama ne yazık ki hırıltılarımız devam ediyor.rica etsem bebeklerinizin hırıltılı solunum yaparken videolarını atar mısınıx ya da ben atayım karşılaştırmak için benziyor mu diye ?? Kaediyologa gittik bir sıkıntı gözükmüyordu şimdi çocuk doktoru bir de göğüs hastalıklarına gidin dedi.

Benim bebeğimde de var ama hafif düzeyde beslenmesi iyi kilo alımı da iyi olunca zamanla geçer dediler . Doktorum biraz gribi falan ağır geçirebilir d vitini ihmal etme oda iyileşmesine yardımcı dedi kş kıkırdak doku az gelişmiş oluyor d vit ve güneş kesinlikle iyi geliyor
Merhaba,bebeğiniz ne kadarlık şu an acaba ? Bizde ötme sesi ıslık sesi gibi değil ama boğazda balgam car gibi bir hırıltımız var.sizde de mi öyle acaba ?

Bizde de laringo malazi şüphesi var ama ötme,ıslık sesi gibi değil de boğazda balgam varmış gibi bir hırıltı var..sizin hırıltılarımız mı bu şekildeydi acaba ?

Bizde de laringo malazi şüphesi var ama ötme,ıslık sesi gibi değil de boğazda balgam varmış gibi bir hırıltı var..sizin hırıltılarımız mı bu şekildeydi acaba ?
Benim bebeğimin sesi de aynen o şekilde ne yaptınız süreç nasıl ilerledi. O kadar üzülüyorum ki

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ... Bnm bebeğim 9 aylık hemen hemen aynı belirtiler var ne durumdasnz

X