Lara Erken Rezervasyon Otelleri - Delphin Diva Premiere

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
116
İstanbul
1_12024.jpg

Otel Kategorisi

5 Yıldız (Yıldız sayıları Tur On9 değerlendirmesidir.)

Kemerağzı Mevkii, Antalya şehir merkezine 15 km, Uluslararası Havalimanı’na 11 km. mesafededir, Denize Sıfır. Doğa ve güneşin sakin denizde birleştiği 230 metre uzunluğundaki özel plajında tatilinizin unutulmaz anlarını yaşayabilirsiniz.

Genel Özellikler
Tesiste ikisi kaydıraklı olmak üzere 3 adet büyük yüzme havuzu, çocuk havuzları, tenis kortu, masa tenisi, Türk hamamı, sauna, spa merkezi bulunmaktadır, ana restaurant, 5 adet a la carte restaurant, Azur Bar, Bella Snack Bar, Cinnabar, Kehribar, Horoscope Bar, Wine House, Moonstone Bar, Balıkchı Bar, Double Day Night Club, Türk çayı, Türk kahvesi ve nargile içebileceğiniz Topaz Çay evi, Gündüz; animasyon spor turnuvaları, havuz oyunları. Akşamları revü, skeç, şov animasyonları ve diskotek, miniclub, teen club, lunapark, internet.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: DELPHİN DİVA PREMİERE
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

harika bir yer ama ben de nişanlımla gidebileceğim çok pahalı olmayan bir herşey dahil arıyorum....

çıkabileceğim rakam 800 civarı 1 hafta güneyden bakıyorum:)) resmen ev arar gibi oldum 2 oda bi salon yola da baksın der gibi :)))

kusura bakmayın ..... böyle bir otel bildiğiniz varsa yardımcı olabilr misiniz teşekkürlerr şimdiden

Merhaba ılarzu,
Düşündüğünüz bir belde varmı? Verdiğiniz fiyat kişi başı mı yoksa iki kişilik fiyat mı? Bir de son olarak fiyatlarımız gitmek istediğiniz tarihlere göre değiştiği için gitmek istediğiniz tarih aralığını belirtmeniz gerekiyor.
ılginize teşekkür eder, iyi günler dileriz..

Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

TURON9
eşim ve bebeğimizle antalyanın herhangi bir ilçeine 1.9.09-8.9.09 tarihleri arasında tatil planlıyoruz geçen sene kemerde the maxim resort de kalıp çokta memnun olmuştuk ama animasyon yönünden zayıf old için bu sene farklı bir yer arıyoruz denize sıfır bebekle konforlu olacak yemekleri harika ve kaliteli olan denizi mis olan bir yer var mı önerdiğin? şimdiden teşekkürler
insan tüm bir sene çalışıyor ve böyle güzl bi tatili hak ediyor ama işimiz şansa kalıyo fiyasko olmasından korkuyorum doğrusu çok araştırmak soruşturmak lazım diye düşünüyorum ama size güvenim sonsuz çünkü kk ya sonsuz:)

Öncelikle şimdiden şunu söylemeliyimki eşiniz ve bebeğiniz ile birlikte güel bir tatil yapabilmeniz için elimden gelen her türlü yardımı size sunacağım,

Bu tatil için düşündüğünüz kişi başı günlük bütçeyi bana iletmenizi rica ediyorum

saygılar.hihoyyyt

kişi başı 135i aşmasını pek istemiyoruz hala araştırmadayız,sherwood üzerine düşünüyoruz bonusa 12 tasitli fiyatı ne olur???havaalanı ulaşımı kolay olacağını umduğumuz için sherwood dedik ,doğrumudur?
tşkCADIARZU

merhaba,

Sherwood giden misafirlerin memnun kaldığı, Özenle işletilen bir tesistir.

Bonus card 12 taksit ödemelerinde ise belirtmiş olduğunuz tarihlerde tesisin standart odada günlük kişi başı fiyatı:

129.90 tl dir.

saygılar.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için

Tatil Hattı: 0216 550 19 19

www.turon9.com

Back
X