Laptopum açılmıyorrrr!!! :(

Turuncu ışığı yanıyor sadece dün uykuya aldık bugün hiç tepki vermiyo açma tuşuna bastığımızda şimdi dedik

Öle deme :)))))
uyku moduna aldım dediğinde olay biter.
Diyeceğin şu ; " Bilgisayarı kapattık hiç bir sorun yoktu. Sabah açtıgımda açılmadı sadece ışıkları yandı ekrana görüntü gelmedi" dediğinde almamaları için bir neden yok. Eğer derlersede bölge bayiini arayıp şikayet etmen hemen ilgilenirler

bence adaptörün o kutu gibi olan kısmı var orası yanmıştır
aynı durum bende de olmuştu.aynı volt'a yakın yeni adaptör almıştım ama sizinkinin garantisi devam ediyormuş
vakit kaybetmeden götürün derim.ben uygun bir yer bulmuştum 2 sene önce 45 tl.ye almıştım
şimdi 100 tl.den aşağı değildir,orjinalleri daha fazla tabiki

Son düzenleme:
Batarya kısmını çıkar bi 10 sn falan bekle, tak, yeniden ac

anlamazlarmı ? Bu arada casper genel müdürlüğe götürücez çok büyük bina.Abimgilinkinde fanları falan hemen ilgilenip değiştirmişlerdi.

anlamazlarmı ? Bu arada casper genel müdürlüğe götürücez çok büyük bina.Abimgilinkinde fanları falan hemen ilgilenip değiştirmişlerdi.

Tamam bayiiye götür onlar alır direk garantiye götürme. Bayii gerekeni söyler onlara merak etme her halükarda almaları lazım almak zorundalar.

bide benim bilgisayarımda siyah birşey açtıgımda hep sağ tarafta belli olan kırmızı bi nokta vardı çok ufak.Bi de bazı çok nadir videolarda ses vardı görüntünün sadece rengi vardı.Acaba bunlarda ekran karıtlamı alakalı ekran kartı aldıgımızdan berimi arızalıydı bunu söylüyelimmi orası 6 buçukta kapanıyomuş yarın 2 ye kadar açıkmış yarın sabah götürücez.

virüs grmiş olabılır kola zarar vermışte olabılır hemen garantıye götür en fazla 1 aya kalmaz elınde

Konu içeriği nedeniyle"Teknik destek"başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Batarya kısmını çıkar bi 10 sn falan bekle, tak, yeniden ac

virüs grmiş olabılır kola zarar vermışte olabılır hemen garantıye götür en fazla 1 aya kalmaz elınde

Bataryayla alakalı oldugunu sanmıyorum fişini çekmiştim abimnki yandıgı içn onun fişine özen gösteriyodum dolunca hemen çıkarıyodum
İnş kola zarar vermemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…