Laptopum açılmıyorrrr!!! :(

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Biz dün hastaneye gittik annem için bu sabah geldik geldiğimizde şarzına falan taktım laptopum açıılmadı dün herşey normaldi ama kapatmadım uykuya aldım laptopu sonra hastaneye gittik şarz fişini falan çektim.Bugün açtım açılmıyo sadece turuncu ışığı yanıyo dün msn ifadeleri çok indirdim ondan olabilirmi ciddi bişeymidir garantisi devam ediyor ifadelerdenmi olmuştur acaba Ya da 5 ay önce azcık 5-6 damla sağ tarafına kola dökülmüştü hiçbişey olmamıştı silmiştim içine bile gitmemiştir belki yapışkanlık falan bile olmamıştı sadece bi tuşunda yumuşaklık vardı o da geçti onun bozulmak şimdi aklına gelmiş olabilirmi.Napıcam ben

geçmiş olsun. ekran hiç gelmiyormu.

normal açma tuşuna uzun süre basılı tutup tamamen bilgisayarı kapatın. biraz şarjda durduktan sonra tekrar açmayı deneyin.

ifadelerden olmamıştır

bazı bilgisayarlar uyku moduna alındıktan normal moda zor dönüyorlar senin laptop da hala uyku modunda olabilir.

sadece turuncu ışık yanıyorsa şarjı tamamen bitmiş olabilir bir süre şarjda beklet düğmesine sürekli basılı tut turuncu yanıp sönen ışık kaybolur bir daha bas açılır kanımca

fiş ve ya adaptöründe bir sorun vardır bilgisayarcıya götürüp orda başka bir fişle deneyin açılacaktır

sanırım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor öyle mi?
bi kaç kere açma-kapama düğmesine basılı tutup kapatıp açmayı deneyin.
bilgisayar fazla ısınıyorsa açılmıyor olabilir fanıyla alakalıdır,
benim de aynı sorun vardı içini temizlediler fanı değiştirdiler düzeldi
ya da en kötüsü anakart sorunludur.

siz yine de bir tamire gönderin en iyi onlar bilir

geçmiş olsun. ekran hiç gelmiyormu.

normal açma tuşuna uzun süre basılı tutup tamamen bilgisayarı kapatın. biraz şarjda durduktan sonra tekrar açmayı deneyin.

ifadelerden olmamıştır

bazı bilgisayarlar uyku moduna alındıktan normal moda zor dönüyorlar senin laptop da hala uyku modunda olabilir.

sadece turuncu ışık yanıyorsa şarjı tamamen bitmiş olabilir bir süre şarjda beklet düğmesine sürekli basılı tut turuncu yanıp sönen ışık kaybolur bir daha bas açılır kanımca

fiş ve ya adaptöründe bir sorun vardır bilgisayarcıya götürüp orda başka bir fişle deneyin açılacaktır

Ekran hiç gelmiyor turuncu ışık dışında ölmüş gibi
Yarım saattir şarzda ve kapalı
Aldığımdan beri kapatmadım hiç hep uyku moduna aldım kalkınca geri açacağım için bi gün bırakıp gittim diye küstümü naptı
Başka pirüzde abimin adaptörüylede denedim

Sorun ekran kartında gözüküyor. Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor.
Uzun süre teknik arızada çalıştım stajımı yaptım. Garantisi devam ediyorken hemen götürmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle hiç bir müdahilede bulunmayın yoksa garanti kapsamından çıkar. Siz sadece ekrana görüntü gelmiyor deyin. Kolayla alakalı değil sakında söylemeyin yoksa suçu size atarlar garanti kapsamından çıkar.

Hayır hiç açılmıyor turuncu ışığını açık bırakıp tahtalı köyü boyladı sanırım( eğer anakart sorunuysa)

Her modelin adaptörü farklıdır voltajları değişiktir. Sakın başka adaptörde kullanmayın.
Sizin yapıcagınız birşey yok ekran kartında sorun olabilir. Bir arkadaş anakartta demiş anakartta sorun olsa hiç açılmazdı açılmamasından kastım ışık yanmazdı.

Son düzenleme:
turuncu ışık ne anlamadım ama bilgisayar açık görüntü yoksa ekran kartı yanmıştır. hiç açılmıyorsa şarj kablosunda ya da sokette sorun vardır.

Sizin her halükarda garantiye götürmeniz gerekli dediğim şuki sakın müdahilede bulunmayın ve garantiye gönderirken blgisayar ekranı çalışmıyor deminiz yeterli. Kola vs. hiç birşeyi söylemeyin garanti kapsamından çıkar.
Güzelce paketleyip biran önce göndermeye bakın ?
Bu arada marka ve modeli nedir?

Bende bilgisayar bölümü okuyorum lise ama olsun yani,ekran kartında sorun var arkadaşın dediği gibi ama şarzdan da kaynaklanıyor olabilir.Hiç elleme direk bence garantiye gönder :)

Çok teşekkür ederim şimdi teknik servisi aradık ekran kartı yanmış olabilir dedi zaten acaba ekran kartı uykuya aldıgım içinmi yandı teknik servis arıyoruz düzgün istanbulda anadolu yakasında götürücez bugün

Uyku modunda tutmak bilgisayarı hiç dinlendirmez aksine çalıştıgından daha fazla enerji harcatır. Olan olmuş artık daha dikkat edersiniz. Adaptörünü herşeyini kutusuna veya çantasına eksiksiz bir şekilde koyun gönderin. Hangi garantide bilmiyorum ama 10 gün - 1 ay içinde gelir.

pendik garanti kapsamında değil demiş daha bakmadan ümraniyeye götürücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…