geçmiş olsun. ekran hiç gelmiyormu.
normal açma tuşuna uzun süre basılı tutup tamamen bilgisayarı kapatın. biraz şarjda durduktan sonra tekrar açmayı deneyin.
ifadelerden olmamıştır
bazı bilgisayarlar uyku moduna alındıktan normal moda zor dönüyorlar senin laptop da hala uyku modunda olabilir.
sadece turuncu ışık yanıyorsa şarjı tamamen bitmiş olabilir bir süre şarjda beklet düğmesine sürekli basılı tut turuncu yanıp sönen ışık kaybolur bir daha bas açılır kanımca
fiş ve ya adaptöründe bir sorun vardır bilgisayarcıya götürüp orda başka bir fişle deneyin açılacaktır
sanırım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor öyle mi?
bi kaç kere açma-kapama düğmesine basılı tutup kapatıp açmayı deneyin.
bilgisayar fazla ısınıyorsa açılmıyor olabilir fanıyla alakalıdır,
benim de aynı sorun vardı içini temizlediler fanı değiştirdiler düzeldi
ya da en kötüsü anakart sorunludur.
siz yine de bir tamire gönderin en iyi onlar bilir
Ekran hiç gelmiyor turuncu ışık dışında ölmüş gibi
Yarım saattir şarzda ve kapalı
Aldığımdan beri kapatmadım hiç hep uyku moduna aldım kalkınca geri açacağım için bi gün bırakıp gittim diye küstümü naptı
Başka pirüzde abimin adaptörüylede denedim
aklıma geldi bir de windows çökmüş olabilir.
Sorun ekran kartında gözüküyor. Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor.
Uzun süre teknik arızada çalıştım stajımı yaptım. Garantisi devam ediyorken hemen götürmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle hiç bir müdahilede bulunmayın yoksa garanti kapsamından çıkar. Siz sadece ekrana görüntü gelmiyor deyin. Kolayla alakalı değil sakında söylemeyin yoksa suçu size atarlar garanti kapsamından çıkar.
Sorun ekran kartında gözüküyor. Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor.
Uzun süre teknik arızada çalıştım stajımı yaptım. Garantisi devam ediyorken hemen götürmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle hiç bir müdahilede bulunmayın yoksa garanti kapsamından çıkar. Siz sadece ekrana görüntü gelmiyor deyin. Kolayla alakalı değil sakında söylemeyin yoksa suçu size atarlar garanti kapsamından çıkar.
Çok teşekkür ederim şimdi teknik servisi aradık ekran kartı yanmış olabilir dedi zaten acaba ekran kartı uykuya aldıgım içinmi yandı teknik servis arıyoruz düzgün istanbulda anadolu yakasında götürücez bugün
Çok teşekkür ederim şimdi teknik servisi aradık ekran kartı yanmış olabilir dedi zaten acaba ekran kartı uykuya aldıgım içinmi yandı teknik servis arıyoruz düzgün istanbulda anadolu yakasında götürücez bugün
bunu demeye çalışıyodum
Garantiye ne dediniz söylerseniz yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?