- 21 Nisan 2022
- 278
- 239
- Konu Sahibi beyhudertler
Merhaba 3 transfer oldum ilki tutundu ama devam etmedi. İkinci transfer öncesinde histeroskopi oldum rahimde polipler varmış minik minik onlar temizlendi patolojiye gitti çok şükür temiz çıktı. Buraya kadar her şey çok güzel histeroskopi sonrası benim akıntım başladı ve hiç geçmesi sürekli bir transfer halinde olduğumdan doktorum ilaçların yan etkisine bağladı farklı bir doktora gittim oda aynısını söyledi iki transfer oldum düşük sonrası ikiside negatif sonuçlandı. Doktoruma tekrar akıntı şikayeti ve ilişki esnasında yanma olduğundan bahsettim oda kültür alalım dedi kültür alındı ve ureaplasma teşhisi kondu. Doktorum hsg istedi bu bakteri tüpleri seviyormuş ve tüplerdeki ortamı bozup zarar veriyormuş rahimdede olduğundan tutunmayı engelliyormuş. Ben Hsg çekildim ve sağ tüpümde sıvı birikmesi hidrosalpinks olduğu anlaşıldı sol tüpüm açık aslında sağ tüpte açık ama geçiş soldaki kadar iyi değil. Doktorum laporoskopi önerdi iyikide olmuşum durum filimde göründüğünden daha kötüymüş önce antibiyotik tedavisi oldum daha sonra laporosopi oldum sağ tüpüm bağlandı rahime sıvı akışı engellendi. Benim gibi olupta hamile kalabilen var mı acaba? Bir tane 4 AA embriyom var ama ben biraz normal yolla denesem mi diyorum eşimdede sperm düşüklüğü vardı oda bu sürede 3 kutu ilaç kullandı