Lapioplasti.

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
29
05.11.2021 tarihinde lapioplasti oldum. İç dudak küçültme bugün 1 haftam oldu olucak. Kritos üst deriside alındı. Suanlık regl dönemindeyim. Ama kuru tutmaya çalışıyorum. Gaz beziyle deznfkte etmiyorum.
Ilık suya dezenfekte edip lavaboda oturup döküyorum daha iyi temizliyorum sonrasında ise kuru gaz bezi koyup ped koyup kapatıyorum krem kullanmıyorum ayın 15 gibi doktoruma muayneye gidicem ama çok güzel şekil verilmiş. Doktor hakkında bilgi isteyen veya resim isteyen varsa atabilirm. Lütfen her konuştuğunuz doktorla ameliyat olmaya karar vermeyin iyice araştırın. Heleki size tavsiyem plastik cerraha görüşün.

05.11.2021 tarihinde lapioplasti oldum. İç dudak küçültme bugün 1 haftam oldu olucak. Kritos üst deriside alındı. Suanlık regl dönemindeyim. Ama kuru tutmaya çalışıyorum. Gaz beziyle deznfkte etmiyorum.
Ilık suya dezenfekte edip lavaboda oturup döküyorum daha iyi temizliyorum sonrasında ise kuru gaz bezi koyup ped koyup kapatıyorum krem kullanmıyorum ayın 15 gibi doktoruma muayneye gidicem ama çok güzel şekil verilmiş. Doktor hakkında bilgi isteyen veya resim isteyen varsa atabilirm. Lütfen her konuştuğunuz doktorla ameliyat olmaya karar vermeyin iyice araştırın. Heleki size tavsiyem plastik cerraha görüşün.
Tek sorunum kansız olmaktı. Doktorum vazgeçirmeye çalıştı fakat kabul etmedim. 2 çeşit anestezi uyguladılar. Hiç kan kaybım olmamış 1 gün hastanede yattım sonda takiliydi ama sondadan kaynaklı ağrı olduğunu hissediyordum çünkü yatmakta zorluk çekiyordum. Yurudugumde daha çok hafifliyordu

Merhaba iyi günler doktorunuzun adını ve fiyatı söyleyebilirmisiniz bende yaptırmayı düşünüyorum çok kararsızım

Görüşünüze saygı duyarım ama kadın dogumcularda harika sonuçlar yaratabiliyor.Ben revizyonundan çok memnunum.Gecmis olsun bu arada süreci iki kez yaşadım ama şuan çok iyiyim.Size de nasip olsun :)

X