Lapioplasti yardım lütfen

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
29
Merhaba bayanlar. Ben 25 yaşındayım ve lapioplasti ameliyat olmayı düşünüyorum senelerdir bu aklımda evlendim diye kendime olan özgüvenim tamamen yerle bir oldu cok acı hissediyorum ve dantel ic çamaşır dahi giyemiyorum. Dudaklarda çok büyüklük ve sarkma var İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum Bakırköy sadi konuk arastirma hastanesine estetik randevu aldım. Fakat orda yapılıyormu bilmiyorum ?
Lütfen olanlar varda dusuncelerinizi paylaşırmısınız veya istanbulda herhangi bir hastabede olabilir özelde olabilir. Benim icin önemli olan hassas ve temiz iş yapmaları estetiğe cok önem veriyorum.

Ben ankarada esra cabuk comerte oldum.Vajinoplasti ve labioplasti oldum şekil güzel idrar kaçırmam kesildi.Istanbul da olsam bile ankarayi tercih ederdim guvenim boşa çıkmadı.

Özgür kartal esra çubuk cömert gibi doktorlara bir gözümün derim ben maddi durumdan ötürü olamıyorum ama olsam onlara olurdum

Ben oldum memnunum ama ankarada yani oneri istersen bulunurum.Cok iyi arastir bu konu cok ciddi

cok iyi doktor var ama karsida...

Özgür kartal esra çubuk cömert gibi doktorlara bir gözümün derim ben maddi durumdan ötürü olamıyorum ama olsam onlara olurdum
Nekadar butce ayirabilirsiniz mesela.6500 Esra cabuk comert. Aslinda cokta abartili bir fiyat degil. Ozgur beyin fiyatlari daha yuksek biliyorum.

Nekadar butce ayirabilirsiniz mesela.6500 Esra cabuk comert. Aslinda cokta abartili bir fiyat degil. Ozgur beyin fiyatlari daha yuksek biliyorum.
Geçen aradım bilgi almak için esra çabuk cömert kloterise müdahale yoksa 8000 tl dedi . Ben kloterise müdahale istemiyorum öyle zor olıyomuş çünkü muane ücretide 500 tl. Birde dış dudak dolgusu isterim ama o ne kadar bilmiyorum.

Okadar pahalanmis mi bilmiyorum ben 6.500 civari odemistim esra hocama.Degdi mi diye sorarsan degdi.8bin dese de oderdim.Sonucu goren biri olarak konusuyorum.Karar verebildiniz mi?

Merhaba bende yaptırdım . Çok memnun kaldım bende sizin gibi özgüvenim yerle birdi gögüs estetiği falanda beraberinde oldum . Şu an gayet mutluyum ama ben özel bir plastik cerrahla görüşüp öyle yaptırdım . Devlette yapılır mı bilmem ama yapılsada ben özelde olan gibi güzel olacağını açıkcası pek düşünmüyorum

Merhaba kime oldunuz ve ne kadara ? Hangi müdaheleler yapıldı size

Merhabalar ben de estetik olmak istiyorum ama fiyatlar çok fazla ve öğrenciyim yarın bir gün de bu ameliyatı maddiyattan dolayı olabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar o yüzden size bir şey danışmak istiyorum ilerleyen dönemlerde evlendiğim zaman eşim bu sarkmayı yanlış anlar mı ya da erkekler böyle şeylere dikkat ediyor mu lütfen cevap verin çünkü gerçekten rahatsız oluyorum görünümünden en azından eşim dikkat etmezse içim rahat eder

Ameliyata karar verdim arkadaşlar. Medilife hastanesinde oluyorum sadece dudak küçültme 5500 tl

Merhaba ben 7 gün önce lapioplasti oldum ilk 3 gün buz koydum. 10 gün boyunca da gün de 3 defa pansuman yapıyorum. Son 2 gündür uykudan uyandıran kaşıntılarım var yeni doku oluştuğu için kaşıntı olurmuş. 2 ay boyunca aynaya bakmamı istemediler . Ama pansuman yaparken mecbur bakmak durumun da kaldım ama ağladım.. yazarken de ağlıyorum.. kesilen yerler şiş duruyor. Arayıp sordum ödemlisin bunlar normal 2 ay sonra daha da düzelecek dediler. Ben duygusal olarak hızlı çöken biriyim bu yüzden bu durum beni çok çok etkiledi.. umarım düzelir umarım şiş midir ödem midir adı her neyse geçer. Ama şöyle söyleyeyim ben öyle 3-4 günde normal hayatıma dönemedim.. oturmam felan problem oldu. Yürürken bacaklarım açık yürüyorum. 2 ayı beklemeyeceğim bayramdan sonra kontrole gideceğim. Tamam yıllarca görüntüsünden rahatsız oldum ama şimdi böyle şeyler yaşayınca çok üzülüyorum bir an önce geçsin istiyprkm. Doktor seçimi önemli elbette, hepimiz eminim ki araştırarak gidiyor ama bilemiyoruzki başıma ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…