Lapioplasti tedavisi

Bu konudan dolayi esiyle problem yasayan oldumh

• Evet oldu

OY: 0 0,0%
  • Hayir olmadi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Derendeniz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
114
57
31
Arkadaslar benimde sorunum lapioplasti 4 5 ay sonra evlenicem ve inanilmaz dert ve takinti ediyorum kendime ne yapsam bilmiyorum amelyat olucam ama onuda anca evlendikten sonra olabilirim kimseyle paylasabilecegim bir durumda degil diye burdan sormak istedim sizde genital bolgenin kotu gorunmesi evlenince cok sorun olur mu ? Seviyorsa dikkat etmez onem vermez demeyin ciddi manada rahatsiz edici bir goruntu

Arkadaslar benimde sorunum lapioplasti 4 5 ay sonra evlenicem ve inanilmaz dert ve takinti ediyorum kendime ne yapsam bilmiyorum amelyat olucam ama onuda anca evlendikten sonra olabilirim kimseyle paylasabilecegim bir durumda degil diye burdan sormak istedim sizde genital bolgenin kotu gorunmesi evlenince cok sorun olur mu ? Seviyorsa dikkat etmez onem vermez demeyin ciddi manada rahatsiz edici bir goruntu
Bence ilk once senin begenmen daha onemli.cunku esin rahatsiz olmasa bile senin ozguvenin olmaz.bu da cinsel hayatinizi etkileyebilir.
Mesela benim yapisal olarak vajinam genisti sonrasinda iki dogumun ardindan iyice genisledi.ic dudakta da sarkma vardi ama esim bir kere olsun kalbimi kiricak bisey soylemedi.ben kendim rahatsiz oluyodum cok utaniyodum 3 hafta once labioplasti vajinoplasti oldum.sonucunu cok merak ediyorum.
Esin Allah in izniyle rahatsiz olmaz merak etme,ama sen de takma kafana evlendikten sonra olursun cok istersen eger.

Merhabalar , benimde genital bölge ile ilgili estetik kaygılarım çok fazlaydı ,ama emin ol bizim kaygılarımız gibi eşler bunu umursamıyor , ben 35 gün önce labioplasti ameliyatı oldum , öncesinde eşime bu ameliyatı olacağımı söylediğimde şaşırdı ve itiraz etti ne gereği var diye ve kabul ettirene kadar psikolojik olarak beni rahatsız ettiğini izah edip anlamasını (her ne kadar anlamasada :) ) sağlamaya çalıştım bu tamamen beni rahatlatan bir ameliyat oldu, eşimin açıkçası umurunda bile değil , eğer sırf eşin ne der diye düşünüyorsan böyle bir ameliyatı düşünme sadece kendin için istersen yap canım ve evlenmeden yaptırmayı düşünüyorsan bence tam zamanı iyileşmen ne kadar olsa 1,5 ayı rahat buluyor

Merhabalar , benimde genital bölge ile ilgili estetik kaygılarım çok fazlaydı ,ama emin ol bizim kaygılarımız gibi eşler bunu umursamıyor , ben 35 gün önce labioplasti ameliyatı oldum , öncesinde eşime bu ameliyatı olacağımı söylediğimde şaşırdı ve itiraz etti ne gereği var diye ve kabul ettirene kadar psikolojik olarak beni rahatsız ettiğini izah edip anlamasını (her ne kadar anlamasada :) ) sağlamaya çalıştım bu tamamen beni rahatlatan bir ameliyat oldu, eşimin açıkçası umurunda bile değil , eğer sırf eşin ne der diye düşünüyorsan böyle bir ameliyatı düşünme sadece kendin için istersen yap canım ve evlenmeden yaptırmayı düşünüyorsan bence tam zamanı iyileşmen ne kadar olsa 1,5 ayı rahat buluyor
Benimde 9gün oldu amelyat olali baya şişmeye başladı görüntüsüde az korkutuyor beni normalmı ? bide sıgara 5hafta icmemi yasakladı doktor iyileşme süresini uzatıyormuş asaltım ama bırakamıyorum :/ skntı olurmu ?

Kendi psikolojini duzeltmelisin ilk once her ne kadar goruntuye onem vermesem de saglik problemim icin oldum.Simdi bakinca iyi ki demiyo degilim.Erkekler onem vermiyor boyle seylere.Kendin memnunsan takilma ama seni rahatsiz ediyorsa yaptir.Simdi yaptirirsan dugune kadar hicbiseyin kalmaz.

Ya ben de aynı dertten muzdaribim ben de evleneceğim 6 ay sonra ve eşim bunu sorun eder mi dikkat eder mi diye endişe ediyorum estetik yaptıracak maddiyatım da yok sizce sorun olur mu bu durum

Merhaba.Bende yeni labio ameliyatı olanlardanım.Bugün tam 1 hafta oldu.Evlenmeden önce büyüklüğünün farkındaydım ama hiç takılmıyordum.Eşimlede aramızda asla konusu geçmedi.Ama hormonlar,yaş derken doku sarkması fazlalaşmaya başladı.Üzerine birde doğum.Normal doğum olmamasına rağmen kilo alıp vermek bile malesef iyice gözüme batırdı labioları.Sonrasında utanmaya başladım.Eski rahatlığımı kaybettim.Ve en çokta dikkat ettikce rahatsızlık verdiğini anladım.Fazla oturunca karıncalanma,akıntı,çok sık mantar,ve ilişki esnasında can yanması.Yukarida bir bayan bahsetmiş bende eşimi ikna edemedim.Asla kabul etmedi.Gayet mutluyuz dedi.Bende sorun yarattığını ve kendimi rahatsız hissettiğimi anlattim.Sonuç alınan labiolar,bir sürü dikiş,sonrası için endişeler.Bir başlık açmıştım bakmanızı tavsiye ederim.Anestezi alacağınız hiç bir işlemi hafife almayınız.İlaç kullanmanız gerekecek.Atılan dikişlere bile cildiniz tepki verebilirmiş bunu operasyonu yapan hemen hemen tüm hekimler söylüyor.Basite alarak kalkışmayın böyle birşeye.Son cümleniz size bu ameliyatı yaptırır gibime geliyor.Görüntünüzü beğenmemek beraberinde bir çok şeyide getirecek.4-5 ay toparlanmak için evet uygun ama düğün telaşeniz olacak.Koşuşturmanız.Zorlanabilirsiniz.İlk bir ay önemli.Bu arada tam görüntü 6 ayda oturuyor.

X