Lapioplasti sürecim Medilife Beylikdüzü

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
29
Merhaba hanımlar 25 yaşındayım ve senelerdir ergenligimden bu yana sürekli bu hastaliktan ve görüntüden rahatsızlık duyuyordum. İğne korkum olduğumdan dolayı ameliyatta da çok korkuyordum tabikide. Ama yaşım ilerledikçe korkumu yenmeye çalıştım çünkü zaman ilerledikçe daha çok büyüme yapıyordu. Ve bende kritos ve İç dudak birbirine çok yakındı.
Bı çok doktor araştırdım hastane araştırdım.
Acıbadem 15bin istedi
Medicana 12 bin istedi.
Bunlar çok uçuk fiyat geldi tabikide. Sonra medilfe hastanesini araştırmaya durdum aradım bilgi aldım muayne ücreti 135 TL idi.
İyi dedim uygunmuş bı muayne olmakta fayda var.
Bu süreçte doktorumla görüştüm muayne etti ameliyatın içeriğini bahsetti. Krits müdahale yapmiycagini dudak ve kritos üst deriyi toparlycagini söyledi.
Bende hemen karar verdim ameliyat fiyatı çok uygundu bide çok deneyimi varmış hocanın. Neredeyse her gün ameliyatı vardı.
Benden tabi testler istedi kansızlığım çıktı normal kronik bende.
Tabi biraz ertelemeyi düşündü ,dedim hocam kesin kararlıyım.
O zaman dedi çok daha fazla titiz davrancaz.
Bu lafı çok hoşuma gitti ve ameliyat oldum. Olmadan önce 2 anestezi uygulandı bı genel bı belden iğne.
Ameliyattan çıktıktan sonra hiç birşey hissetmiyordum odama getirdiler neredeyse 5 6 saat sonra ayaklarımı kimildatabildim. Ama karnım çok aç ve çok su istiyordum. Ameliyata girmeden önce 8 saat aç ve susuzdum. Ameliyattn 6 saat sonra az çorba ve kompostu getirdiler içtim. Tabi bu arada sonda takılı. Sondadan kaynaklı ağrım oluyordu az yatarken. Ama yürürken gayet kendimi iyi hissediyordum biraz baş dönmem oluyordu tabi. O gün hastanede yattım. Öyle çok bi agrim yoktu çok iyi ilgilendiler doktorum çok saolsun çok ilgiliydi sürekli hastaları icin hemsirelerden bilgi istiyordu. Sürekli serum takiyor ve ağrı kesiciler vuruyorlardi.
Sonra o gün hastanede kaldım . Ve sabah uyandigimda doktor basimdaydi nasılsınız diye sordu sizi gayet güzel görüyorum dedi. Çok güçlüsunuz dedi beni hep motive ediyordu. Pansuman ederken bile benle muhabbet halindeydi acısını hissetmiyim kafam başka bı konuda olsun diye çaba sarf ediyordu. Ameliyat olduğum gün 05.05.2021 taburcu günüm 06.05.2021 .bugün kontrole gittim ve pansuman yaptı kendisi çok iyi olduğunu sürekli antibiyotiklerimi iyi kullanmamı gerektiğini söyledi.
1 aya kalmaz iylesirsin dedi ve çok seviniyorum. Eve geldiğimden bu yana hiç ağrım yok. Afedersiniz büyük küçük lavabo ihtiyacımı gideriyorum. Tabi biraz yürumede skıntım var oturamiyorum daha henüz. Yürürken bacaklarım açık ve yavaş şekilde yürüyorum.
Doktorum ayın 10nda haberleselim muayneye gel dedi 😌😌
Bunları size anlatmak istedim çünkü ben çok mutluyum ve hocamdan Allah razı olsun yalan haber değil arkadaşlar ameliyatt olduğuma ve ameliyat öncesi ve sonrası belgelerim herşey mevcuttur.
Yani bı 8bin 10bin 15bin edicek bı ameliyat değil bilginiz olsun. Ve doktorum çok tititz davrandı.
Bı sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar fotoğraf isterseniz de atabilirim .
Yalan haber değil bilginiz olsun sonuçta hepimiz kadınız kendimize çok dikkat etmemiz lazım . Ve bu ameliyat süresince kendimi çok daha hissediyorum hocamdan Allah bin kere razı olsun. Fiyat konusunda çok iyi ve çok titizler. Ve yakın bı tanıdığım abla var o doktorumun numarasını istedi ve doktorla görüştükten sonra verdim ve oda kesin ameliyat oluyor. Ve banada çok minnet duyuyor 😌

Op. Dr plastik Hamit Baki Duru size minnettarım 🙏💕

Merhaba arkadaşım bende Beylikdüzündeyim Medilife'a çok yakınım hatta doğumumu orada yaptım uzaklara gitmek istemiyorum ama her dr a da guvenemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusun iletişim kurabilirmiyiz resim veya belge vs güvenmek istiyorum lütfen haber bekliyorum acil.

X